Grand Theft Auto 3 voor PlayStation 2

Op deze pagina vind je de verschillende edities die beschikbaar zijn voor Grand Theft Auto 3 op PS2.

Bekijk ook Grand Theft Auto 3 voor PC, Android, iPhone of iPad.


Grand Theft Auto 3 - Standaard editie voor PS2

GTA 3 (PS2)
  • Releasedatum: 26 oktober 2001
  • Type editie: Fysiek

De Grand Theft Auto-serie heeft zijn succes behaald dankzij het innovatieve “free-roaming”–genre, wat betekend dat het mogelijk is om te doen en laten wat je wilt. Ditmaal in een volledige driedimensionale omgeving, in tegenstelling tot de eerdere delen. GTA 3 speelt zich af in de fictieve stad Liberty City, een aftreksel van de stad New York. Hier speel je met een nog onbekend, naamloos personage die her en der missies aan neemt van diverse hoge piefen. Onze “held” werkt onder andere voor de maffiafamilie Leone en de Yakuza. Verder zijn er een x-aantal onafhankelijke opdrachtgevers waardoor je een grotere bekendheid krijgt in de game en daarmee nieuwe missies vrijspeelt.

Uiteraard heb je als speler de optie om auto’s te jatten en onschuldige voorbijgangers af te knallen, zonder dat dit werkelijk effect heeft op het spel zelf. Daarnaast zijn er “Kill Frenzy”–achtige taferelen, wat neer komt op zoveel mogelijk bloedvergieten binnen een minuut, zoals we dat kennen uit de vorige delen. Grafisch is het niet bijzonder, maar het gaat bij GTA 3 dan ook meer om de gameplay en dit voelt goed. Al met al verveelt deze game nooit. Het enige dat je kan gaan storen is de eentonigheid van de stad op ten duur. Dit is kortom de heilige graal voor geweldverheerlijkers.

Laagste prijzen

Er zijn nog geen prijzen beschikbaar voor deze editie.

Bekijk alle winkels


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.