Far Cry 3 voor PlayStation 3

Op deze pagina vind je de verschillende edities die beschikbaar zijn voor Far Cry 3 op PS3.

Far Cry 3 - Standaard editie voor PS3
Far Cry 3 - Insane Edition voor PS3

Bekijk ook Far Cry 3 voor Xbox 360 of PC.


Far Cry 3 - Standaard editie voor PS3

  • Releasedatum: 29 november 2012
  • Type editie: Fysiek

In de open-wereld first-person shooter Far Cry 3 stappen spelers in de schoenen van Jason Brody, een man die op een afgelegen tropisch eiland belandt. Alleen is hij niet: er is een grote groep criminelen op het eiland die worden aangestuurd door hun gestoorde, sadistische dictator Montenegro Vaas.

Vaas heeft Brody’s beste vriend vermoord en zijn vriendin Nikki gekidnapt. Aan de speler om Vaas’ troepen uit te schakelen, Nikki te redden en te vluchten van het eiland met zijn gestoorde bewoners.

Far Cry 3 laat spelers vrij in hun aanpak: zij bepalen wanneer en hoe het verhaal verder gaat. Ze kunnen nederzettingen binnensluipen en tegenstanders met een mes stilletjes afmaken, van afstand met een sluipschuttersgeweer alvast een aantal vijanden neerschieten, of bijvoorbeeld met een jeep door de poorten rammen en als een Rambo te werk gaan. Een combinatie van verschillende aanpakken werkt misschien nog wel het beste.

Naast een singleplayer kent Far Cry 3 ook een uitgebreide online multiplayermodus. Hierin nemen spelers het individueel of in teams op tegen elkaar in verschillende modi. Daarnaast is er een verhalende coöperatieve modus, waarin vier spelers samen op pad kunnen.

Laagste prijzen

Er zijn nog geen prijzen beschikbaar voor deze editie.

Bekijk alle winkels


Far Cry 3 - Insane Edition voor PS3

  • Releasedatum: 29 november 2012
  • Type editie: Fysiek

De Far Cry 3 Insane Edition wordt geleverd in een speciale survival kit-verpakking en heeft naast de game de volgende inhoud: een bobblehead-poppetje van Vaas (12 centimeter groot), een zogenaamde Insanity Guide met tips om het eiland te overleven en verschillende in-game extra's.

Bezitters van de Insane Edition kunnen in Far Cry 3 kennismaken met Hurk, een nieuw personages en opdrachtgever met vier extra missies. Naast die missies, die een uur aan extra gameplay opleveren, bevat de game nog twee extra missies onder de naam The Lost Expeditions. Deze missies voegen nog eens veertig minuten aan extra gameplay toe, evenals een flare-pistool die in de game gebruikt kan worden.

Daarnaast bevat de Insane Edition de Hunter Pack, Warrior Pack en Predator Pack. Deze bevatten de volgende in-game items: een M7000-jachtgeweer, een handgemaakte dolk, een pijl en boog, vier exclusieve roofdieren, twee tribal-tatoeages en drie collector skins.

Laagste prijzen

Er zijn nog geen prijzen beschikbaar voor deze editie.

Bekijk alle winkels


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.