[Recensie over app] Dragon city (Facebook en Iphone)

Level 22 90%

Nog 664 XP voor level 23


Posts: 2,755

Hey hallo en welkom op mijn tweede mobiele app beoordeling, dit is echt een goede mobiele app spel de hele tijd met de Dragons u wilt trainen. Dus het spel is mooi en leuk om te spelen op je facebook en bij de mobiele app voor Android en iPhone, is deze game ook speelbaar op de iPad en Android tablets te spelen op hen. Zodat u toegang op je mobiel of tablet waar je dit spel speelt uw Facebook-account, zodat u kunt spelen op twee manieren op je mobiel en tablets ook u kunt het spel spelen op facebook. Zo kunt u uw Dragons overal waar je wilt trainen, dus genieten van de beoordeling!

Draken zijn de wezens uit fantasy sprookjes en films als op de "Lord of the Rings", "Dungeons and Dragons", "Pokemon", "Digimon" en meer soort van die films. Het spel is eenvoudig te begrijpen, je pick-up het ei en ingesteld op het nest door het kasteel om het ei uitbroeden. Voordat u de draak die je moet uitkomen op het kasteel nest te stellen, moet u de Habitat kopen op het eiland en plaats de Draak daar. Je moet een boerderij op je eiland aan het creëren voedsel voor uw Dragons om ze sterker en krachtiger te maken. Ook kunt u het grootste deel van het gebouw te creëren, Habitatrichtlijn en Versier je eiland waar je draken wonen samen met u op dat eiland.

Er is meer Dragon elementen zoals Pokemon-spellen, maar er is iets niet goed, want als je het water elemental aanval tegen de grond Dragon gebruiken het zal niet de status te geven van de kritische (super effectief). U moet de uiteindelijke strategie hebt met je Dragon elementen en voer ze aan het hogere niveau, dus er is iets te weten over het niveau dat ik het je moet vertellen alles over. De niveaus zijn maxed op de een of andere reden (niet weten wat en waarom is dat zo), als uw Dragons is op level 10 bereikt, en ze kunnen niet sterker en groter geworden, dus je moet er iets plaatsen naar uw Dragons max maken niveau hoger en hoger. Dus voer ze naar level 15, dan kunt u gebruik maken van het Trainingscentrum (Fitness studio) om je Dragon's aanval sterker en krachtiger aanvallen extra schade aan te geven op de tegenstander Draken maken.

De gevechten van de Draken die je hebt getraind op je eiland, je ze sterker gemaakt met het geven van de voedingsmiddelen en ze zijn klaar om te vechten tegen de Draken van je rivalen op de combat wereld (er drie veldslagen elke paar uur te krijgen). Sloeg ze uit en je wint wat diamanten zijn het geven van de informatie op het scherm wat en hoeveel diamanten je kunt er komen. Er is ook stadion bouwen voor de bestrijding tegen een Dragon's team (weet niet van wie dat team is) en de strijd tegen andere draken. Als je ze wint en je enkele prijs van een aantal gouden en diamanten die je laten zien al op het scherm wanneer je begint aan de slag bij het stadion te krijgen, maar je kunt ze winnen als je ze verslaan al en dat is dus dat over de gevechten op het stadion en de bestrijding wereld.

Scheppen van meer Draken met enige twee elementen, moet u beschikken over fokken bouwen om je twee draken te maken met een element en met die manier. Zij zullen een ei te maken voor u en dat ei je moet plaatsen in het kasteel nest en je moet wachten tot dat ei kan uitkomen en dan heb je grote draak met twee elementen en dat element is van twee draken die ze ei aan u gegeven bij het fokken gebouw. Op die habitats wanneer uw Draken zijn er en ze je gegeven geld (goud) hoeveel ze verzameld op hen zak, met dat geld dat u sommige voedingsmiddelen en iets nieuws dat je moet krijgen voor uw krachtige Dragon je wilt kunt kopen!

Graphics 'n ontwerp zijn groot op het spel en het is leuk om te zien hoe de kleuren op het spel van de graphics zal vullen, dit spel is echt geschikt voor de Nintendo's spelcomputer Nintendo Wii U te spelen. Ze kunnen worden geven de licentie aan Nintendo voor de game console Nintendo Wii U en Nintendo 3DS, want dat spel er kan worden perfect speelbaar. Omdat op Nintendo Network moet aansluiten op de facebook dat je meer kunt doen dan u ooit zou kunnen doen in dit spel. Dus het geluid is geweldig en de strijd muziek laat me denken over de muziek van de Disney film genaamd "Pirates of the Caribbean ', zodat alles over de graphics, design en muziek dus vooruit op de natuurkunde zullen we?

De physics van het spel is niet goed, want je hebt niet veel kritische schade als gevolg van super effectief als Pokemon-spellen en er is geen logica op het spel. Als je het water aanvallen tegen de aarde Dragons gebruiken zullen ze niet geven de kritieke schade door super effectief. Het zal alleen geven aan het gras aanval tegen de aarde Draak, dus waar is de logica daarvan? Het gras geeft kritische schade van super effectief naar de aarde Dragons en niet het water aanval, water-aanvallen geef kritische schade als gevolg van super effectief op de aarde Dragons heb ik iets gemist of niks?

De conclusie: Het spel is verslaafd en niet zo gemakkelijk om hem te laten het spel te gaan, dus dit spel is echt zeer verslaafd en geweldig spel om te spelen. Je kunt dit spel ook spelen op facebook, het leuke aan het spel is dat je kunt spelen op facebook, tablet en op je mobiel waar je verder spelen overal waar je het spel wilt spelen en train je eigen Draken!

Post was bewerkt op 22 juli 2013, 17:49 door Mehmet Ozkan

Level 34 94%

Nog 1062 XP voor level 35


Posts: 11,147

Hallo vriend Mehmet, hier hebben we Memberartiekelen voor..

Level 24 91%

Nog 702 XP voor level 25


Posts: 3,611

ik ben wel de laatste die over grammatica gaat zeuren maar fuckdamn ...

ik kwam niet door alinia 1 heen  o_0

Level 9 88%

Nog 140 XP voor level 10


Posts: 480

the_dan wrote on 23 juli 2013 04:19:

Hallo Memhet vriend, hier   Memberartiekelen voor..

misschien Memhet beter begrijpen ... nu

Level 54 96%

Nog 1834 XP voor level 55


Posts: 24,367

ik heb je door theo-sjon de kinderpijper jelle slager maassen Ozcan

Level 1 15%

Nog 22 XP voor level 2


Posts: 2

Found some working hacks for Dragon City here http://supercheats.nl/dragon-city-hack-tool/

Level 18 97%

Nog 132 XP voor level 19


Posts: 5,766

Hoe vindt die het toch...

Level 6 80%

Nog 111 XP voor level 7


Posts: 1,252

Ik snap er werkelijk geen ene fuck van.


Om een reactie te kunnen plaatsen moet je ingelogd zijn.

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.