Enquete Games

Level 1 0%

Nog 26 XP voor level 2


Posts: 2

Kan je mij ergens mee helpen? Ik heb een enquete gemaakt over games. Er worden bepaalde vragen gesteld.Kan je het aub voor mij invullen het is voor school. Het hoef niet lang te zijn ofzo. Als je toevallig iemand kent die ook game, kan je dan ook aan diegene vragen om het in te vullen. Zo help je me echt mee.

PS : dit is de link van de enquête : http://www.enquetemaken.be/toonenquete.php?id=237182

Groetjes Landry en alvast bedankt. :mm: |:)

Level 1 0%

Nog 26 XP voor level 2


Posts: 1

Hallo!

Ik heb eigenlijk dezelfde vraag! Ik ben van de Radboud Universiteit en bezig met mijn bachelorscriptie binnen een onderzoeksgroep. Wij richten ons op de positieve effecten van videogames (PS3). Om dit te onderzoeken zijn wij op zoek naar mensen (18-20 jaar) die de screening voor dit onderzoek willen invullen. Duurt ongeveer 10 minuten/kwartiertje. Bovendien kan je geselecteerd worden voor het tweede deel van het onderzoek, waarbij je een game mag testen en daar ook nog geld voor krijgt (€35).

Dus ben je 18, 19 of 20 jaar oud vul dan deze vragenlijst in en wie weet mag je meedoen! http://tiny.cc/rugame

Level 30 98%

Nog 252 XP voor level 31


Posts: 9,187

Level 6 80%

Nog 111 XP voor level 7


Posts: 1,252

waarom wordt er zo specifieke groep van 18 tot 20 jaar gevraagd?


Om een reactie te kunnen plaatsen moet je ingelogd zijn.

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.