Pokémon Sun en Moon

Level 71 99%

Nog 273 XP voor level 72


Posts: 45,873


Pokémon Sun en Moon


INTRODUCTIE
Terwijl het alweer 20 jaar geleden is dat Pokémon Rood en Pokémon Groen in Japan werden geïntroduceerd, breekt nu een nieuw tijdperk van Pokémon-spellen aan! Eind 2016 komen Pokémon Sun en Pokémon Moon uit voor systemen van de Nintendo 3DS-familie. Met een nieuwe wereld, nieuwe Pokémon en nieuwe avonturen om te ontdekken! Bekijk de eerste kennismaking met Pokémon Sun en Pokémon Moon bovenaan de pagina.

Met Pokémon Bank kun je Pokémon die je hebt gevangen in de Nintendo 3DS vituele consoleversies van Pokémon Rood, Pokémon Blauw en Pokémon Geel overbrengen naar jouw exemplaar van Pokémon Sun en Pokémon Moon. Pokémon uit Pokémon Omega Ruby, Pokémon Alpha Sapphire, Pokémon X en Pokémon Y kunnen op dezelfde manier ook naar Pokémon Sun en Pokémon Moon worden overgezet.

Deze functionaliteit is pas mogelijk als Pokémon Bank is geüpdatet om compatibel te zijn met Pokémon Sun en Pokémon Pokémon Moon. Je kunt je bestaande Pokémon Bank-account gebuiken om Pokémon over te brengen uit Pokémon Rood, Pokémon Blauw en Pokémon Geel naar Pokémon Sun en Pokémon Moon. Om problemen te voorkomen wordt aangeraden dat je Pokémon Rood, Pokémon Blauw en Pokémon Geel installeert op hetzelfde Nintendo 3DS-systeem als Pokémon Bank.

Merk op dat het niet mogelijk is om Pokémon direct te verplaatsen van Pokémon Rood, Pokémon Blauw en Pokémon Geel naar Pokémon Omega Ruby, Pokémon Alpha Sapphire, Pokémon X, of Pokémon Y via Pokémon Bank.

Pokémon Sun en Pokémon Moon worden de eerste spellen in de Pokémon-serie die de spelers in negen talen kunnen spelen. Behalve Engels, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Koreaans en Spaans, kan nu ook in Traditioneel en Vereenvoudigd Chinees gespeeld worden.

Bron: Pokemon.com/nl


TEASER


Pokémon Sun en Moon teaser start bij 3:28.


AFBEELDINGEN


Level 7 97%

Nog 19 XP voor level 8


Posts: 2,494

Geen idee of iemand hier nog komt, maar anders heb ik de volgende vraag:

Heeft er iemand toevallig een chimchar lijn met de iron fist ability en/of de turtwig lijn met shell armoe ability? Ik zo deze graag breed en namelijk.

Level 34 95%

Nog 780 XP voor level 35


Posts: 8,206

Ik kan wel een Chimchar met Iron Fist voor je breeden, moet je alleen wel een paar dagen geduld hebben.


Om een reactie te kunnen plaatsen moet je ingelogd zijn.

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.