Gamecontroller next level Enquête

Level 1 0%

Nog 26 XP voor level 2


Posts: 1

Hoi allemaal,

Om voor gamers een innovatieve nieuwe controller te ontwikkelen, hebben we informatie nodig. En die informatie kunnen we het beste krijgen van de gamers zelf.

Ben jij een gamer en wil jij graag helpen aan het ontwikkelen van een sublieme controller, vul dan a.u.b. de vragen hierna in. Dit kost ongeveer 10 minuten.

Heb je alle vragen (indien van toepassing) ingevuld en aan het einde jouw naam en e-mail adres achter gelaten, dan maak je kans op de eerste 10 gratis Pointcontrollers van Tree. (niet verplicht en met alle gegevens wordt vertrouwelijk omgegaan !!)

Je kunt ons ook volgen op www.pointcontroller.com en op Facebook en Twitter (@treetechnl, facebook/treetech.nl)

Reageer even als je aangesproken voelt als gamer, we zijn voor jouw bezig en reageren op (bijna) al je vragen!
Link : http://www.thesistools.com/web/?id=470018

alvast bedankt!

Post was bewerkt op 3 juni 2015, 23:55 door BT13


Om een reactie te kunnen plaatsen moet je ingelogd zijn.

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.