Schijf geformatteerd, maar nog steeds te weinig ruimte voor software-update

Level 1 0%

Nog 26 XP voor level 2


Posts: 1

Mijn kinderen hebben een PS3 met 12gb geheugen. Gisteren geprobeerd voor het eerst Lego Dimensions te spelen. Dat lukte beperkt, want het systeem gaf aan dat er een software-update moet worden gedaan, er was echter ruim 1200 MB meer ruimte nodig dan nog beschikbaar was op de schijf.

Vandaag de harde schijf helemaal geformatteerd en PS3 teruggezet naar fabrieksinstellingen. Als we nu het spel in de console stoppen krijgen we de melding dat er ruim 3800 meer MB nodig is voor de update dan op de schijf staat. (Dus meer dan toen de schijf nog niet geformatteerd was (!))

Volgens de supportpage van Lego Dimensions is er voor het hele spel (inclusief extra levels/poppetjes) 3-6 GB opslagruimte nodig.
Volgens de systeeminformatie van de PS3 is er ruim 9 GB beschikbaar op de schijf.

Wat zou het probleem kunnen zijn? Alvast bedankt voor het meedenken!

Level 6 80%

Nog 111 XP voor level 7


Posts: 1,252

De ps3 heeft 2x opslagruimte nodig voor het downloaden en instaleren, dus voor 5 gb heb je 10 gb nodig.


Om een reactie te kunnen plaatsen moet je ingelogd zijn.

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.