Battlefield 3 voor PlayStation 3

Op deze pagina vind je de verschillende edities die beschikbaar zijn voor Battlefield 3 op PS3.

Battlefield 3 - Standaard editie voor PS3
Battlefield 3 - Limited Edition voor PS3

Bekijk ook Battlefield 3 voor PC, Xbox 360 of iPad.


Battlefield 3 - Standaard editie voor PS3

BF3 (PS3)
  • Releasedatum: 27 oktober 2011
  • Type editie: Fysiek

Battlefield 3 is een first-person shooter die zich afspeelt in het heden. Spelers nemen de rol aan van een aantal van de beste Amerikaanse mariniers en strijden tegen terroristen in plaatsen als Parijs, Teheran en New York. Spelers zijn hier geen moment veilig; gebouwen storten in, kogels fluiten langs je oren en explosies werpen je op de grond.

De actie gaat verder in de multiplayermodus waarin spelers het in grootschalige omgevingen in twee teams van maximaal twaalf man tegen elkaar opnemen. De speler kiest zelf de rol die hij hierin speelt. Als Assault sta je al schietend in de frontlinie, en kun je gevallen medestrijders weer genezen. De Engineer kan voertuigen, vaartuigen en vliegtuigen repareren of juist vernietigen met zijn raketwerper.

Als Support heb je een light machine gun. Hiermee is het mogelijk om de Assault-klasse te ondersteunen. Het beeld van een tegenstander wiens schuilplaats zwaar onder vuur wordt genomen door een Support-speler wordt wazig en hij kan hierdoor minder nauwkeurig schieten. De Recon-klasse geeft met zijn sluipschuttersgeweer vooral steun van afstand. Welke klasse je ook kiest, er staat altijd een keur aan voer-, vaar- en vliegtuigen tot je beschikking.

Laagste prijzen

Er zijn nog geen prijzen beschikbaar voor deze editie.

Bekijk alle winkels


Battlefield 3 - Limited Edition voor PS3

BF3 (PS3)
  • Releasedatum: 27 oktober 2011
  • Type editie: Fysiek

De Battlefield 3 - Limited Edition bevat bevat het extra uitbreidingspakket Back to Karkand. Dit omvat een viertal multiplayermaps uit Battlefield 2, die opnieuw zijn gemaakt met de Battlefield 3-techniek. Bovendien bevat dit pakket een aantal wapens en voertuigen uit Battlefield 2 en unieke beloningen.

Laagste prijzen

Er zijn nog geen prijzen beschikbaar voor deze editie.

Bekijk alle winkels


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.