Cheats, Codes, Walkthroughs en Tips voor Pokémon Emerald

Op zoek naar game cheat codes voor Pokémon Emerald? Dan is InsideGamer de juiste plaats om te zoeken. Alle Pokémon Emerald cheats kun je namelijk op deze pagina vinden!

Wil je zelf een cheat plaatsen? Lees dan eerst de regels hiervoor.

Nieuwe cheat

Voeg Smiley of Attachment (bijvoorbeeld een YouTube-video)

 • HELP!!!!!!! in Achievements

  kunnen jullie mij helpen met pokemon sappire voor requaza tevagen? alvast bedankt

  Nice! (0x)
 • kopieer en plak de volgende link in je zoekbalk

  http://www.filb.de/games/gba/emerald/word?lang=2

  daar moet je je pokemon tainer ID invullen, de taal van je naam en je kan je prijs kiezen, dan druk je op generate secret word en je woord word zichtbaar, zeg dit woord tegen haar vader en hij geeft je je prijs, dit kan meerdere keren als je een andere prijs kiest op die site. (werkt echt!)

  Nice! (0x)
 • Het begin
  Als je de game begint zie je een professor praten over Pokémon (dit doet je denken aan dat verhaal wat professor Elm je vertelde in G/S). Je ziet een Azurill in beeld en daarna wordt gevraagd of je als een jongen of als een meisje wilt spelen. Als je als een jongen speelt zal het meisje je rivaal worden. Als je als een jongen speelt zal het meisje je rivaal worden. Kies een naam en ga verder (de naam van je rivaal kun je helaas niet kiezen).

  Littleroot Town
  Hier begint je spel. Je begint het spel in een vrachtwagen en als je eruit komt lijkt het alsof je familie aan het verhuizen is. Een Machoke is dingen aan het verplaatsen en je moeder zegt dat je naar boven moet gaan en een Potion uit je PC moet halen. Ga naar boven en haal de Potion op. Vervolgens kijk je op de klok en stel je de juiste tijd in. Als je dit gedaan hebt zal je moeder je weer naar beneden laten.

  Loop eerst je huis uit en ga naar het huis van de professor en loop naar de 2e verdieping. Je rivaal (de zoon/dochter van de professor) vertelt je dat de professor momenteel niet thuis is. Loop vervolgens de stad uit, richting route 101.

  Nadat je een poosje rondgelopen hebt zie je de professor die aangevallen wordt door een wilde Poochyena. Hij zal je vragen een Pokéball uit zijn rugzak te halen en hem te helpen. Je ziet 3 Pokéballs liggen. Hierin zitten (hoe kon het ook anders?) de drie starter Pokémon.
  Dit zijn: Treecko (het grasstype), Torchic (het vuurtype) en Mudkip (het watertype). Kies 1 van de drie starters en versla de Poochyena (lv 2)

  Nadat je de Poochyena met je starter hebt verslagen zal de Professor je meenemen naar zijn lab in Littleroot Town. Hij bedankt je en zegt dat je de Pokémon mag houden. Nu kun je naar de volgende stad gaan….

  Oldale Town
  Hier is niet veel te doen. (De stad zal je een beetje doen denken aan Cherrygrove city in G/S/C). Er is een Pokémoncenter om je Pokémon te helen en er is nog een Mart. Je kunt nog geen pokéballs kopen. (Dat komt later pas). Ga dan verder.

  Neem de route en ga naar het noorden. Nadat je er een poosje rond hebt gelopen zul je je rivaal tegenkomen. Hij/Zij wil een gevecht tegen je. Je rivaal heeft ook een starter. Deze is altijd van het type waartegen jouw starter zwak is. Je tegenstanders starter zit op lv 5 en is niet zo moeilijk te verslaan als je je eigen Pokémon al wat hoger hebt getraind. Versla je rivaal en ga terug naar Oldale Town. Hier zal je rivaal staan. Praat met hem/haar. Hij/Zij vertelt je dat je terug moet komen naar Littleroot Town.

  Ga terug naar Littleroot Town en praat met de professor. Hij zal je een Pokédex en 5 Pokéballs geven. Als je de stad wilt verlaten zal je moeder je ‘Running Shoes’ geven. Daarmee kun je rennen door op de ‘B’ knop van je Gameboy te drukken.

  Ga nu terug naar Oldale Town. Onderweg kun je enkele Pokémon vangen met je Pokéballs en je kun je eigen Pokémon hoger trainen. Verlaat Oldale nu via de uitgang aan de westkant. Nu ga je een route op waar een aantal trainers staan. Loop door. Na een poosje zul je bij de volgende stad aankomen.

  Petalburg City
  Ga naar het Pokémoncenter en heel je Pokémon. Ga vervolgens naar de Gym. Een jongen in de Gym zal je mee naar buiten nemen en doet je voor hoe je een Pokémon vangt. Vervolgens neemt hij je weer mee de Gym in. De Gymleader, die eigenlijk je vader is, zal zeggen dat hij niet met je wilt vechten omdat je nog niet genoeg ervaring hebt. Je hebt 4 badges nodig om hem uit te dagen.

  Petalburg Woods
  Verlaat de stad en ga Petalburg Woods in. Dit zal je doen denken aan Viridian Forest. Er zijn veel insectpokémon. Als je doorloopt kom je iemand tegen. Hij vertelt je dat hij was aangevallen door team Aqua/Magma. Dit zal de eerste keer zijn dat je tegen Team Aqua/Magma moet vechten. Ze hebben een Poochyena.

  Nadat je ze verslagen hebt ga je bos uit en loop je richting Rustboro City. Onderweg zul je een tweeling tegenkomen. Dit wordt je eerste 2 tegen 2 gevecht. (Je moet dan wel 2 Pokémon hebben)

  Rustboro City
  Rustboro city is de grootste stad van je game. Heel je Pokémon en ga naar de Gym.

  Rustboro Gym Pokémon:
  - Geodude lv 14
  - Nosepass lv 15

  Dit kan moeilijk worden (vooral als je Torchic in het begin hebt gekozen). Als je de Gymleader hebt verslagen zul je je eerste badge krijgen en een TM39, Rock Tomb.

  Als je uit de Gym komt zie je een lid van Team Aqua/Magma door de stad zien lopen. Hij loopt naar het noorden en achter hem loopt nog een poppetje (dezelfde die je tegenkwam in Petalburg Woods) Loop vervolgens naar de grot aan de noordoostkant van de stad. Hier staat de man te wachten. Als je met hem praat vertelt hij je dat Team Aqua/ Magma in de grot is. Bij de ingang van de grot staat nog een man die zegt dat Kyogre gevangen is door team Aqua/Magma. Ga naar binnen en versla team Aqua/Magma. Als je dit gedaan hebt kun je teruggaan naar de man in Rustboro City die je eerder verteld heeft waar team Aqua/Magma zich bevond. De man neemt je mee naar een gebouw en geeft je de PokéNav. (Dit is een nieuwere versie van de voormalige PokéGear) Je krijgt 2 pakjes die je moet afleveren. 1 is voor de Pokémonleague Kampioen en het andere pakje is voor een professor die in Slateport City woont.

  Voordat je verder gaat in je game moet je eerst nog even HM01 ophalen. Die krijg je in het huis dat naast het Pokémoncenter staat gebouwd. Hierna moet je richting Petalburg Woods lopen. Je komt een oude man tegen. Hij zal je meenemen naar een eiland met zijn boot.

  Dewford Town
  Hier is weinig te doen. Er zijn enkele trainers die je kunt verslaan en als je met de visser praat, die naast het Pokémoncenter staat zal hij je ‘Old Rod’ geven. Ga nu richting de Gym.

  Als je de Gym binnenstapt kun je niks zien want alles is donker. Het wordt steeds lichter naarmate je meer ‘Junior Trainers’ verslaat. Het is een vechtgym, dus alle trainers zullen vechtpokémon hebben.

  Dewford Gym Pokémon:
  - Machop lv 17
  - Makuhita lv 18

  Als je de Gymleider verslagen hebt zal deze je een badge en een TM08 geven. Loop nu de Gym uit en ga naar het noordwesten van het eiland. Hier zul je de Pokémonleague kampioen ontmoeten. Geef het pakje aan hem. Hij zal je TM47 geven. HM05 (Flash) kun je krijgen van een ‘Hiker’ die in de grot staat. Nu kun je verder op je reis. Ga nu naar de oude man. Hij zal je naar Slateport City brengen. Hij vaart je weer over het water en zal je naar een strand brangen waar enkele trainers staan. Als je naar het noorden loopt kom je in Slateport City.

  Slateport City
  Als je Slateport City binnenkomt zie je team Aqua/Magna rond een groot gebouw staan. Dit is het museum. Als je probeert de stad uit te gaan wordt je weg versperd door een aantal leden van Team Aqua/Magma.

  Ga nu naar het warenhuis-achtige gebouw in de stad. Praat hier met een man en lever het pakje af dat je eerder had gekregen. Als je dit gedaan hebt zul je het museum in kunnen. Het hele museum staat vol met leden van team Aqua/Magma. Loop de trap op en praat met een wetenschapper. Er zullen 2 leden van het team naar je toe komen en tegen je vechten. Als je deze 2 verslagen hebt komt de baas van Team Aqua/Magma en ze verdwijnen.

  Loop de trap weer af en praat met het overgebleven lid van het team. Ze zal je TM46 geven. Loop vervolgens het gebouw uit. Je zult opmerken dat de uitgang van de stad niet meer geblokkeerd is. Ga erheen. Hier kom je je rivaal weer tegen. Hij/Zij heeft de Pokémon al geëvolueerd.

  Als je je rivaal verslagen hebt zal deze je een ‘Bike Coupon’ geven. Hiermee zul je later een fiets op kunnen halen. Loop nu over het pad door naar de volgende stad.

  Mauville City
  In deze stad zit een fietsenwinkel. Ga naar de eigenaar en geef de bon aan hem. Hij zal je een fiets geven. Met deze fiets kun je straks het fietspad op.

  Loop nu verder door de stad. Voor de Gym staat Wally, de jongen die je eerder heeft laten zien hoe je een Pokémon vangt. Deze keer heeft hij een lv 16 Ralts ,en wil hij tegen je vechten. Als je hem verslagen hebt kun je de Gym in lopen. Alle trainers hier gebruiken elektrische Pokémon.

  Mauville Gym Pokémon:
  -Magnemite lv 22
  -Voltorb lv 20
  -Magneton lv 23

  Als de de Gym leider verslagen hebt zul je de badge krijgen en een TM34.
  Nu kun je naar buiten lopen en praten met een man die in het huis vlakbij de Mart staat. Hij zal je TM06 (Rock Smash) geven. Loop nu naar het noorden en ga de grot in. Loop naar de uitgang. Als het goed is kom je langs een paar gebieden met asregen waar veel Spinda zijn. Nu zul je in een stad aankomen.

  Fallarbor Town
  Ook hier is niet veel te doen. Je kunt een TM28 (Dig) krijgen van een jongen die in een van de huisjes zit. In een ander huisje vertelt een meisje je dat de professor naar de gouden grot in het zuiden is gegaan.

  Heel je Pokémon en verlaat de stad. Ga nu een brug over. Als je over deze brug bent zul je je in een rotsachtig gebied bevinden. Als je er doorheen loopt zul je bij een grot aankomen. Ga nu de grot in. Je ziet de professor praten met een van de leden van Team Aqua. Dan verschijnt Team Magma. De 2 zullen elkaar opmerken en beiden verdwijnen. Nu kun je met de professor gaan praten. Loop vervolgens door de grot. De grot is niet moeilijk om doorheen te komen. Als je de grot uitstapt beland je weer op de route naar Rustboro City. Vanuit daar kun je terug gaan naar Mauville City. Als je daar eenmaal bent kun je naar het Noorden gaan. Nu zul je weer bij de grot aankomen. Ga deze keer niet de grot in maar ga naar het huis er vlak bij en neem de stoeltjeslift.

  Mount Chimney
  Als je uit de stoeltjeslift stapt, sta je op een vulkaan. Je ziet leden van Team Aqua en Team Magma die aan het vechten zijn. Je kunt nog niet naar de stad omdat de ingang geblokkeerd wordt. Ga dus eerst naar boven en versla de leden van team Aqua/Magma die je tegenkomt. Bovenop de vulkaan staat de leider van Team Aqua/Magma. Versla hem. Als je dit gedaan hebt zal de leider van het andere team naar je toe komen en je bedanken omdat je zijn tegenstander hebt verslagen. Nu kun je naar beneden gaan en de stad ingaan.

  Lavaridge Town
  Loop de stad in en ga naar de Gym. Als je er rondloopt zul je opmerken dat er een soort teleport-ding in de kamer is (net zoals in de Gym van Sabrina in R/B/Y/G/S/C). Teleporteer jezelf door totdat je bij de Gymleider aankomt.

  Lavaridge Gym Pokémon:
  - Slugma lv 26
  - Slugma lv 26
  - Torkoal lv 28

  Nu je de Gym leider verslagen hebt kun je Strength gebruiken buiten de gevechten. Je krijgt ook nog een badge en een TM50. (Dit is een krachtige vuuraanval.)

  Als je uit de Gym stapt komt je rivaal naar je toe. Hij/Zij zal je Go-goggles geven waarmee door de woestijn kan lopen.

  Ga nu weer naar Petalburg City. Hier kun je met Rock Smash een rots breken. Als je dit gedaan hebt zal een ‘Blackbelt’ je HM04 (Strength) geven.

  Petalburg City
  Ga nu de Gym in. Nu zie je 2 deuren (1 links en 1 rechts). Zo ziet elke kamer in de Gym eruit. Je moet eerst de ‘Junior Trainers’ verslaan voordat je door de deuren kunt. Uiteindelijk zul je bij de Gymleider aankomen. Het type van de Gym is Normal dus een Fighting Pokémon zou goed van pas komen.

  Petalburg Gym Pokémon:
  - Slaking lvl 28
  - Vigoroth lvl 30
  - Slaking lvl 31

  Slaking is een Pokémon met een hoge aanvalskracht. Probeer hem zo snel mogelijk af te maken. Het is verstandig een spook Pokémon te gebruiken (omdat normale aanvallen hier geen effect op hebben) Als je de Gymleider verslagen hebt krijg je TM42 en kun je de ‘Surf’ move ook buiten het gevecht gebruiken.

  Nu loop je naar buiten en ga in het huis dat links van de Gym staat. Praat met de man die binnen zit. Hij zal je HM03 (Surf) geven. Leer 1 van je Pokémon Surf. Ga nu naar Mauville City (de stad waar je je fiets kreeg). Neem nu de uitgang aan de oostkant. Surf over het water tot je weer bij het land aankomt. Loop door totdat je bij een groot gebouw aankomt. Hier zijn Team Aqua/Magma weer. Versla nu heel het team. Als je je Pokémon wilt helen kan dat bij het bed aan de linkerkant op de 1e verdieping.

  Loop het gebouw uit. Nu kun je de brug op gaan. Hier zul je je rivaal weer ontmoeten. Als je hem/haar verslaat zul je een HM02 (Fly) krijgen. Leer dit aan een van je Pokémon en je zult in staat zijn naar alle steden te vliegen waar je geweest bent.

  Fortree City
  Als je door blijft lopen zul je in een stad komen. Als je probeert de Gym in te gaan zal iets je tegenhouden. Loop daarom de stad uit aan de oostkant en loop totdat je een brug tegenkomt. Hier staat een man. Als je met hem praat vertelt hij je dat het een ‘Kecleon’ was die je de weg blokkeerde. Hierna zul je tegen een lv 30 Kecleon moeten vechten. Versla hem en ga terug naar de Gym. De Gymleider is gespecialiseerd is vlieg-Pokémon.

  Fortree Gym Pokémon:
  - Swellow Lvl 31
  - Pelipper Lvl 30
  - Skarmory Lvl 30
  - Altaria Lvl33

  Gebruik een elektrische Pokémon tegen Pelipper en Swellow. Tegen Skarmory een vuur Pokémon en voor Altaria een ijs type. Als je de leider verslagen hebt krijg je wederom een badge. Je krijgt ook nog een TM40.

  Loop nu de stad uit via een pad. Je moet doorlopen totdat je een soort meer tegenkomt. Hier moet je gaan surfen. Ergens in het midden is een huis. Ga het huis binnen. Dit lijkt een beetje op de Pokémon-toren. Er zijn veel spook Pokémon. Zoek naar de andere uitgang (ja, er is er nog 1) en verlaat de toren weer. Nu zul je uitkomen op een berg. Klim omhoog. Je komt weer een aantal leden van Team Aqua/Magma tegen en 2 andere mensen. Versla team Aqua/Magma en praat met de 2 oude mensen.

  Ga nu terug naar Slateport City. Ga naar het noordoosten van de stad. Er zijn een boel poppetjes hier. Praat met een professor. Hij neemt je mee en je zal de leider van Team Aqua/Magma weer zien. Deze keer zul je niet met hem vechten.

  Lilycove City
  Ga nu naar Lilycove City. Ga naar de Mart in het noorden van de stad. Hier staat je rivaal op je te wachten. Versla hem/haar en ga naar het oostelijke deel van de stad. Hier begint het strand. Gebruik surf en ga naar het noorden. Na even surfen zul je bij een grot aankomen. Dit is het hoofdkwartier van Team Aqua/Magma. Versla het hele team. Nu kun je verder surfen naar de volgende stad.

  Mossdeep City
  In 1 van de huisjes kun je een ‘Good Rod’ krijgen. Ga vervolgens naar het Pokémoncenter en heel je Pokémon. Ga nu naar de Gym. Je moet alle schakelaars naar beneden zetten als je bij de Gym leider wilt komen. De Gymleiders vechten met pyschopokémon en je moet tegen hen vechten in een 2 tegen 2 gevecht.

  Mossdeep Gym Pokémon:
  - Lunatone lv 42
  - Solrock lv 42

  Als je de Gymleiders wilt verslaan kun je beter eerst de zwakste Pokémon van hen verslaan (dat is Solrock). Als je dit doet is het makkelijker de andere Pokémon te verslaan. Loop nu de Gym uit en praat met 1 van de mensen om een HM08 (Dive) te krijgen. Dive is een nieuwe move. Hiermee kun je onderwater duiken om zo andere plaatsen te bereiken. Nu kun je naar Sootopolis City gaan. Maar als je daar komt is er niks te doen. De Gym zit nog op slot.

  Surf daarom eerst naar het zuiden. Duik onderwater als je een dieper gebied ziet (donkerblauwe kleur). Ga naar een grot. Je hebt een Pokémon nodig die ‘Strength’ en ‘Rock Smash’ beheerst nodig om door de grot te komen. In de grot zul je een van de legendarische Pokémon zien. Loop door totdat je bij de leider van Team Aqua/Magma komt. Versla hem. Ga nu naar Sootopolis City.

  Sootopolis City
  Ga naar Sootopolis City. In het westelijke deel van de stad zie je 2 mensen spreken. De man zal je meenemen naar een grot die je nog niet eerder hebt gezien. Ga de grot in en probeer naar de bodem te komen. Hier zul je de legendarische Pokémon zien (die je de vorige keer ook bij de grot van team Aqua/Magma zag). De Pokémon zal op lv 45 zitten. Versla of vang de Pokémon en zoek verder in de grot naar HM07 (Waterfall). Ga nu de grot uit.

  Nu ben je weer in de stad. Heel je Pokémon bij het Pokémoncenter en ga naar de Gym. Je moet een puzzel oplossen om bij de leider te komen. De leider gebruikt water Pokémon. Als je de leider hebt verslagen kun je ‘Waterfall’ ook buiten de gevechten gebruiken.

  Evergrande City (Pokemon League)
  Nu je de 8e Gymleader verslagen hebt kun je de stad verlaten. Surf naar het oosten totdat je een waterval tegenkomt. Met de HM07 kun je die waterval nu beklimmen. Als je dat doet kom je bij een grot uit. In het Pokémoncenter dat voor de grot staat kun je je Pokémon nog even helen. Je hebt ‘Flash’ nodig om de grot op te lichten. In de grot kun je nog wat trainen en je team nog wat aanvullen voordat je de league echt gaat spelen. Je kunt de grot verlaten en naar de league gaan.

  De Pokémon League.
  Als je uit de grot stapt zul je een groot gebouw zien. Ga naar binnen en heel je Pokémon. Praat met de ‘Twin’ die er staat. Zij zullen je binnenlaten. Alle leden van de Elite 4 gebruiken 5 Pokémon. De Champion gebruikt er 6. Hieronder volgt de lijst:

  Sidney: Pokémon:
  Mightyena lvl 46
  Shiftry lvl 48
  Cacturne lvl 46
  Sharpedo lvl 48
  Absol lvl 49

  Phoebe: Pokémon:
  Dusclops lvl 48
  Banette lvl 49
  Sableye lvl 50
  Banette lvl 49
  Dusclops lvl 51

  Glacia: Pokémon:
  Glalie lvl 50
  Sealeo lvl 50
  Glalie lvl 52
  Sealeo lvl 52
  Walrein lvl 53

  Drake: Pokémon
  Shelgon lvl 52
  Altaria lvl 54
  Flygon lvl 53
  Flygon lvl 53
  Salamence lvl 55

  De Champion (Steven), Steel Pokémon:
  Skarmory lvl 57
  Aggron lvl 56
  Cradily lvl 55
  Claydol lvl 56
  Metagross lvl 56
  Armaldo lvl 58

  Nadat je de Pokémon League verslagen hebt zullen de professor en je rivaal er aan komen lopen. Na wat gebabbel zal de kampioen je meenemen naar de Hall of Fame. Hierna kun je de Hall of Fames ook zien in je PC. Als het goed is sluit je game nu af (je ziet wie het allemaal heeft gemaakt en dat soort stuff). Hierna kan je Latios of Latias vangen, een bezoekje brengen aan de Battle Tower en Sky Pillar en andere dingen. En voor de rest je Pokédex vervolledigen.

  Nice! (0x)
 • Wandel naar een deur om te teleporteren naar:

  6266061B C8C9D80F Player's House
  6178C413 3E2FF736 Elite Four Sidney
  CE4225D2 7BDD5C76 Shard Collector's house (Route 124)
  303D269F 12358A21 Player's Room
  41509519 56FA6E47 Flower House (Route 104)
  A6DF8006 B219CFD6 Old Lady Rest Stop (Route 111)
  16830A6F EEFE51C8 Ever Grande City
  F0EC26B8 31EC5657 Southern Island
  734D21AC ABA1D48F Petalburg City
  4CF78722 99D85A9F Slateport City
  B49EB935 5B46BF8B Mauville City
  93DF5785 8CD8CE27 Rustboro City
  B6D1DB88 5987C390 Fortree City
  EF6C4684 7B994DBB Lilycove City
  872D5923 BC0EB4CF Mossdeep City
  1DE2E5F2 55690815 Sootopolis City
  16830A6F EEFE51C8 Ever Grande City
  F89BD08B ED8D449E Littleroot Town
  8F7BB880 613514DE Oldale Town
  26FE9036 CFBAF75B Dewford Town
  05DF8009 6EB6EEA8 Lavaridge Town
  7F7F34B1 DC5CFBD6 Fallarbor Town
  453A42B4 BE47C4F9 Verdanturf Town
  9697749C BF836364 Pacifidlog Town
  7DE5E94F 91EB4C93 Route 101
  0333BAF0 0661FE19 Route 102
  D9E2E15D 589AC20A Route 103
  A6BE8B1F 442B2029 Route 104
  0ACBA427 D063137D Route 105
  35B2E915 9E9D0012 Route 106
  AFAE04F5 6CCDFB3E Route 107
  289910FE A48BEDF5 Route 108
  3845BE84 2E324169 Route 109
  04E9A63A 1BC8E597 Route 110
  AB0C156A D5A95250 Route 111
  025B426C 12639FAC Route 112
  1879ADB1 CB62A316 Route 113
  25D9C1E7 766EBE07 Route 114
  F2D1DB2B C9CDE60B Route 115
  4226147F 51EAECCA Route 116
  A23F358D 29D6AFD2 Route 117
  F32D560C 20C2FA1D Route 118
  69007B18 B8CE5066 Route 119
  E2523DAE 9D543CE3 Route 120
  69BAFFE1 5E6BECD9 Route 121
  62E24072 7AB96124 Route 122
  CD6BFF27 4018232F Route 123
  F0780A4C BE2572E1 Route 124
  D764542D 1F715705 Route 125
  5BD6DFED 7797FB20 Route 126
  3BC12070 90FE6FA2 Route 127
  A493B39A 5368963E Route 128
  C90EDBEB 39D9C505 Route 129
  1ADFAD12 1CB122C4 Route 130
  0C2F5CD4 EE816009 Route 131
  D73F6AC5 4E85B7CA Route 132
  A341954E 09968A73 Route 133
  183802E7 7C6B0493 Route 134
  1739A0F3 901C5B31 Roof of Lilycove store
  8C063672 554BB9F0 Fishing Guy House In Mossdeep City
  FDED4F7D 2A13DD75 House in Sootopolis
  A6055686 6BBE73A4 Phoebe
  09EDE2F1 3427F11B Meteor Falls
  EE78DDCD 09A4CAAB Fiery Path
  6178C413 3E2FF736 Sydney
  4D2F801B 9780575E Phoebe
  F6BA99A2 2C76B7F6 Glacia
  B392516A 1E1E40E7 Drake
  D2B96473 9D56B7D8 Wallace
  3A0BFB51 00ED22B2 Pokemon Center(the one before the E4)
  CE3EF9E9 3C41A95C Hall of Fame
  28C0A6F2 8513BE9A Safari Zone
  8B15AE7E 9AAD3F68 Meteor Falls 1
  C30FBBE6 DC63532F Meteor Falls 2
  12578D2F 0AA6FB9E Meteor Falls 3
  2589A93D F3FFB10C Meteor Falls 4
  3ACDD41E AD84C3F9 Rusturf Tunnel
  2AD334DD 7DC12C96 Underwater (Sootopolis City)
  5CEE6819 2848B620 Desert Ruins
  E7195B55 A78FB01D Granite Cave 1
  945E7339 173DF9AD Granite Cave 2
  EC6C1793 76F8C6E2 Granite Cave 3
  34B80DAD FA204034 Granite Cave 4(Steven)
  F82E6DED C0205840 Petalburg Woods
  93E2A255 5873FC81 Mt.Chimney
  01ED4C9B E13C4024 Jagged Pass
  44D6EB21 171BD8DA Fiery Path
  689B4DB0 C82119D7 Mt.Pyre 1(Inside)
  A450AE11 A3B3688B Mt.Pyre 2(Inside)
  9428FA10 B0D22CAF Mt.Pyre 3(Inside)
  41EF9B9A 743E6855 Mt.Pyre 4(Inside)
  6BB63016 1122AC44 Mt.Pyre 5(Inside)
  E4F3B7E2 DB835642 Mt.Pyre Top(Inside)
  FED97B7A 73C3A557 Mt.Pyre 1(Outside)
  9CCC9C01 A4BB0BC6 Mt.Pyre Top(Outside)
  2B8BCCED 9D2E7CC1 Aqua Hideout 1
  FC264450 2D907E4F Aqua Hideout 2
  326AF3AD 3EF0FADD Aqua Hideout 3
  E9948A36 18A43F4A Underwater(Seafloor Cavern)
  D31699F4 49C25336 Seafloor Cavern 1
  01A5F827 5BFCE637 Seafloor Cavern 2
  D525D063 FC0BE3ED Seafloor Cavern 3
  BDF5F0FF 909E4F4F Seafloor Cavern 4
  F9F16FC0 E9D2DB5A Seafloor Cavern 5
  2D1428A1 6C3598E5 Seafloor Cavern 6
  5F0EB697 1DF5B4B8 Seafloor Cavern 7
  920A7F89 0F907C2A Seafloor Cavern 8
  637CB055 FA8CB5B7 Seafloor Cavern 9
  A6C49BB0 790AD1CF Seafloor Cavern 10
  F94D9C59 8E44B1FD Cave of Origin 1
  51F83940 1F1D4074 Cave of Origin 2
  BAD22590 7BC0B633 Cave of Origin 3
  E96BB1BD 6A918C74 Cave of Origin 4
  C3D813F0 18BEFF1D Cave of Origin 5
  6C2E2E64 CCCB6AF4 cave of Origin 6
  29A1BB9F 7597347F Victory Road 1
  B0643A23 AABC6584 Victory Road 2
  66D5FD35 4FF24CAF Victory Road 3
  5A82DDA5 3EE48807 Shoal Cave 1
  3A4924C9 02AB4E27 Shoal Cave 2
  F514B707 0B77849A Shoal Cave 3(no water)
  228CEFAA 892BA96B Shoal Cave 4(no water)
  B48F494A AB19D8C9 Shoal Cave 1(surfing)
  873FF660 BD9FC47E Shoal Cave 2(near bridge,no water)
  7F9CEE84 60922F8D New Mauville 1
  A436303B D4F71A29 New Mauville 2
  16EBB0DB E1C1C203 Abandoned Ship 1
  368E508E 6A81358E Abandoned Ship 2
  023ABF68 8614F56E Abandoned Ship 3
  D6CE78E5 A05C3208 Abandoned Ship 4
  C90DFC23 F42D5EED Abandoned Ship 5
  A937A21B BDE6F5DA Abandoned Ship 6
  FB514259 C8393E27 Abandoned Ship 7
  EB37D90E F0C00BFB Abandoned Ship 8
  BAADAAB5 C9B7735A Abandoned Ship 9
  E90852FE 498AA6A2 Abandoned Ship 10
  40B0AAA8 1A838C90 Abandoned Ship 11
  A64CA032 0DBB5271 Abandoned Ship 12
  91102404 79845435 Abandoned Ship 13
  F8A26E0B EACA612A Island Cave
  23BB6E2D 5625207C Ancient Tomb
  47E2FE51 EE729CDA Underwater, near Regi
  CF02A51E 0DCE6949 Same as above^
  4BE69890 6F45215A Entrance of place where you activate Regis
  91D4A1FE 701BA1F3 Place where you activate Regis
  695C9C26 3243C417 Scorched Slab(Cave where you got TM11 Sunny Day)
  0E2A9416 7BEA4915 Aqua Hideout
  625068FF B8D9DB81 Aqua Hideout(in a room with a warp point)
  7D6A5D05 5BC4B74C Aqua Hideout once again (different place in there)
  C4338331 146F9E5C Sky Pillar 1
  BDBB4C0E 2E34E26E Sky Pillar 2
  3A338DB4 782BE901 Sky Pillar 3
  1BF011B4 44F64692 Sky Pillar 4
  E51D81E5 E7942921 Sky Pillar 5
  937B1FE6 8479FB19 Sky Pillar 6
  3B51207B 0268D4E0 Sky Pillar 7
  5734DBE6 3E9A5F62 Sky Pillar 8
  37A21411 E441F3EA Top of Sky Pillar
  9AA83A82 81BEF3E1 Magma Hideout 1
  81A6E3F4 20B90696 Magma Hideout 2
  F6A15CF3 954EDFC2 Magma Hideout 3
  72E2E569 327026E0 Magma Hideout 4
  A2842D2D 7AAE085F Magma Hideout 5
  19EFC418 3C748823 Magma Hideout 6
  71837BD2 3FA4B262 Magma Hideout 7
  D9698E78 51CE0643 Magma Hideout 8
  7572668C A25C844C Mirage Pillar 1
  D5004355 398C8113 Mirage Pillar 2
  9A6E4A93 E6670C5D Mirage Pillar 3
  A24BACCD CEE66E3A Mirage Pillar 4
  A74FB133 AAC2ACE1 Desert Underpass
  7DC043F4 06E4B479 Artisan Cave 1
  77621DAE AAF9DA26 Artisan Cave 2
  F0EC26B8 31EC5657 Southern Island
  D672577F BE1C6F7C Building next to Battle Tower in Battle Frontier
  4D2A5A81 4E69A107 Battle Frontier
  8DEB234A 4C8DC5EC Faraway Island (Mew)
  E124B2B1 A46B45AB Faraway Island 2
  4A99A22B 58284D2D Birth Island (Deoxys)
  842CB8A9 7F8B0149 Navel Rock (Lugia and Ho-oh)

  PS:als je geteleporteerd bent naar je gekozen plaats moet je code terug uitzetten, anders kom je altijd terug op dezelfde plek.

  Nice! (0x)
 • van balbasaur tot en met celebi kan je alleen met national dex, anders kom je andere pokemon tegen dan je wou.

  BULBASAUR
  25214170 0AB256A2
  95CCF842 A51B89F8
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  IVYSAUR
  25214170 0AB256A2
  45137A53 D297AE14
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  VENUSAUR
  25214170 0AB256A2
  68635EB4 A58C0B8F
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  CHARMANDER
  25214170 0AB256A2
  93AC578A 22BA7A0D
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  CHARMELEON
  25214170 0AB256A2
  F05DEEE9 EBB3D688
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  CHARIZARD
  25214170 0AB256A2
  547D682A C32E071E
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  SQUIRTLE
  25214170 0AB256A2
  9A01C36B 1076E41F
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  WARTORTLE
  25214170 0AB256A2
  CF9EEAEE CFFC5E43
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  BLASTOISE
  25214170 0AB256A2
  F9EC86F2 F1AE901C
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  CATERPIE
  25214170 0AB256A2
  6E3569DA 2C018DFB
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  METAPOD
  25214170 0AB256A2
  97740B8E 08FE2CC5
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  BUTTERFREE
  25214170 0AB256A2
  33B10452 45417121
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  WEEDLE
  25214170 0AB256A2
  8A6C6F01 9122E8FA
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  KAKUNA
  25214170 0AB256A2
  D5642A80 EEA3322A
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  BEEDRILL
  25214170 0AB256A2
  3691E64B 01A53CE0
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  PIDGEY
  25214170 0AB256A2
  4835F75A FE376BB2
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  PIDGEOTTO
  25214170 0AB256A2
  E2E0151F DD716ACC
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  PIDGEOT
  25214170 0AB256A2
  2BAE0036 7E3BD49C
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  RATTATA
  25214170 0AB256A2
  2444CA48 71E177B1
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  RATICATE
  25214170 0AB256A2
  4EA4F03D 83971E7F
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  SPEAROW
  25214170 0AB256A2
  4B9EE4D4 C3668163
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  FEAROW
  25214170 0AB256A2
  21D457DF 6EFADA38
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  EKANS
  25214170 0AB256A2
  4A6E16B9 022729F0
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  ARBOK
  25214170 0AB256A2
  BB140DAD CA2D2FE4
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  PIKACHU
  25214170 0AB256A2
  660CC6B5 55A57BEA
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  RAICHU
  25214170 0AB256A2
  A6C670ED EDAC51EE
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  SANDSHREW
  25214170 0AB256A2
  02FC7B4A 10549164
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  SANDSLASH
  25214170 0AB256A2
  5DBB6BE5 A93738DC
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  NIDORAN Female
  25214170 0AB256A2
  5ED60CFD B04A80FF
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  NIDORINA
  25214170 0AB256A2
  5A2CADDA C50DF80E
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  NIDOQUEEN
  25214170 0AB256A2
  E8AD08B4 81D53DB8
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  NIDORAN Male
  25214170 0AB256A2
  99A4681A 1F4B1155
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  NIDORINO
  25214170 0AB256A2
  5B3449E7 5A708684
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  NIDOKING
  25214170 0AB256A2
  1509E0E1 55023731
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  CLEFAIRY
  25214170 0AB256A2
  A806BAD5 0D627B0E
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  CLEFABLE
  25214170 0AB256A2
  72F22022 9735C554
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  VULPIX
  25214170 0AB256A2
  BD9EA700 FED9FC8E
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  NINETALES
  25214170 0AB256A2
  FF6F46C4 D06C232A
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  JIGGLYPUFF
  25214170 0AB256A2
  6A400AF0 3446E6DE
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  WIGGLYTUFF
  25214170 0AB256A2
  1387AC2A 6C215604
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  ZUBAT
  25214170 0AB256A2
  7AEC93B9 5E8A60C1
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  GOLBAT
  25214170 0AB256A2
  65597D8C CDC0C72A
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  ODDISH
  25214170 0AB256A2
  8518B717 1EFB89B5
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  GLOOM
  25214170 0AB256A2
  FFB0BD7A 1D1AE277
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  VILEPLUME
  25214170 0AB256A2
  8780CDD3 4E783921
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  PARAS
  25214170 0AB256A2
  DCC838A4 FC68772E
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  PARASECT
  25214170 0AB256A2
  67E7B9D0 46CED87F
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  VENONAT
  25214170 0AB256A2
  4F9DD11B 7380CFFF
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  VENOMOTH
  25214170 0AB256A2
  2370A927 9F4E13C4
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  DIGLETT
  25214170 0AB256A2
  012D24B8 46585D19
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  DUGTRIO
  25214170 0AB256A2
  4D45D9A2 96BB2BC4
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  MEOWTH
  25214170 0AB256A2
  CD7A55FF 37D9DB13
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  PERSIAN
  25214170 0AB256A2
  E55FCD26 59F2C3B1
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  PSYDUCK
  25214170 0AB256A2
  E27FA1B4 BA4ECDC3
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  GOLDUCK
  25214170 0AB256A2
  074CB1DB BC709561
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  MANKEY
  25214170 0AB256A2
  BB69AC08 0A1CB141
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  PRIMEAPE
  25214170 0AB256A2
  E32883E8 8DF414BD
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  GROWLITHE
  25214170 0AB256A2
  2A61F8BC D9183B9A
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  ARCANINE
  25214170 0AB256A2
  BA8030AA BFDF270D
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  POLIWAG
  25214170 0AB256A2
  F3432C0D 8D009C8C
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  POLIWHIRL
  25214170 0AB256A2
  CA744AE9 6270D066
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  POLIWRATH
  25214170 0AB256A2
  1A5BA808 6CF49A03
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  ABRA
  25214170 0AB256A2
  BE70977D 01EFBB41
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  KADABRA
  25214170 0AB256A2
  58E09F0A 552BB6DE
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  ALAKAZAM
  25214170 0AB256A2
  BA1CDA88 208B4246
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  MACHOP
  25214170 0AB256A2
  99305CBA 94E320E8
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  MACHOKE
  25214170 0AB256A2
  14434C69 92950567
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  MACHAMP
  25214170 0AB256A2
  6F68608A 772EF8F7
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  BELLSPROUT
  25214170 0AB256A2
  CC919BA3 86BA418C
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  WEEPINBELL
  25214170 0AB256A2
  3FCB610F AA37A54F
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  VICTREEBEL
  25214170 0AB256A2
  AF2ACBCD A346B7D2
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  TENTACOOL
  25214170 0AB256A2
  FE9D2E8D 54EB1CCB
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  TENTACRUEL
  25214170 0AB256A2
  6BC757F2 F99A7775
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  GEODUDE
  25214170 0AB256A2
  10EA0647 E890769A
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  GRAVELER
  25214170 0AB256A2
  BD6D9201 3FE77AF4
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  GOLEM
  25214170 0AB256A2
  08368143 32E78595
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  PONYTA
  25214170 0AB256A2
  4D6594AC 226DE782
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  RAPIDASH
  25214170 0AB256A2
  407FA1C4 8FFFE45A
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  SLOWPOKE
  25214170 0AB256A2
  1F5DCDC2 CDAB85B2
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  SLOWBRO
  25214170 0AB256A2
  A4938C1B 48D317F2
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  MAGNEMITE
  25214170 0AB256A2
  AD2D00A6 2449E747
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  MAGNETON
  25214170 0AB256A2
  E725E6BF 5D990F74
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  FARFETCH'D
  25214170 0AB256A2
  4F9FF1B3 41579F91
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  DODUO
  25214170 0AB256A2
  DD4D86E1 A1BA4C85
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  DODRIO
  25214170 0AB256A2
  B49F6E03 69F43344
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  SEEL
  25214170 0AB256A2
  36C02C3C FAE210F9
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  DEWGONG
  25214170 0AB256A2
  B48780C8 BC431404
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  GRIMER
  25214170 0AB256A2
  DE198C26 4B7F3F39
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  MUK
  25214170 0AB256A2
  FB5683D0 BD7CE464
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  SHELLDER
  25214170 0AB256A2
  0A12DB2A 687E15FE
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  CLOYSTER
  25214170 0AB256A2
  156FB7EE 0F46F0F8
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  GASTLY
  25214170 0AB256A2
  6D168E8C 75601292
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  HAUNTER
  25214170 0AB256A2
  620E0BB9 4AC30F3A
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  GENGAR
  25214170 0AB256A2
  782DC654 B4FE683E
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  ONIX
  25214170 0AB256A2
  FA311C8B 8D4B7951
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  DROWZEE
  25214170 0AB256A2
  DE6855AB 881530C4
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  HYPNO
  25214170 0AB256A2
  EDCDA998 F01B9952
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  KRABBY
  25214170 0AB256A2
  DDB43E39 72301DDE
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  KINGLER
  25214170 0AB256A2
  3BA12F4A D14B3FB9
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  VOLTORB
  25214170 0AB256A2
  ED43DE7B 506EE8EF
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  ELECTRODE
  25214170 0AB256A2
  B59808DE CDCCC8FA
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  EXEGGCUTE
  25214170 0AB256A2
  F2E388AD 8829EEE0
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  EXEGGUTOR
  25214170 0AB256A2
  B490D905 2398B980
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  CUBONE
  25214170 0AB256A2
  9D30EF84 E87DE35E
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  MAROWAK
  25214170 0AB256A2
  35ABC330 F1B9FEC1
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  HITMONLEE
  25214170 0AB256A2
  E971BEAF 4E2B350C
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  HITMONCHAN
  25214170 0AB256A2
  D6482BD5 9CB470F3
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  LICKITUNG
  25214170 0AB256A2
  D1DEF2F0 7D442372
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  KOFFING
  25214170 0AB256A2
  184EB5C9 D3C078E0
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  WEEZING
  25214170 0AB256A2
  8F1F8C1B F39777B7
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  RHYHORN
  25214170 0AB256A2
  E6246E41 CDAB3D33
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  RHYDON
  25214170 0AB256A2
  9AE75341 93847383
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  CHANSEY
  25214170 0AB256A2
  A6432BE1 09BC0882
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  TANGELA
  25214170 0AB256A2
  22371D6A FEF4C5B4
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  KANGASKHAN
  25214170 0AB256A2
  8817BAC5 070F031F
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  HORSEA
  25214170 0AB256A2
  F0A50DC4 194F5D22
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  SEADRA
  25214170 0AB256A2
  922B4B8E 089BEFF8
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  GOLDEEN
  25214170 0AB256A2
  D015B582 E702FC5C
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  SEAKING
  25214170 0AB256A2
  A98355BD 794D8C28
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  STARYU
  25214170 0AB256A2
  9AA4EF0B 101140CB
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  STARMIE
  25214170 0AB256A2
  1E7DCA35 F1BA9A6B
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  MR.MIME
  25214170 0AB256A2
  F456FD7B B63D7CE9
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  SCYTHER
  25214170 0AB256A2
  F61ABB6A 6E7BECFA
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  JYNX
  25214170 0AB256A2
  6238938B 0CC2855A
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  ELECTABUZZ
  25214170 0AB256A2
  0925ED17 74E0D4C4
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  MAGMAR
  25214170 0AB256A2
  C688E266 8CFBD628
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  PINSIR
  25214170 0AB256A2
  B962930D 5C9F5AD5
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  TAUROS
  25214170 0AB256A2
  264B5986 B11F47FB
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  MAGIKARP
  25214170 0AB256A2
  34C880E5 7370BC2B
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  GYARADOS
  25214170 0AB256A2
  989D99A2 1AB2A1F6
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  LAPRAS
  25214170 0AB256A2
  3F6E2930 901AAD04
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  DITTO
  25214170 0AB256A2
  DA282BFA 9C07FEF4
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  EEVEE
  25214170 0AB256A2
  0599BD5D C5FC9527
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  VAPOREON
  25214170 0AB256A2
  0212E158 09F7287B
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  JOLTEON
  25214170 0AB256A2
  17476E08 FAC05D0F
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  FLAREON
  25214170 0AB256A2
  FA29FEE0 C8E57EC9
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  PORYGON
  25214170 0AB256A2
  36132F8A D4FFFEAA
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  OMANYTE
  25214170 0AB256A2
  0487DECA D040BCC7
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  OMASTAR
  25214170 0AB256A2
  69162D6F 80F55D41
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  KABUTO
  25214170 0AB256A2
  F09E8954 DFBB674C
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  KABUTOPS
  25214170 0AB256A2
  74F1C101 0BD05BA6
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  AERODACTYL
  25214170 0AB256A2
  5D414389 D97994D5
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  SNORLAX
  25214170 0AB256A2
  39EFFFA2 7CBECFBE
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  ARTICUNO
  25214170 0AB256A2
  37CB922D 8C27EAF9
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  ZAPDOS
  25214170 0AB256A2
  7865FEA1 53AB20EB
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  MOLTRES
  25214170 0AB256A2
  8158C8A5 AF3683E0
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  DRATINI
  25214170 0AB256A2
  27E22FF0 A390DC50
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  DRAGONAIR
  25214170 0AB256A2
  947735FB 9EC18C97
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  DRAGONITE
  25214170 0AB256A2
  EF4835B3 519FF2C8
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  MEWTWO
  25214170 0AB256A2
  87890B58 2E56A57A
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  MEW
  25214170 0AB256A2
  4DBED8A6 0E000A38
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  CHIKORITA
  25214170 0AB256A2
  9C764877 F45E4A0D
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  BAYLEEF
  25214170 0AB256A2
  422D2E16 DB84DA0F
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  MEGANIUM
  25214170 0AB256A2
  4CBE4A42 AC28BA5D
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  CYNDAQUIL
  25214170 0AB256A2
  D6343479 33191E1A
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  QUILAVA
  25214170 0AB256A2
  BFD1B75E D6A82EB3
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  TYPHLOSION
  25214170 0AB256A2
  A43EAEF9 F4C985BF
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  TOTODILE
  25214170 0AB256A2
  4413AFA9 8B0CB1FE
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  CROCONAW
  25214170 0AB256A2
  EB9550F0 E55A2028
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  FERALIGATR
  25214170 0AB256A2
  9E411B29 EA279FC3
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  SENTRET
  25214170 0AB256A2
  4ADABD4C C32D1118
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  FURRET
  25214170 0AB256A2
  FFD75470 24BDB4FD
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  HOOTHOOT
  25214170 0AB256A2
  7DB0BD61 81429CEB
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  NOCTOWL
  25214170 0AB256A2
  858AFEC8 973B7B3F
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  LEDYBA
  25214170 0AB256A2
  858176D2 0280077C
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  LEDIAN
  25214170 0AB256A2
  74ABDE26 FD1A17E0
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  SPINARAK
  25214170 0AB256A2
  7E77BFFA B493A9A9
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  ARIADOS
  25214170 0AB256A2
  4D1F4CA7 5401FE78
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  CROBAT
  25214170 0AB256A2
  B17E9792 436C4C59
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  CHINCHOU
  25214170 0AB256A2
  1A39F7F6 80807AD8
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  LANTURN
  25214170 0AB256A2
  EE1F9BA6 710EFB84
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  PICHU
  25214170 0AB256A2
  017B88E4 86BDF317
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  CLEFFA
  25214170 0AB256A2
  B7162DE7 E6A464DF
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  IGGLYBUFF
  25214170 0AB256A2
  DE764A64 BF64F7F6
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  TOGEPI
  25214170 0AB256A2
  4544B25D 387740CE
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  TOGETIC
  25214170 0AB256A2
  7A5E9DC8 D064468D
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  NATU
  25214170 0AB256A2
  AD725609 CAAE6842
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  XATU
  25214170 0AB256A2
  002D888E B4B6BF60
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  MAREEP
  25214170 0AB256A2
  B64400E0 4E14D699
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  FLAAFFY
  25214170 0AB256A2
  E8F2E5C5 0835A654
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  AMPHAROS
  25214170 0AB256A2
  C32EEE83 50D19A5D
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  BELLOSSOM
  25214170 0AB256A2
  A80C80BB 9D2AB665
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  MARILL
  25214170 0AB256A2
  83AF3F10 0B1AD5B0
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  AZUMARILL
  25214170 0AB256A2
  6527DD77 0AC4E642
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  SUDOWOODO
  25214170 0AB256A2
  C1E4B488 EB9A9D49
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  POLITOED
  25214170 0AB256A2
  FF513617 509C2A38
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  HOPPIP
  25214170 0AB256A2
  A54B8C94 2AB9E18C
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  SKIPLOOM
  25214170 0AB256A2
  68FBC4EC DEC68071
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  JUMPLUFF
  25214170 0AB256A2
  A3657532 EAA48DB5
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  AIPOM
  25214170 0AB256A2
  41CDAD7E 3C0C2AC7
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  SUNKERN
  25214170 0AB256A2
  46CAD180 9669DAF9
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  SUNFLORA
  25214170 0AB256A2
  E8EF24D7 CF6DAFC8
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  YANMA
  25214170 0AB256A2
  618D1C4A DFE2B19D
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  WOOPER
  25214170 0AB256A2
  B37F594F 9DA179D8
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  QUAGSIRE
  25214170 0AB256A2
  1A966354 5A1BCDAE
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  ESPEON
  25214170 0AB256A2
  42DCA93D F57CCF59
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  UMBREON
  25214170 0AB256A2
  FE110436 930155BB
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  MURKROW
  25214170 0AB256A2
  CB308F46 02B5F41F
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  SLOWKING
  25214170 0AB256A2
  F02C7A08 272D3D93
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  MISDREAVUS
  25214170 0AB256A2
  C492C15C B126ED6B
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  UNOWN
  25214170 0AB256A2
  144D37F4 48005B0A
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  WOBBUFFET
  25214170 0AB256A2
  4DAD6DA1 FD8B2CF9
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  GIRAFARIG
  25214170 0AB256A2
  45CD7B4C A5BA8D70
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  PINECO
  25214170 0AB256A2
  B42510CF 996B5823
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  FORRETRESS
  25214170 0AB256A2
  9107CE96 57236944
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  DUNSPARCE
  25214170 0AB256A2
  678CB943 1AA28A37
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  GLIGAR
  25214170 0AB256A2
  E91DFE71 9B276760
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  STEELIX
  25214170 0AB256A2
  FB53C2C2 423BE628
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  SNUBBULL
  25214170 0AB256A2
  360A0144 B917DA93
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  GRANBULL
  25214170 0AB256A2
  C37E4760 15B8DF11
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  QWILFISH
  25214170 0AB256A2
  27C989BB 4539B6F3
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  SCIZOR
  25214170 0AB256A2
  627320A1 D829A287
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  SHUCKLE
  25214170 0AB256A2
  D18BEA3A F5C26AE5
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  HERACROSS
  25214170 0AB256A2
  65F95C5E DE86C3E5
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  SNEASEL
  25214170 0AB256A2
  75F1384B 7560EC14
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  TEDDIURSA
  25214170 0AB256A2
  A9363A6D 65B928BE
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  URSARING
  25214170 0AB256A2
  FAF9CA95 6D4DFAA1
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  SLUGMA
  25214170 0AB256A2
  0B06FC3D 5B7DCF0E
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  MAGCARGO
  25214170 0AB256A2
  94B773B1 D7DC6BC3
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  SWINUB
  25214170 0AB256A2
  8CB67523 D1B29ADF
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  PILOSWINE
  25214170 0AB256A2
  0D58F8E8 56E9DDBE
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  CORSOLA
  25214170 0AB256A2
  C07D0A72 75BA96D6
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  REMORAID
  25214170 0AB256A2
  489AEB58 36B78387
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  OCTILLERY
  25214170 0AB256A2
  36C88C42 4E11F3A5
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  DELIBIRD
  25214170 0AB256A2
  35E41090 B9ECD6DC
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  MANTINE
  25214170 0AB256A2
  90D950AC 153766D7
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  SKARMORY
  25214170 0AB256A2
  33DD8E9F 5291FB11
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  HOUNDOUR
  25214170 0AB256A2
  9D170F32 9A3AE6C6
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  HOUNDOOM
  25214170 0AB256A2
  51D21188 E27F22B2
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  KINGDRA
  25214170 0AB256A2
  677158D7 0A8DB41F
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  PHANPY
  25214170 0AB256A2
  98748D0E E1223E46
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  DONPHAN
  25214170 0AB256A2
  E3B3563A 5F54DE64
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  PORYGON
  25214170 0AB256A2
  C484D28D 98B902DD
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  STANTLER
  25214170 0AB256A2
  F0439302 5C5935A3
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  SMEARGLE
  25214170 0AB256A2
  E0E2610E 0B579620
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  TYROGUE
  25214170 0AB256A2
  7878E81A 38E4FD33
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  HITMONTOP
  25214170 0AB256A2
  29E946A5 948032E8
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  SMOOCHUM
  25214170 0AB256A2
  1C3C006A 7DD2D7D5
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  ELEKID
  25214170 0AB256A2
  CBEB14EF E3D040CA
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  MAGBY
  25214170 0AB256A2
  5EB2A90D DB9646BF
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  MILTANK
  25214170 0AB256A2
  86A7DDDD 1305B441
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  BLISSEY
  25214170 0AB256A2
  D71B31DB 5C07E690
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  RAIKOU
  25214170 0AB256A2
  6C2FA0AE A7CBF62C
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  ENTEI
  25214170 0AB256A2
  CC52135F 90466696
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  SUICUNE
  25214170 0AB256A2
  9D65CF83 D28BD9B9
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  LARVITAR
  25214170 0AB256A2
  BD81A95C 17CA3F8E
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  PUPITAR
  25214170 0AB256A2
  B6AA909F 8B413A65
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  TYRANITAR
  25214170 0AB256A2
  65F9A4EC 1DCFC7A6
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  LUGIA
  25214170 0AB256A2
  67E18ADD F5CCC2FC
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  HO-OH
  25214170 0AB256A2
  C452C5C5 9048CDEA
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  CELEBI
  25214170 0AB256A2
  69EAACFB DC32B400
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  vanaf hier kan je alle pokemon krijgen zonder benodigheden.

  TREECKO
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  FF519410 9707C41E

  GROVYLE
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  191C5592 74FC56B6

  SCEPTILE
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  2900F501 DD8F8A75

  TORCHIC
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  2BB2E27E B4247825

  COMBUSKEN
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  18DCB2EE 3B53A73B

  BLAZIKEN
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  8703505E 770F4F19

  MUDKIP
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  4B7EA694 220D42FC

  MARSHTOMP
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  0875C94F A9BA2B98

  SWAMPERT
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  FBB30F7B D652EBE5

  POOCHYENA
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  8BE5FF50 9BCAB639

  MIGHTYENA
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  8EDF5CB9 31CBA19E

  ZIGZAGOON
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  A8BC6C16 CC2D7BCF

  LINOONE
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  94FAC50A 66A26082

  WURMPLE
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  EE62D573 91276D76

  SILCOON
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  E5DEEF7A C2D6C6B5

  BEAUTIFLY
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  50E2AE92 9518A130

  CASCOON
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  85ABD30B F9D998A9

  DUSTOX
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  65145DBC E7120BEA

  LOTAD
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  2376B256 83741C99

  LOMBRE
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  6837415B 18969C1F

  LUDICOLO
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  4F41F81D 6982279D

  SEEDOT
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  0F6619ED FD254189

  NUZLEAF
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  51BF31DB 3CC06315

  SHIFTRY
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  16F75234 7A42B20E

  NINCADA
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  B3F64D4D 6249AC46

  NINJASK
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  E5815E58 9DA630C6

  SHEDINJA
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  82B30DCF C9205D11

  TAILLOW
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  C6C7064B 3825BAEF

  SWELLOW
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  88782790 E466DC3B

  SHROOMISH
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  033D1145 616C09E5

  BRELOOM
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  6510F4C1 875FF5BE

  SPINDA
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  22CFC7E3 4AA657CC

  WINGULL
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  E2DADA76 C83BBEC4

  PELIPPER
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  BE633F3E 5E93D438

  SURSKIT
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  B143ACED 8F0F3645

  MASQUERAIN
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  855A4445 1906711D

  WAILMER
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  A3F90EB4 F96BE5E0

  WAILORD
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  476ACEDD 884EF523

  SKITTY
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  8E248FDC AB7017EC

  DELCATTY
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  F8282A45 EB5E62F5

  KECLEON
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  79CBCFBE 80CDAC7C

  BALTOY
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  8868DACC 3DC77FB3

  CLAYDOL
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  A8BE82BD 25258C69

  NOSEPASS
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  5D9FA244 889D9E8A

  TORKOAL
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  E54F503B 83EFBD67

  SABLEYE
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  D8AF48FB 5A676073

  BARBOACH
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  62E2EBF5 A2F6F53B

  WHISCASH
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  CD00C0B0 4B0F3E14

  LUVDISC
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  5116A685 1711AF6C

  CORPHISH
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  4E6F9EEE 7B574061

  CRAWDAUNT
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  974C9C52 E7D96253

  FEEBAS
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  5A6F8EDD 049BA190

  MILOTIC
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  5D329A4E 5F16721A

  CARVANHA
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  246CDBB7 D0B4266D

  SHARPEDO
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  B05C6FDF DEA1943A

  TRAPINCH
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  B8AC111F 7C7C4343

  VIBRAVA
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  0DDB775A 8A90F0A6

  FLYGON
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  EAE6ABD1 F17D8CB3

  MAKUHITA
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  0CFC8995 ACDF196B

  HARIYAMA
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  A3DC315B 2C8D83BA

  ELECTRIKE
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  3B5262FD 1CE17E15

  MANECTRIC
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  6D359CE2 D7D55982

  NUMEL
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  CE6BF30F DAE80B6B

  CAMERUPT
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  85E84099 74518E79

  SPHEAL
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  10CEFECA 2687C14D

  SEALEO
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  6A05A32C 1400340D

  WALREIN
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  167C9FA2 181D8BD6

  CACNEA
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  31DF2B4B C6C001C3

  CACTURNE
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  81D0F49E 8AF9BFA0

  SNORUNT
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  DD4E7CED 8ABB1F4B

  GLALIE
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  4078B988 67DB49E1

  LUNATONE
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  A13A4DF8 839D5423

  SOLROCK
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  146C311D D43A83C0

  AZURILL
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  C50CA39D 8CBDD786

  SPOINK
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  4B65BC8E CC94C50D

  GRUMPIG
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  19C3C800 FC1533A2

  PLUSLE
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  D975CF6D 0E1DCD7B

  MINUN
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  6D96A893 F71459A5

  MAWILE
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  830ED6C9 1A74921C

  MEDITITE
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  9072A90F 039D5718

  MEDICHAM
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  DF153836 7EB6D98A

  SWABLU
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  CFC6F7A5 4BCC293F

  ALTARIA
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  4BC1BD14 BFFE2F50

  WYNAUT
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  3A58D4B6 B4B1C0C1

  DUSKULL
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  90710A