Grand Theft Auto V voor PlayStation 3

Op deze pagina vind je de verschillende edities die beschikbaar zijn voor Grand Theft Auto V op PS3.

Grand Theft Auto V - Standaard editie voor PS3
Grand Theft Auto V - Special Edition voor PS3
Grand Theft Auto V - Collector's Edition voor PS3

Bekijk ook Grand Theft Auto V voor Xbox 360, PC, PlayStation 4, Xbox One of PC.


Grand Theft Auto V - Standaard editie voor PS3

GTA 5 (PS3)
  • Releasedatum: 17 september 2013
  • Type editie: Fysiek

Grand Theft Auto V is vijfde deel in de sandbox-reeks en speelt zich af in Los Santos, waarin met drie verschillende personages gespeeld kan worden.

Los Santos is een fictief Los Angeles dat bestaat uit de stad zelf en omliggende wijngaarden, stranden en de wildernis. In de wildernis is de berg Chiliad vrij te ontdekken voor spelers. Daarnaast is er een zoutmeer, een militaire basis en zijn er voorsteden in de heuvels die naar de stad leiden. Mits er duikspullen zijn aangeschaft, kunnen spelers ook de zee ontdekken. De spelwereld is volgens ontwikkelaar Rockstar groter dan Grand Theft Auto IV, Red Dead Redemption en Grand Theft Auto: San Andreas bij elkaar.

In het spel kunnen spelers wanneer ze maar willen wisselen tussen de personages Michael, Trevor en Franklin. Michael woont in het rijke deel van Los Santos en zit in een getuigenbeschermingsprogramma als ex-bankovervaller. Trevor is een personage die in een trailer woont en een oude bekende is van Michael. Franklin vordert voor zijn baas onder meer auto's. Wanneer er met een bepaald personage gespeeld wordt, gaan de andere personages ondertussen verder met hun eigen leven.

De game draait om 'heists', groots opgezette overvallen die van te voren tot in de kleinste details moeten worden voorbereid. Spelers moeten plannen hoe ze bijvoorbeeld een bank overvallen met de drie personages, van een auto om in weg te vluchten tot de beste manier om een kluis te kraken. Afhankelijk van welke manieren hiervoor worden gekozen en zelfs welke handlangers er worden ingehuurd, staat of valt een missie.

Naast de actievolle missies bevat Grand Theft Auto V ook weer nevenactiviteiten. Zo kunnen er weer stand-up comedianshows worden bezocht. Het is niet langer mogelijk om zelf huizen te kopen of te daten. Wel kunnen de personages van nieuwe kleding worden voorzien.

Laagste prijzen

Er zijn nog geen prijzen beschikbaar voor deze editie.

Bekijk alle winkels


Grand Theft Auto V - Special Edition voor PS3

GTA 5 (PS3)
  • Releasedatum: 17 september 2013
  • Type editie: Fysiek

De special edition van GTA5 komt in een steelbook met exclusieve artwork. Deze editie bevat een landkaart van Los Santos en Blaine County. Daarnaast geeft het toegang tot een special ability boost voor alle drie de personages, waarmee de meter voor speciale moves 25 procent sneller vol loopt. Ook zitten er extra uitdagingen in voor het stuntvliegtuig, extra kleding en tatoeages en de exclusieve Pistol .50, Bullpup Shotgun en Melee Hammer in wapenwinkels.

Laagste prijzen

Er zijn nog geen prijzen beschikbaar voor deze editie.

Bekijk alle winkels


Grand Theft Auto V - Collector's Edition voor PS3

GTA 5 (PS3)
  • Releasedatum: 17 september 2013
  • Type editie: Fysiek

De collector's edition bevat alles wat de special edition bevat: de game komt in een steelbook met exclusieve artwork, een landkaart van Los Santos en Blaine Country, toegang tot een speciale ability boost voor alle drie de personages, waarmee de meter voor speciale moves 25 procent sneller vol loopt. Ook zitten er extra uitdagingen in voor het stuntvliegtuig, extra kleding en tatoeages en de exclusieve Pistol .50, Bullpup Shotgun en Melee Hammer in wapenwinkels.

De collector's edition bevat daarbovenop een fysieke geldtas met daarop het logo van de game, een pet met het Los Santos-logo erop en de mogelijkheid om bekende personages uit de GTA-reeks te gebruiken in de online modus van de game. Ook krijgen spelers vanaf het eerste moment een garage in het spel om auto's in op te slaan. Wanneer de game voor het eerst wordt opgestart, staan in de singleplayer al een Hotknife hotrod uit 1930 en een CarbonRS sportbike in de garage. In de multiplayer staat vanaf het begin al de Khamelion, een elektrische auto.

Laagste prijzen

Er zijn nog geen prijzen beschikbaar voor deze editie.

Bekijk alle winkels


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.