Metroid Prime: Federation Force

Level 71 99%

Nog 273 XP voor level 72


Posts: 45,873

Metroid Prime: Federation Force
Metroid Prime: Federation Force voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen is het nieuwste deel in de Metroid Prime-serie. Werk in de lokale of online* multiplayerstand samen in een team van maximaal vier spelers om missies uit te voeren.

Elke speler is een Galactic Federation Marine en bestuurt een Mech, een robot die met blasters is uitgerust, om missies uit te voeren. Aan het begin van elke missie krijg je verschillende subwapens. Om een missie met succes te voltooien moet je goed nadenken over de wapens die elk teamlid meeneemt. Tussen de missies door kun je ook een potje Blast Ball spelen. Dat is een futuristische sport voor drie tegen drie.

Blast Ball is een originele, futuristische sport, die wel wat wegheeft van voetbal. Elke speler bestuurt een Mech en moet op een enorme bal vuren om hem in het doel van de tegenpartij te krijgen. Wedstrijden worden gespeeld tussen twee teams van drie, en het eerste team dat drie punten voorsprong heeft op het andere team, of het team dat na vijf minuten de meeste punten heeft, wint. Tijdens het spelen verschijnen er willekeurig drie soorten bonussen, en je kunt de overwinning in de wacht slepen door deze op het juiste moment in te zetten. Dankzij de intuïtieve besturing en simpele spelregels is deze game erg toegankelijk.

  • Maximaal vier spelers kunnen samen verschillende missies uitvoeren in deze first-person sci-fi-shooter die zich afspeelt in het Metroid Prime-universum.

  • Bundel je krachten om bases vol vijanden uit te roken en missies te volbrengen in de lokale en online multiplayerstand.

  • Richt met de bewegingsbesturing van de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

  • Speel Blast Ball, een futuristische sport voor drie tegen drie waarbij spelers de bal in het doel van de tegenstanders moeten schieten.

Level 61 97%

Nog 1699 XP voor level 62


Posts: 30,751

Geen single player?!?

Level 71 99%

Nog 273 XP voor level 72


Posts: 45,873

Zo ziet het er niet uit nee. Weird.

Level 17 96%

Nog 165 XP voor level 18


Posts: 6,046

Sowieso een schande dat dit de naam van Metroid Prime draagt. Verder is te hopen dat dit het stagiaire team van next level games is. En dat de echte werknemers daar aan een vette Luigi Mansion Nx werken.

Level 71 99%

Nog 273 XP voor level 72


Posts: 45,873

Dit soort initiatieven moeten ze lekker voor mobiel (iOS/Android) houden. Niet dat daar een FPS goed op werkt. Maar "de energie die hier voor nodig is" kunnen ze beter stoppen in een mobiele game met een lage instap.

We kunnen niet oordelen voordat het spel uit is. Maar het neigt naar 3DS en Metroid Prime onwaardig.

Moderator
Level 67 97%

Nog 2156 XP voor level 68


Posts: 34,978

kaassouflee wrote on 8 april 2016 02:52:

Sowieso een schande dat dit de naam van Metroid Prime draagt. Verder is te hopen dat dit het stagiaire team van next level games is. En dat de echte werknemers daar aan een vette Luigi Mansion Nx werken.


Geloof je het zelf ?

Level 30 98%

Nog 252 XP voor level 31


Posts: 9,119


Om een reactie te kunnen plaatsen moet je ingelogd zijn.

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.