De Sims 2 voor PlayStation Portable

Op deze pagina vind je de verschillende edities die beschikbaar zijn voor De Sims 2 op PSP.

Bekijk ook De Sims 2 voor PC, Game Boy Advance, Nintendo DS, PlayStation 2, Xbox, GameCube of Mobiel.


De Sims 2 - Standaard editie voor PSP

  • Releasedatum: 12 januari 2006
  • Type editie: Fysiek

De Sims 2 heeft op de PSP dezelfde verslavende, oneindige gameplay als op de PC. Deze versie heeft echter wel een unieke verhaallijn waarin je verschillende buurten kunt creëren, aanpassen en controleren, terwijl je duikt in de mysteriën van Strangetown en haar geheimen ontdekt. Er zijn in Strangetown twintig unieke locaties te ontdekken. In deze handheldversie van de game moet je letten op de geestelijke gesteldheidsmeter van je Sims en moet je voorkomen dat ze een zenuwinzinking krijgen.

Door je spel met die van een tweede speler te verbinden kun je geheimen en andere content ruilen. Bovendien zijn er acht unieke minigames met z’n tweeën te spelen. Dit kan je helpen bij het ontrafelen van de geheimen van Strangetown.

Laagste prijzen

Er zijn nog geen prijzen beschikbaar voor deze editie.

Bekijk alle winkels


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.