Ergonomische gamemuis

Level 1 0%

Nog 26 XP voor level 2


Posts: 1

Hallo allemaal,


Voor een project op mijn opleiding ben ik opzoek naar informatie van mensen die pc-games doen rondom een ergonomische gamemuis. De bedoeling van een ergonomische gamemuis is net zoals bij een normale ergonomische muis zijn om lichamelijke klachten te verminderen / te verhelpen / te voorkomen. Ik ben vooral benieuwd of er behoefte vanuit jullie is aan een ergonomische gamemuis en zo ja wat jullie wensen hierbij zijn.


Naar de reacties op de volgende vragen ben ik benieuwd:
 
 
·         *Heb je weleens lichamelijke klachten door pc-gamen? (Bijvoorbeeld   stijfheid/hoofdpijn/prikkende ogen/brandende polsen)
 
·         *Heb je ervaring met een ergonomische gamemuis of een normale ergonomische muis?
 
·         *Zo ja, welke ervaringen heb je daarmee?
 
·         *Heb je als pc-gamer behoefte aan een ergonomische gamemuis?
 
·         *Waarom heb je daar wel / geen behoefte aan?
 
·         *Zo ja, wat is voor jou belangrijk bij een ergonomische gamemuis?  Wat zou je willen dat deze muis heeft / kan? (Bijvoorbeeld op het gebied van instelbaarheid, knoppen, gewicht, vormgeving, formaat, reactiesnelheid)
 

Alvast bedankt!


Om een reactie te kunnen plaatsen moet je ingelogd zijn.

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.