De Sims 2 voor Nintendo DS

Op deze pagina vind je de verschillende edities die beschikbaar zijn voor De Sims 2 op NDS.

Bekijk ook De Sims 2 voor PC, Game Boy Advance, PlayStation 2, Xbox, GameCube, PlayStation Portable of Mobiel.


De Sims 2 - Standaard editie voor NDS

  • Releasedatum: 17 november 2005
  • Type editie: Fysiek

Waar het vorige DS-deel van De Sims een overzetting van de GBA-versie was, is Sims 2 voor de DS een andere en unieke speelervaring. Sims 2 stapt iets af van het traditionele 'Koop een woning en dirigeer een leven'-principe door een frisse wind door het spel heen te blazen. Bij het opstarten van het spel wordt vooral één ding duidelijk: het spel zit vol knotsgekke dingen. Je arriveert in het plaatsje Strange Town. Dit plaatsje bestaat uit een straat met een aantal panden, zoals een winkeltje, een bar en een hotel.

Het spel biedt op technisch vlak ook een stuk meer dan zijn voorganger. Zo zijn de personages dit keer duidelijk te herkennen. Dat komt voor een deel doordat het spel volledig in 3D is en de speler de camera vrij kan roteren.

Laagste prijzen

Er zijn nog geen prijzen beschikbaar voor deze editie.

Bekijk alle winkels


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.