Beschrijving van Grand Theft Auto: Chinatown Wars

Grand Theft Auto: Chinatown Wars is de eerste Grand Theft Auto-game voor de Nintendo DS en speelt zich af in het bekende Liberty City. Jij speelt met Huang Lee, een lid van de Chinese maffia. Deze man geeft alles om de dood op zijn vader te wreken. In Chinatown Wars is het de bedoeling zo de nodige missies aan te nemen om je wraak te krijgen, waarbij je te maken krijgt met de nodige ongure criminelen.

Er wordt op allerlei manieren gebruikt gemaakt van de touch screen-besturing die de DS mogelijk maakt. Deze wordt gebruikt bij standaardsituaties zoals het krassen van een lot of het maken van aantekeningen op je PDA, maar ook in allerlei minigames waarin je bijvoorbeeld met de bekabeling van een auto aan de slag moet om deze te stelen.

Daarnaast kent Chinatown Wars de bekende Grand Theft Auto-gameplay, waarbij missies bestaan uit het achtervolgen en uitschakelen van jouw vijanden, het lospeuteren van informatie met het nodige geweld en overvallen van panden van andere clans. Nieuw in Chinatown Wars is de uitgebreide drugshandel, wat een effectieve manier is om snel geld te verdienen.

Edities


Nieuwste screenshots

Bekijk alle screenshots