Cheats, Codes, Walkthroughs en Tips voor Pokémon Emerald

Op zoek naar game cheat codes voor Pokémon Emerald? Dan is InsideGamer de juiste plaats om te zoeken. Alle Pokémon Emerald cheats kun je namelijk op deze pagina vinden!

Wil je zelf een cheat plaatsen? Lees dan eerst de regels hiervoor.

Nieuwe cheat

Voeg Smiley of Attachment (bijvoorbeeld een YouTube-video)

 • HELP!!!!!!! in Achievements

  kunnen jullie mij helpen met pokemon sappire voor requaza tevagen? alvast bedankt

  Nice! (0x)
 • kopieer en plak de volgende link in je zoekbalk

  http://www.filb.de/games/gba/emerald/word?lang=2

  daar moet je je pokemon tainer ID invullen, de taal van je naam en je kan je prijs kiezen, dan druk je op generate secret word en je woord word zichtbaar, zeg dit woord tegen haar vader en hij geeft je je prijs, dit kan meerdere keren als je een andere prijs kiest op die site. (werkt echt!)

  Nice! (0x)
 • Het begin
  Als je de game begint zie je een professor praten over Pokémon (dit doet je denken aan dat verhaal wat professor Elm je vertelde in G/S). Je ziet een Azurill in beeld en daarna wordt gevraagd of je als een jongen of als een meisje wilt spelen. Als je als een jongen speelt zal het meisje je rivaal worden. Als je als een jongen speelt zal het meisje je rivaal worden. Kies een naam en ga verder (de naam van je rivaal kun je helaas niet kiezen).

  Littleroot Town
  Hier begint je spel. Je begint het spel in een vrachtwagen en als je eruit komt lijkt het alsof je familie aan het verhuizen is. Een Machoke is dingen aan het verplaatsen en je moeder zegt dat je naar boven moet gaan en een Potion uit je PC moet halen. Ga naar boven en haal de Potion op. Vervolgens kijk je op de klok en stel je de juiste tijd in. Als je dit gedaan hebt zal je moeder je weer naar beneden laten.

  Loop eerst je huis uit en ga naar het huis van de professor en loop naar de 2e verdieping. Je rivaal (de zoon/dochter van de professor) vertelt je dat de professor momenteel niet thuis is. Loop vervolgens de stad uit, richting route 101.

  Nadat je een poosje rondgelopen hebt zie je de professor die aangevallen wordt door een wilde Poochyena. Hij zal je vragen een Pokéball uit zijn rugzak te halen en hem te helpen. Je ziet 3 Pokéballs liggen. Hierin zitten (hoe kon het ook anders?) de drie starter Pokémon.
  Dit zijn: Treecko (het grasstype), Torchic (het vuurtype) en Mudkip (het watertype). Kies 1 van de drie starters en versla de Poochyena (lv 2)

  Nadat je de Poochyena met je starter hebt verslagen zal de Professor je meenemen naar zijn lab in Littleroot Town. Hij bedankt je en zegt dat je de Pokémon mag houden. Nu kun je naar de volgende stad gaan….

  Oldale Town
  Hier is niet veel te doen. (De stad zal je een beetje doen denken aan Cherrygrove city in G/S/C). Er is een Pokémoncenter om je Pokémon te helen en er is nog een Mart. Je kunt nog geen pokéballs kopen. (Dat komt later pas). Ga dan verder.

  Neem de route en ga naar het noorden. Nadat je er een poosje rond hebt gelopen zul je je rivaal tegenkomen. Hij/Zij wil een gevecht tegen je. Je rivaal heeft ook een starter. Deze is altijd van het type waartegen jouw starter zwak is. Je tegenstanders starter zit op lv 5 en is niet zo moeilijk te verslaan als je je eigen Pokémon al wat hoger hebt getraind. Versla je rivaal en ga terug naar Oldale Town. Hier zal je rivaal staan. Praat met hem/haar. Hij/Zij vertelt je dat je terug moet komen naar Littleroot Town.

  Ga terug naar Littleroot Town en praat met de professor. Hij zal je een Pokédex en 5 Pokéballs geven. Als je de stad wilt verlaten zal je moeder je ‘Running Shoes’ geven. Daarmee kun je rennen door op de ‘B’ knop van je Gameboy te drukken.

  Ga nu terug naar Oldale Town. Onderweg kun je enkele Pokémon vangen met je Pokéballs en je kun je eigen Pokémon hoger trainen. Verlaat Oldale nu via de uitgang aan de westkant. Nu ga je een route op waar een aantal trainers staan. Loop door. Na een poosje zul je bij de volgende stad aankomen.

  Petalburg City
  Ga naar het Pokémoncenter en heel je Pokémon. Ga vervolgens naar de Gym. Een jongen in de Gym zal je mee naar buiten nemen en doet je voor hoe je een Pokémon vangt. Vervolgens neemt hij je weer mee de Gym in. De Gymleader, die eigenlijk je vader is, zal zeggen dat hij niet met je wilt vechten omdat je nog niet genoeg ervaring hebt. Je hebt 4 badges nodig om hem uit te dagen.

  Petalburg Woods
  Verlaat de stad en ga Petalburg Woods in. Dit zal je doen denken aan Viridian Forest. Er zijn veel insectpokémon. Als je doorloopt kom je iemand tegen. Hij vertelt je dat hij was aangevallen door team Aqua/Magma. Dit zal de eerste keer zijn dat je tegen Team Aqua/Magma moet vechten. Ze hebben een Poochyena.

  Nadat je ze verslagen hebt ga je bos uit en loop je richting Rustboro City. Onderweg zul je een tweeling tegenkomen. Dit wordt je eerste 2 tegen 2 gevecht. (Je moet dan wel 2 Pokémon hebben)

  Rustboro City
  Rustboro city is de grootste stad van je game. Heel je Pokémon en ga naar de Gym.

  Rustboro Gym Pokémon:
  - Geodude lv 14
  - Nosepass lv 15

  Dit kan moeilijk worden (vooral als je Torchic in het begin hebt gekozen). Als je de Gymleader hebt verslagen zul je je eerste badge krijgen en een TM39, Rock Tomb.

  Als je uit de Gym komt zie je een lid van Team Aqua/Magma door de stad zien lopen. Hij loopt naar het noorden en achter hem loopt nog een poppetje (dezelfde die je tegenkwam in Petalburg Woods) Loop vervolgens naar de grot aan de noordoostkant van de stad. Hier staat de man te wachten. Als je met hem praat vertelt hij je dat Team Aqua/ Magma in de grot is. Bij de ingang van de grot staat nog een man die zegt dat Kyogre gevangen is door team Aqua/Magma. Ga naar binnen en versla team Aqua/Magma. Als je dit gedaan hebt kun je teruggaan naar de man in Rustboro City die je eerder verteld heeft waar team Aqua/Magma zich bevond. De man neemt je mee naar een gebouw en geeft je de PokéNav. (Dit is een nieuwere versie van de voormalige PokéGear) Je krijgt 2 pakjes die je moet afleveren. 1 is voor de Pokémonleague Kampioen en het andere pakje is voor een professor die in Slateport City woont.

  Voordat je verder gaat in je game moet je eerst nog even HM01 ophalen. Die krijg je in het huis dat naast het Pokémoncenter staat gebouwd. Hierna moet je richting Petalburg Woods lopen. Je komt een oude man tegen. Hij zal je meenemen naar een eiland met zijn boot.

  Dewford Town
  Hier is weinig te doen. Er zijn enkele trainers die je kunt verslaan en als je met de visser praat, die naast het Pokémoncenter staat zal hij je ‘Old Rod’ geven. Ga nu richting de Gym.

  Als je de Gym binnenstapt kun je niks zien want alles is donker. Het wordt steeds lichter naarmate je meer ‘Junior Trainers’ verslaat. Het is een vechtgym, dus alle trainers zullen vechtpokémon hebben.

  Dewford Gym Pokémon:
  - Machop lv 17
  - Makuhita lv 18

  Als je de Gymleider verslagen hebt zal deze je een badge en een TM08 geven. Loop nu de Gym uit en ga naar het noordwesten van het eiland. Hier zul je de Pokémonleague kampioen ontmoeten. Geef het pakje aan hem. Hij zal je TM47 geven. HM05 (Flash) kun je krijgen van een ‘Hiker’ die in de grot staat. Nu kun je verder op je reis. Ga nu naar de oude man. Hij zal je naar Slateport City brengen. Hij vaart je weer over het water en zal je naar een strand brangen waar enkele trainers staan. Als je naar het noorden loopt kom je in Slateport City.

  Slateport City
  Als je Slateport City binnenkomt zie je team Aqua/Magna rond een groot gebouw staan. Dit is het museum. Als je probeert de stad uit te gaan wordt je weg versperd door een aantal leden van Team Aqua/Magma.

  Ga nu naar het warenhuis-achtige gebouw in de stad. Praat hier met een man en lever het pakje af dat je eerder had gekregen. Als je dit gedaan hebt zul je het museum in kunnen. Het hele museum staat vol met leden van team Aqua/Magma. Loop de trap op en praat met een wetenschapper. Er zullen 2 leden van het team naar je toe komen en tegen je vechten. Als je deze 2 verslagen hebt komt de baas van Team Aqua/Magma en ze verdwijnen.

  Loop de trap weer af en praat met het overgebleven lid van het team. Ze zal je TM46 geven. Loop vervolgens het gebouw uit. Je zult opmerken dat de uitgang van de stad niet meer geblokkeerd is. Ga erheen. Hier kom je je rivaal weer tegen. Hij/Zij heeft de Pokémon al geëvolueerd.

  Als je je rivaal verslagen hebt zal deze je een ‘Bike Coupon’ geven. Hiermee zul je later een fiets op kunnen halen. Loop nu over het pad door naar de volgende stad.

  Mauville City
  In deze stad zit een fietsenwinkel. Ga naar de eigenaar en geef de bon aan hem. Hij zal je een fiets geven. Met deze fiets kun je straks het fietspad op.

  Loop nu verder door de stad. Voor de Gym staat Wally, de jongen die je eerder heeft laten zien hoe je een Pokémon vangt. Deze keer heeft hij een lv 16 Ralts ,en wil hij tegen je vechten. Als je hem verslagen hebt kun je de Gym in lopen. Alle trainers hier gebruiken elektrische Pokémon.

  Mauville Gym Pokémon:
  -Magnemite lv 22
  -Voltorb lv 20
  -Magneton lv 23

  Als de de Gym leider verslagen hebt zul je de badge krijgen en een TM34.
  Nu kun je naar buiten lopen en praten met een man die in het huis vlakbij de Mart staat. Hij zal je TM06 (Rock Smash) geven. Loop nu naar het noorden en ga de grot in. Loop naar de uitgang. Als het goed is kom je langs een paar gebieden met asregen waar veel Spinda zijn. Nu zul je in een stad aankomen.

  Fallarbor Town
  Ook hier is niet veel te doen. Je kunt een TM28 (Dig) krijgen van een jongen die in een van de huisjes zit. In een ander huisje vertelt een meisje je dat de professor naar de gouden grot in het zuiden is gegaan.

  Heel je Pokémon en verlaat de stad. Ga nu een brug over. Als je over deze brug bent zul je je in een rotsachtig gebied bevinden. Als je er doorheen loopt zul je bij een grot aankomen. Ga nu de grot in. Je ziet de professor praten met een van de leden van Team Aqua. Dan verschijnt Team Magma. De 2 zullen elkaar opmerken en beiden verdwijnen. Nu kun je met de professor gaan praten. Loop vervolgens door de grot. De grot is niet moeilijk om doorheen te komen. Als je de grot uitstapt beland je weer op de route naar Rustboro City. Vanuit daar kun je terug gaan naar Mauville City. Als je daar eenmaal bent kun je naar het Noorden gaan. Nu zul je weer bij de grot aankomen. Ga deze keer niet de grot in maar ga naar het huis er vlak bij en neem de stoeltjeslift.

  Mount Chimney
  Als je uit de stoeltjeslift stapt, sta je op een vulkaan. Je ziet leden van Team Aqua en Team Magma die aan het vechten zijn. Je kunt nog niet naar de stad omdat de ingang geblokkeerd wordt. Ga dus eerst naar boven en versla de leden van team Aqua/Magma die je tegenkomt. Bovenop de vulkaan staat de leider van Team Aqua/Magma. Versla hem. Als je dit gedaan hebt zal de leider van het andere team naar je toe komen en je bedanken omdat je zijn tegenstander hebt verslagen. Nu kun je naar beneden gaan en de stad ingaan.

  Lavaridge Town
  Loop de stad in en ga naar de Gym. Als je er rondloopt zul je opmerken dat er een soort teleport-ding in de kamer is (net zoals in de Gym van Sabrina in R/B/Y/G/S/C). Teleporteer jezelf door totdat je bij de Gymleider aankomt.

  Lavaridge Gym Pokémon:
  - Slugma lv 26
  - Slugma lv 26
  - Torkoal lv 28

  Nu je de Gym leider verslagen hebt kun je Strength gebruiken buiten de gevechten. Je krijgt ook nog een badge en een TM50. (Dit is een krachtige vuuraanval.)

  Als je uit de Gym stapt komt je rivaal naar je toe. Hij/Zij zal je Go-goggles geven waarmee door de woestijn kan lopen.

  Ga nu weer naar Petalburg City. Hier kun je met Rock Smash een rots breken. Als je dit gedaan hebt zal een ‘Blackbelt’ je HM04 (Strength) geven.

  Petalburg City
  Ga nu de Gym in. Nu zie je 2 deuren (1 links en 1 rechts). Zo ziet elke kamer in de Gym eruit. Je moet eerst de ‘Junior Trainers’ verslaan voordat je door de deuren kunt. Uiteindelijk zul je bij de Gymleider aankomen. Het type van de Gym is Normal dus een Fighting Pokémon zou goed van pas komen.

  Petalburg Gym Pokémon:
  - Slaking lvl 28
  - Vigoroth lvl 30
  - Slaking lvl 31

  Slaking is een Pokémon met een hoge aanvalskracht. Probeer hem zo snel mogelijk af te maken. Het is verstandig een spook Pokémon te gebruiken (omdat normale aanvallen hier geen effect op hebben) Als je de Gymleider verslagen hebt krijg je TM42 en kun je de ‘Surf’ move ook buiten het gevecht gebruiken.

  Nu loop je naar buiten en ga in het huis dat links van de Gym staat. Praat met de man die binnen zit. Hij zal je HM03 (Surf) geven. Leer 1 van je Pokémon Surf. Ga nu naar Mauville City (de stad waar je je fiets kreeg). Neem nu de uitgang aan de oostkant. Surf over het water tot je weer bij het land aankomt. Loop door totdat je bij een groot gebouw aankomt. Hier zijn Team Aqua/Magma weer. Versla nu heel het team. Als je je Pokémon wilt helen kan dat bij het bed aan de linkerkant op de 1e verdieping.

  Loop het gebouw uit. Nu kun je de brug op gaan. Hier zul je je rivaal weer ontmoeten. Als je hem/haar verslaat zul je een HM02 (Fly) krijgen. Leer dit aan een van je Pokémon en je zult in staat zijn naar alle steden te vliegen waar je geweest bent.

  Fortree City
  Als je door blijft lopen zul je in een stad komen. Als je probeert de Gym in te gaan zal iets je tegenhouden. Loop daarom de stad uit aan de oostkant en loop totdat je een brug tegenkomt. Hier staat een man. Als je met hem praat vertelt hij je dat het een ‘Kecleon’ was die je de weg blokkeerde. Hierna zul je tegen een lv 30 Kecleon moeten vechten. Versla hem en ga terug naar de Gym. De Gymleider is gespecialiseerd is vlieg-Pokémon.

  Fortree Gym Pokémon:
  - Swellow Lvl 31
  - Pelipper Lvl 30
  - Skarmory Lvl 30
  - Altaria Lvl33

  Gebruik een elektrische Pokémon tegen Pelipper en Swellow. Tegen Skarmory een vuur Pokémon en voor Altaria een ijs type. Als je de leider verslagen hebt krijg je wederom een badge. Je krijgt ook nog een TM40.

  Loop nu de stad uit via een pad. Je moet doorlopen totdat je een soort meer tegenkomt. Hier moet je gaan surfen. Ergens in het midden is een huis. Ga het huis binnen. Dit lijkt een beetje op de Pokémon-toren. Er zijn veel spook Pokémon. Zoek naar de andere uitgang (ja, er is er nog 1) en verlaat de toren weer. Nu zul je uitkomen op een berg. Klim omhoog. Je komt weer een aantal leden van Team Aqua/Magma tegen en 2 andere mensen. Versla team Aqua/Magma en praat met de 2 oude mensen.

  Ga nu terug naar Slateport City. Ga naar het noordoosten van de stad. Er zijn een boel poppetjes hier. Praat met een professor. Hij neemt je mee en je zal de leider van Team Aqua/Magma weer zien. Deze keer zul je niet met hem vechten.

  Lilycove City
  Ga nu naar Lilycove City. Ga naar de Mart in het noorden van de stad. Hier staat je rivaal op je te wachten. Versla hem/haar en ga naar het oostelijke deel van de stad. Hier begint het strand. Gebruik surf en ga naar het noorden. Na even surfen zul je bij een grot aankomen. Dit is het hoofdkwartier van Team Aqua/Magma. Versla het hele team. Nu kun je verder surfen naar de volgende stad.

  Mossdeep City
  In 1 van de huisjes kun je een ‘Good Rod’ krijgen. Ga vervolgens naar het Pokémoncenter en heel je Pokémon. Ga nu naar de Gym. Je moet alle schakelaars naar beneden zetten als je bij de Gym leider wilt komen. De Gymleiders vechten met pyschopokémon en je moet tegen hen vechten in een 2 tegen 2 gevecht.

  Mossdeep Gym Pokémon:
  - Lunatone lv 42
  - Solrock lv 42

  Als je de Gymleiders wilt verslaan kun je beter eerst de zwakste Pokémon van hen verslaan (dat is Solrock). Als je dit doet is het makkelijker de andere Pokémon te verslaan. Loop nu de Gym uit en praat met 1 van de mensen om een HM08 (Dive) te krijgen. Dive is een nieuwe move. Hiermee kun je onderwater duiken om zo andere plaatsen te bereiken. Nu kun je naar Sootopolis City gaan. Maar als je daar komt is er niks te doen. De Gym zit nog op slot.

  Surf daarom eerst naar het zuiden. Duik onderwater als je een dieper gebied ziet (donkerblauwe kleur). Ga naar een grot. Je hebt een Pokémon nodig die ‘Strength’ en ‘Rock Smash’ beheerst nodig om door de grot te komen. In de grot zul je een van de legendarische Pokémon zien. Loop door totdat je bij de leider van Team Aqua/Magma komt. Versla hem. Ga nu naar Sootopolis City.

  Sootopolis City
  Ga naar Sootopolis City. In het westelijke deel van de stad zie je 2 mensen spreken. De man zal je meenemen naar een grot die je nog niet eerder hebt gezien. Ga de grot in en probeer naar de bodem te komen. Hier zul je de legendarische Pokémon zien (die je de vorige keer ook bij de grot van team Aqua/Magma zag). De Pokémon zal op lv 45 zitten. Versla of vang de Pokémon en zoek verder in de grot naar HM07 (Waterfall). Ga nu de grot uit.

  Nu ben je weer in de stad. Heel je Pokémon bij het Pokémoncenter en ga naar de Gym. Je moet een puzzel oplossen om bij de leider te komen. De leider gebruikt water Pokémon. Als je de leider hebt verslagen kun je ‘Waterfall’ ook buiten de gevechten gebruiken.

  Evergrande City (Pokemon League)
  Nu je de 8e Gymleader verslagen hebt kun je de stad verlaten. Surf naar het oosten totdat je een waterval tegenkomt. Met de HM07 kun je die waterval nu beklimmen. Als je dat doet kom je bij een grot uit. In het Pokémoncenter dat voor de grot staat kun je je Pokémon nog even helen. Je hebt ‘Flash’ nodig om de grot op te lichten. In de grot kun je nog wat trainen en je team nog wat aanvullen voordat je de league echt gaat spelen. Je kunt de grot verlaten en naar de league gaan.

  De Pokémon League.
  Als je uit de grot stapt zul je een groot gebouw zien. Ga naar binnen en heel je Pokémon. Praat met de ‘Twin’ die er staat. Zij zullen je binnenlaten. Alle leden van de Elite 4 gebruiken 5 Pokémon. De Champion gebruikt er 6. Hieronder volgt de lijst:

  Sidney: Pokémon:
  Mightyena lvl 46
  Shiftry lvl 48
  Cacturne lvl 46
  Sharpedo lvl 48
  Absol lvl 49

  Phoebe: Pokémon:
  Dusclops lvl 48
  Banette lvl 49
  Sableye lvl 50
  Banette lvl 49
  Dusclops lvl 51

  Glacia: Pokémon:
  Glalie lvl 50
  Sealeo lvl 50
  Glalie lvl 52
  Sealeo lvl 52
  Walrein lvl 53

  Drake: Pokémon
  Shelgon lvl 52
  Altaria lvl 54
  Flygon lvl 53
  Flygon lvl 53
  Salamence lvl 55

  De Champion (Steven), Steel Pokémon:
  Skarmory lvl 57
  Aggron lvl 56
  Cradily lvl 55
  Claydol lvl 56
  Metagross lvl 56
  Armaldo lvl 58

  Nadat je de Pokémon League verslagen hebt zullen de professor en je rivaal er aan komen lopen. Na wat gebabbel zal de kampioen je meenemen naar de Hall of Fame. Hierna kun je de Hall of Fames ook zien in je PC. Als het goed is sluit je game nu af (je ziet wie het allemaal heeft gemaakt en dat soort stuff). Hierna kan je Latios of Latias vangen, een bezoekje brengen aan de Battle Tower en Sky Pillar en andere dingen. En voor de rest je Pokédex vervolledigen.

  Nice! (0x)
 • Wandel naar een deur om te teleporteren naar:

  6266061B C8C9D80F Player's House
  6178C413 3E2FF736 Elite Four Sidney
  CE4225D2 7BDD5C76 Shard Collector's house (Route 124)
  303D269F 12358A21 Player's Room
  41509519 56FA6E47 Flower House (Route 104)
  A6DF8006 B219CFD6 Old Lady Rest Stop (Route 111)
  16830A6F EEFE51C8 Ever Grande City
  F0EC26B8 31EC5657 Southern Island
  734D21AC ABA1D48F Petalburg City
  4CF78722 99D85A9F Slateport City
  B49EB935 5B46BF8B Mauville City
  93DF5785 8CD8CE27 Rustboro City
  B6D1DB88 5987C390 Fortree City
  EF6C4684 7B994DBB Lilycove City
  872D5923 BC0EB4CF Mossdeep City
  1DE2E5F2 55690815 Sootopolis City
  16830A6F EEFE51C8 Ever Grande City
  F89BD08B ED8D449E Littleroot Town
  8F7BB880 613514DE Oldale Town
  26FE9036 CFBAF75B Dewford Town
  05DF8009 6EB6EEA8 Lavaridge Town
  7F7F34B1 DC5CFBD6 Fallarbor Town
  453A42B4 BE47C4F9 Verdanturf Town
  9697749C BF836364 Pacifidlog Town
  7DE5E94F 91EB4C93 Route 101
  0333BAF0 0661FE19 Route 102
  D9E2E15D 589AC20A Route 103
  A6BE8B1F 442B2029 Route 104
  0ACBA427 D063137D Route 105
  35B2E915 9E9D0012 Route 106
  AFAE04F5 6CCDFB3E Route 107
  289910FE A48BEDF5 Route 108
  3845BE84 2E324169 Route 109
  04E9A63A 1BC8E597 Route 110
  AB0C156A D5A95250 Route 111
  025B426C 12639FAC Route 112
  1879ADB1 CB62A316 Route 113
  25D9C1E7 766EBE07 Route 114
  F2D1DB2B C9CDE60B Route 115
  4226147F 51EAECCA Route 116
  A23F358D 29D6AFD2 Route 117
  F32D560C 20C2FA1D Route 118
  69007B18 B8CE5066 Route 119
  E2523DAE 9D543CE3 Route 120
  69BAFFE1 5E6BECD9 Route 121
  62E24072 7AB96124 Route 122
  CD6BFF27 4018232F Route 123
  F0780A4C BE2572E1 Route 124
  D764542D 1F715705 Route 125
  5BD6DFED 7797FB20 Route 126
  3BC12070 90FE6FA2 Route 127
  A493B39A 5368963E Route 128
  C90EDBEB 39D9C505 Route 129
  1ADFAD12 1CB122C4 Route 130
  0C2F5CD4 EE816009 Route 131
  D73F6AC5 4E85B7CA Route 132
  A341954E 09968A73 Route 133
  183802E7 7C6B0493 Route 134
  1739A0F3 901C5B31 Roof of Lilycove store
  8C063672 554BB9F0 Fishing Guy House In Mossdeep City
  FDED4F7D 2A13DD75 House in Sootopolis
  A6055686 6BBE73A4 Phoebe
  09EDE2F1 3427F11B Meteor Falls
  EE78DDCD 09A4CAAB Fiery Path
  6178C413 3E2FF736 Sydney
  4D2F801B 9780575E Phoebe
  F6BA99A2 2C76B7F6 Glacia
  B392516A 1E1E40E7 Drake
  D2B96473 9D56B7D8 Wallace
  3A0BFB51 00ED22B2 Pokemon Center(the one before the E4)
  CE3EF9E9 3C41A95C Hall of Fame
  28C0A6F2 8513BE9A Safari Zone
  8B15AE7E 9AAD3F68 Meteor Falls 1
  C30FBBE6 DC63532F Meteor Falls 2
  12578D2F 0AA6FB9E Meteor Falls 3
  2589A93D F3FFB10C Meteor Falls 4
  3ACDD41E AD84C3F9 Rusturf Tunnel
  2AD334DD 7DC12C96 Underwater (Sootopolis City)
  5CEE6819 2848B620 Desert Ruins
  E7195B55 A78FB01D Granite Cave 1
  945E7339 173DF9AD Granite Cave 2
  EC6C1793 76F8C6E2 Granite Cave 3
  34B80DAD FA204034 Granite Cave 4(Steven)
  F82E6DED C0205840 Petalburg Woods
  93E2A255 5873FC81 Mt.Chimney
  01ED4C9B E13C4024 Jagged Pass
  44D6EB21 171BD8DA Fiery Path
  689B4DB0 C82119D7 Mt.Pyre 1(Inside)
  A450AE11 A3B3688B Mt.Pyre 2(Inside)
  9428FA10 B0D22CAF Mt.Pyre 3(Inside)
  41EF9B9A 743E6855 Mt.Pyre 4(Inside)
  6BB63016 1122AC44 Mt.Pyre 5(Inside)
  E4F3B7E2 DB835642 Mt.Pyre Top(Inside)
  FED97B7A 73C3A557 Mt.Pyre 1(Outside)
  9CCC9C01 A4BB0BC6 Mt.Pyre Top(Outside)
  2B8BCCED 9D2E7CC1 Aqua Hideout 1
  FC264450 2D907E4F Aqua Hideout 2
  326AF3AD 3EF0FADD Aqua Hideout 3
  E9948A36 18A43F4A Underwater(Seafloor Cavern)
  D31699F4 49C25336 Seafloor Cavern 1
  01A5F827 5BFCE637 Seafloor Cavern 2
  D525D063 FC0BE3ED Seafloor Cavern 3
  BDF5F0FF 909E4F4F Seafloor Cavern 4
  F9F16FC0 E9D2DB5A Seafloor Cavern 5
  2D1428A1 6C3598E5 Seafloor Cavern 6
  5F0EB697 1DF5B4B8 Seafloor Cavern 7
  920A7F89 0F907C2A Seafloor Cavern 8
  637CB055 FA8CB5B7 Seafloor Cavern 9
  A6C49BB0 790AD1CF Seafloor Cavern 10
  F94D9C59 8E44B1FD Cave of Origin 1
  51F83940 1F1D4074 Cave of Origin 2
  BAD22590 7BC0B633 Cave of Origin 3
  E96BB1BD 6A918C74 Cave of Origin 4
  C3D813F0 18BEFF1D Cave of Origin 5
  6C2E2E64 CCCB6AF4 cave of Origin 6
  29A1BB9F 7597347F Victory Road 1
  B0643A23 AABC6584 Victory Road 2
  66D5FD35 4FF24CAF Victory Road 3
  5A82DDA5 3EE48807 Shoal Cave 1
  3A4924C9 02AB4E27 Shoal Cave 2
  F514B707 0B77849A Shoal Cave 3(no water)
  228CEFAA 892BA96B Shoal Cave 4(no water)
  B48F494A AB19D8C9 Shoal Cave 1(surfing)
  873FF660 BD9FC47E Shoal Cave 2(near bridge,no water)
  7F9CEE84 60922F8D New Mauville 1
  A436303B D4F71A29 New Mauville 2
  16EBB0DB E1C1C203 Abandoned Ship 1
  368E508E 6A81358E Abandoned Ship 2
  023ABF68 8614F56E Abandoned Ship 3
  D6CE78E5 A05C3208 Abandoned Ship 4
  C90DFC23 F42D5EED Abandoned Ship 5
  A937A21B BDE6F5DA Abandoned Ship 6
  FB514259 C8393E27 Abandoned Ship 7
  EB37D90E F0C00BFB Abandoned Ship 8
  BAADAAB5 C9B7735A Abandoned Ship 9
  E90852FE 498AA6A2 Abandoned Ship 10
  40B0AAA8 1A838C90 Abandoned Ship 11
  A64CA032 0DBB5271 Abandoned Ship 12
  91102404 79845435 Abandoned Ship 13
  F8A26E0B EACA612A Island Cave
  23BB6E2D 5625207C Ancient Tomb
  47E2FE51 EE729CDA Underwater, near Regi
  CF02A51E 0DCE6949 Same as above^
  4BE69890 6F45215A Entrance of place where you activate Regis
  91D4A1FE 701BA1F3 Place where you activate Regis
  695C9C26 3243C417 Scorched Slab(Cave where you got TM11 Sunny Day)
  0E2A9416 7BEA4915 Aqua Hideout
  625068FF B8D9DB81 Aqua Hideout(in a room with a warp point)
  7D6A5D05 5BC4B74C Aqua Hideout once again (different place in there)
  C4338331 146F9E5C Sky Pillar 1
  BDBB4C0E 2E34E26E Sky Pillar 2
  3A338DB4 782BE901 Sky Pillar 3
  1BF011B4 44F64692 Sky Pillar 4
  E51D81E5 E7942921 Sky Pillar 5
  937B1FE6 8479FB19 Sky Pillar 6
  3B51207B 0268D4E0 Sky Pillar 7
  5734DBE6 3E9A5F62 Sky Pillar 8
  37A21411 E441F3EA Top of Sky Pillar
  9AA83A82 81BEF3E1 Magma Hideout 1
  81A6E3F4 20B90696 Magma Hideout 2
  F6A15CF3 954EDFC2 Magma Hideout 3
  72E2E569 327026E0 Magma Hideout 4
  A2842D2D 7AAE085F Magma Hideout 5
  19EFC418 3C748823 Magma Hideout 6
  71837BD2 3FA4B262 Magma Hideout 7
  D9698E78 51CE0643 Magma Hideout 8
  7572668C A25C844C Mirage Pillar 1
  D5004355 398C8113 Mirage Pillar 2
  9A6E4A93 E6670C5D Mirage Pillar 3
  A24BACCD CEE66E3A Mirage Pillar 4
  A74FB133 AAC2ACE1 Desert Underpass
  7DC043F4 06E4B479 Artisan Cave 1
  77621DAE AAF9DA26 Artisan Cave 2
  F0EC26B8 31EC5657 Southern Island
  D672577F BE1C6F7C Building next to Battle Tower in Battle Frontier
  4D2A5A81 4E69A107 Battle Frontier
  8DEB234A 4C8DC5EC Faraway Island (Mew)
  E124B2B1 A46B45AB Faraway Island 2
  4A99A22B 58284D2D Birth Island (Deoxys)
  842CB8A9 7F8B0149 Navel Rock (Lugia and Ho-oh)

  PS:als je geteleporteerd bent naar je gekozen plaats moet je code terug uitzetten, anders kom je altijd terug op dezelfde plek.

  Nice! (0x)
 • van balbasaur tot en met celebi kan je alleen met national dex, anders kom je andere pokemon tegen dan je wou.

  BULBASAUR
  25214170 0AB256A2
  95CCF842 A51B89F8
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  IVYSAUR
  25214170 0AB256A2
  45137A53 D297AE14
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  VENUSAUR
  25214170 0AB256A2
  68635EB4 A58C0B8F
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  CHARMANDER
  25214170 0AB256A2
  93AC578A 22BA7A0D
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  CHARMELEON
  25214170 0AB256A2
  F05DEEE9 EBB3D688
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  CHARIZARD
  25214170 0AB256A2
  547D682A C32E071E
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  SQUIRTLE
  25214170 0AB256A2
  9A01C36B 1076E41F
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  WARTORTLE
  25214170 0AB256A2
  CF9EEAEE CFFC5E43
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  BLASTOISE
  25214170 0AB256A2
  F9EC86F2 F1AE901C
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  CATERPIE
  25214170 0AB256A2
  6E3569DA 2C018DFB
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  METAPOD
  25214170 0AB256A2
  97740B8E 08FE2CC5
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  BUTTERFREE
  25214170 0AB256A2
  33B10452 45417121
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  WEEDLE
  25214170 0AB256A2
  8A6C6F01 9122E8FA
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  KAKUNA
  25214170 0AB256A2
  D5642A80 EEA3322A
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  BEEDRILL
  25214170 0AB256A2
  3691E64B 01A53CE0
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  PIDGEY
  25214170 0AB256A2
  4835F75A FE376BB2
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  PIDGEOTTO
  25214170 0AB256A2
  E2E0151F DD716ACC
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  PIDGEOT
  25214170 0AB256A2
  2BAE0036 7E3BD49C
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  RATTATA
  25214170 0AB256A2
  2444CA48 71E177B1
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  RATICATE
  25214170 0AB256A2
  4EA4F03D 83971E7F
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  SPEAROW
  25214170 0AB256A2
  4B9EE4D4 C3668163
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  FEAROW
  25214170 0AB256A2
  21D457DF 6EFADA38
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  EKANS
  25214170 0AB256A2
  4A6E16B9 022729F0
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  ARBOK
  25214170 0AB256A2
  BB140DAD CA2D2FE4
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  PIKACHU
  25214170 0AB256A2
  660CC6B5 55A57BEA
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  RAICHU
  25214170 0AB256A2
  A6C670ED EDAC51EE
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  SANDSHREW
  25214170 0AB256A2
  02FC7B4A 10549164
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  SANDSLASH
  25214170 0AB256A2
  5DBB6BE5 A93738DC
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  NIDORAN Female
  25214170 0AB256A2
  5ED60CFD B04A80FF
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  NIDORINA
  25214170 0AB256A2
  5A2CADDA C50DF80E
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  NIDOQUEEN
  25214170 0AB256A2
  E8AD08B4 81D53DB8
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  NIDORAN Male
  25214170 0AB256A2
  99A4681A 1F4B1155
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  NIDORINO
  25214170 0AB256A2
  5B3449E7 5A708684
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  NIDOKING
  25214170 0AB256A2
  1509E0E1 55023731
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  CLEFAIRY
  25214170 0AB256A2
  A806BAD5 0D627B0E
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  CLEFABLE
  25214170 0AB256A2
  72F22022 9735C554
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  VULPIX
  25214170 0AB256A2
  BD9EA700 FED9FC8E
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  NINETALES
  25214170 0AB256A2
  FF6F46C4 D06C232A
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  JIGGLYPUFF
  25214170 0AB256A2
  6A400AF0 3446E6DE
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  WIGGLYTUFF
  25214170 0AB256A2
  1387AC2A 6C215604
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  ZUBAT
  25214170 0AB256A2
  7AEC93B9 5E8A60C1
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  GOLBAT
  25214170 0AB256A2
  65597D8C CDC0C72A
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  ODDISH
  25214170 0AB256A2
  8518B717 1EFB89B5
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  GLOOM
  25214170 0AB256A2
  FFB0BD7A 1D1AE277
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  VILEPLUME
  25214170 0AB256A2
  8780CDD3 4E783921
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  PARAS
  25214170 0AB256A2
  DCC838A4 FC68772E
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  PARASECT
  25214170 0AB256A2
  67E7B9D0 46CED87F
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  VENONAT
  25214170 0AB256A2
  4F9DD11B 7380CFFF
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  VENOMOTH
  25214170 0AB256A2
  2370A927 9F4E13C4
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  DIGLETT
  25214170 0AB256A2
  012D24B8 46585D19
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  DUGTRIO
  25214170 0AB256A2
  4D45D9A2 96BB2BC4
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  MEOWTH
  25214170 0AB256A2
  CD7A55FF 37D9DB13
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  PERSIAN
  25214170 0AB256A2
  E55FCD26 59F2C3B1
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  PSYDUCK
  25214170 0AB256A2
  E27FA1B4 BA4ECDC3
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  GOLDUCK
  25214170 0AB256A2
  074CB1DB BC709561
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  MANKEY
  25214170 0AB256A2
  BB69AC08 0A1CB141
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  PRIMEAPE
  25214170 0AB256A2
  E32883E8 8DF414BD
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  GROWLITHE
  25214170 0AB256A2
  2A61F8BC D9183B9A
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  ARCANINE
  25214170 0AB256A2
  BA8030AA BFDF270D
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  POLIWAG
  25214170 0AB256A2
  F3432C0D 8D009C8C
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  POLIWHIRL
  25214170 0AB256A2
  CA744AE9 6270D066
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  POLIWRATH
  25214170 0AB256A2
  1A5BA808 6CF49A03
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  ABRA
  25214170 0AB256A2
  BE70977D 01EFBB41
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  KADABRA
  25214170 0AB256A2
  58E09F0A 552BB6DE
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  ALAKAZAM
  25214170 0AB256A2
  BA1CDA88 208B4246
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  MACHOP
  25214170 0AB256A2
  99305CBA 94E320E8
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  MACHOKE
  25214170 0AB256A2
  14434C69 92950567
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  MACHAMP
  25214170 0AB256A2
  6F68608A 772EF8F7
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  BELLSPROUT
  25214170 0AB256A2
  CC919BA3 86BA418C
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  WEEPINBELL
  25214170 0AB256A2
  3FCB610F AA37A54F
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  VICTREEBEL
  25214170 0AB256A2
  AF2ACBCD A346B7D2
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  TENTACOOL
  25214170 0AB256A2
  FE9D2E8D 54EB1CCB
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  TENTACRUEL
  25214170 0AB256A2
  6BC757F2 F99A7775
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  GEODUDE
  25214170 0AB256A2
  10EA0647 E890769A
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  GRAVELER
  25214170 0AB256A2
  BD6D9201 3FE77AF4
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  GOLEM
  25214170 0AB256A2
  08368143 32E78595
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  PONYTA
  25214170 0AB256A2
  4D6594AC 226DE782
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  RAPIDASH
  25214170 0AB256A2
  407FA1C4 8FFFE45A
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  SLOWPOKE
  25214170 0AB256A2
  1F5DCDC2 CDAB85B2
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  SLOWBRO
  25214170 0AB256A2
  A4938C1B 48D317F2
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  MAGNEMITE
  25214170 0AB256A2
  AD2D00A6 2449E747
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  MAGNETON
  25214170 0AB256A2
  E725E6BF 5D990F74
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  FARFETCH'D
  25214170 0AB256A2
  4F9FF1B3 41579F91
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  DODUO
  25214170 0AB256A2
  DD4D86E1 A1BA4C85
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  DODRIO
  25214170 0AB256A2
  B49F6E03 69F43344
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  SEEL
  25214170 0AB256A2
  36C02C3C FAE210F9
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  DEWGONG
  25214170 0AB256A2
  B48780C8 BC431404
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  GRIMER
  25214170 0AB256A2
  DE198C26 4B7F3F39
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  MUK
  25214170 0AB256A2
  FB5683D0 BD7CE464
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  SHELLDER
  25214170 0AB256A2
  0A12DB2A 687E15FE
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  CLOYSTER
  25214170 0AB256A2
  156FB7EE 0F46F0F8
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  GASTLY
  25214170 0AB256A2
  6D168E8C 75601292
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  HAUNTER
  25214170 0AB256A2
  620E0BB9 4AC30F3A
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  GENGAR
  25214170 0AB256A2
  782DC654 B4FE683E
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  ONIX
  25214170 0AB256A2
  FA311C8B 8D4B7951
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  DROWZEE
  25214170 0AB256A2
  DE6855AB 881530C4
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  HYPNO
  25214170 0AB256A2
  EDCDA998 F01B9952
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  KRABBY
  25214170 0AB256A2
  DDB43E39 72301DDE
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  KINGLER
  25214170 0AB256A2
  3BA12F4A D14B3FB9
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  VOLTORB
  25214170 0AB256A2
  ED43DE7B 506EE8EF
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  ELECTRODE
  25214170 0AB256A2
  B59808DE CDCCC8FA
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  EXEGGCUTE
  25214170 0AB256A2
  F2E388AD 8829EEE0
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  EXEGGUTOR
  25214170 0AB256A2
  B490D905 2398B980
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  CUBONE
  25214170 0AB256A2
  9D30EF84 E87DE35E
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  MAROWAK
  25214170 0AB256A2
  35ABC330 F1B9FEC1
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  HITMONLEE
  25214170 0AB256A2
  E971BEAF 4E2B350C
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  HITMONCHAN
  25214170 0AB256A2
  D6482BD5 9CB470F3
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  LICKITUNG
  25214170 0AB256A2
  D1DEF2F0 7D442372
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  KOFFING
  25214170 0AB256A2
  184EB5C9 D3C078E0
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  WEEZING
  25214170 0AB256A2
  8F1F8C1B F39777B7
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  RHYHORN
  25214170 0AB256A2
  E6246E41 CDAB3D33
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  RHYDON
  25214170 0AB256A2
  9AE75341 93847383
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  CHANSEY
  25214170 0AB256A2
  A6432BE1 09BC0882
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  TANGELA
  25214170 0AB256A2
  22371D6A FEF4C5B4
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  KANGASKHAN
  25214170 0AB256A2
  8817BAC5 070F031F
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  HORSEA
  25214170 0AB256A2
  F0A50DC4 194F5D22
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  SEADRA
  25214170 0AB256A2
  922B4B8E 089BEFF8
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  GOLDEEN
  25214170 0AB256A2
  D015B582 E702FC5C
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  SEAKING
  25214170 0AB256A2
  A98355BD 794D8C28
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  STARYU
  25214170 0AB256A2
  9AA4EF0B 101140CB
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  STARMIE
  25214170 0AB256A2
  1E7DCA35 F1BA9A6B
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  MR.MIME
  25214170 0AB256A2
  F456FD7B B63D7CE9
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  SCYTHER
  25214170 0AB256A2
  F61ABB6A 6E7BECFA
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  JYNX
  25214170 0AB256A2
  6238938B 0CC2855A
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  ELECTABUZZ
  25214170 0AB256A2
  0925ED17 74E0D4C4
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  MAGMAR
  25214170 0AB256A2
  C688E266 8CFBD628
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  PINSIR
  25214170 0AB256A2
  B962930D 5C9F5AD5
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  TAUROS
  25214170 0AB256A2
  264B5986 B11F47FB
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  MAGIKARP
  25214170 0AB256A2
  34C880E5 7370BC2B
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  GYARADOS
  25214170 0AB256A2
  989D99A2 1AB2A1F6
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  LAPRAS
  25214170 0AB256A2
  3F6E2930 901AAD04
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  DITTO
  25214170 0AB256A2
  DA282BFA 9C07FEF4
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  EEVEE
  25214170 0AB256A2
  0599BD5D C5FC9527
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  VAPOREON
  25214170 0AB256A2
  0212E158 09F7287B
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  JOLTEON
  25214170 0AB256A2
  17476E08 FAC05D0F
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  FLAREON
  25214170 0AB256A2
  FA29FEE0 C8E57EC9
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  PORYGON
  25214170 0AB256A2
  36132F8A D4FFFEAA
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  OMANYTE
  25214170 0AB256A2
  0487DECA D040BCC7
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  OMASTAR
  25214170 0AB256A2
  69162D6F 80F55D41
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  KABUTO
  25214170 0AB256A2
  F09E8954 DFBB674C
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  KABUTOPS
  25214170 0AB256A2
  74F1C101 0BD05BA6
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  AERODACTYL
  25214170 0AB256A2
  5D414389 D97994D5
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  SNORLAX
  25214170 0AB256A2
  39EFFFA2 7CBECFBE
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  ARTICUNO
  25214170 0AB256A2
  37CB922D 8C27EAF9
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  ZAPDOS
  25214170 0AB256A2
  7865FEA1 53AB20EB
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  MOLTRES
  25214170 0AB256A2
  8158C8A5 AF3683E0
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  DRATINI
  25214170 0AB256A2
  27E22FF0 A390DC50
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  DRAGONAIR
  25214170 0AB256A2
  947735FB 9EC18C97
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  DRAGONITE
  25214170 0AB256A2
  EF4835B3 519FF2C8
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  MEWTWO
  25214170 0AB256A2
  87890B58 2E56A57A
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  MEW
  25214170 0AB256A2
  4DBED8A6 0E000A38
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  CHIKORITA
  25214170 0AB256A2
  9C764877 F45E4A0D
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  BAYLEEF
  25214170 0AB256A2
  422D2E16 DB84DA0F
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  MEGANIUM
  25214170 0AB256A2
  4CBE4A42 AC28BA5D
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  CYNDAQUIL
  25214170 0AB256A2
  D6343479 33191E1A
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  QUILAVA
  25214170 0AB256A2
  BFD1B75E D6A82EB3
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  TYPHLOSION
  25214170 0AB256A2
  A43EAEF9 F4C985BF
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  TOTODILE
  25214170 0AB256A2
  4413AFA9 8B0CB1FE
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  CROCONAW
  25214170 0AB256A2
  EB9550F0 E55A2028
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  FERALIGATR
  25214170 0AB256A2
  9E411B29 EA279FC3
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  SENTRET
  25214170 0AB256A2
  4ADABD4C C32D1118
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  FURRET
  25214170 0AB256A2
  FFD75470 24BDB4FD
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  HOOTHOOT
  25214170 0AB256A2
  7DB0BD61 81429CEB
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  NOCTOWL
  25214170 0AB256A2
  858AFEC8 973B7B3F
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  LEDYBA
  25214170 0AB256A2
  858176D2 0280077C
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  LEDIAN
  25214170 0AB256A2
  74ABDE26 FD1A17E0
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  SPINARAK
  25214170 0AB256A2
  7E77BFFA B493A9A9
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  ARIADOS
  25214170 0AB256A2
  4D1F4CA7 5401FE78
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  CROBAT
  25214170 0AB256A2
  B17E9792 436C4C59
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  CHINCHOU
  25214170 0AB256A2
  1A39F7F6 80807AD8
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  LANTURN
  25214170 0AB256A2
  EE1F9BA6 710EFB84
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  PICHU
  25214170 0AB256A2
  017B88E4 86BDF317
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  CLEFFA
  25214170 0AB256A2
  B7162DE7 E6A464DF
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  IGGLYBUFF
  25214170 0AB256A2
  DE764A64 BF64F7F6
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  TOGEPI
  25214170 0AB256A2
  4544B25D 387740CE
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  TOGETIC
  25214170 0AB256A2
  7A5E9DC8 D064468D
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  NATU
  25214170 0AB256A2
  AD725609 CAAE6842
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  XATU
  25214170 0AB256A2
  002D888E B4B6BF60
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  MAREEP
  25214170 0AB256A2
  B64400E0 4E14D699
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  FLAAFFY
  25214170 0AB256A2
  E8F2E5C5 0835A654
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  AMPHAROS
  25214170 0AB256A2
  C32EEE83 50D19A5D
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  BELLOSSOM
  25214170 0AB256A2
  A80C80BB 9D2AB665
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  MARILL
  25214170 0AB256A2
  83AF3F10 0B1AD5B0
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  AZUMARILL
  25214170 0AB256A2
  6527DD77 0AC4E642
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  SUDOWOODO
  25214170 0AB256A2
  C1E4B488 EB9A9D49
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  POLITOED
  25214170 0AB256A2
  FF513617 509C2A38
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  HOPPIP
  25214170 0AB256A2
  A54B8C94 2AB9E18C
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  SKIPLOOM
  25214170 0AB256A2
  68FBC4EC DEC68071
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  JUMPLUFF
  25214170 0AB256A2
  A3657532 EAA48DB5
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  AIPOM
  25214170 0AB256A2
  41CDAD7E 3C0C2AC7
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  SUNKERN
  25214170 0AB256A2
  46CAD180 9669DAF9
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  SUNFLORA
  25214170 0AB256A2
  E8EF24D7 CF6DAFC8
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  YANMA
  25214170 0AB256A2
  618D1C4A DFE2B19D
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  WOOPER
  25214170 0AB256A2
  B37F594F 9DA179D8
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  QUAGSIRE
  25214170 0AB256A2
  1A966354 5A1BCDAE
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  ESPEON
  25214170 0AB256A2
  42DCA93D F57CCF59
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  UMBREON
  25214170 0AB256A2
  FE110436 930155BB
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  MURKROW
  25214170 0AB256A2
  CB308F46 02B5F41F
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  SLOWKING
  25214170 0AB256A2
  F02C7A08 272D3D93
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  MISDREAVUS
  25214170 0AB256A2
  C492C15C B126ED6B
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  UNOWN
  25214170 0AB256A2
  144D37F4 48005B0A
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  WOBBUFFET
  25214170 0AB256A2
  4DAD6DA1 FD8B2CF9
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  GIRAFARIG
  25214170 0AB256A2
  45CD7B4C A5BA8D70
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  PINECO
  25214170 0AB256A2
  B42510CF 996B5823
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  FORRETRESS
  25214170 0AB256A2
  9107CE96 57236944
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  DUNSPARCE
  25214170 0AB256A2
  678CB943 1AA28A37
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  GLIGAR
  25214170 0AB256A2
  E91DFE71 9B276760
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  STEELIX
  25214170 0AB256A2
  FB53C2C2 423BE628
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  SNUBBULL
  25214170 0AB256A2
  360A0144 B917DA93
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  GRANBULL
  25214170 0AB256A2
  C37E4760 15B8DF11
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  QWILFISH
  25214170 0AB256A2
  27C989BB 4539B6F3
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  SCIZOR
  25214170 0AB256A2
  627320A1 D829A287
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  SHUCKLE
  25214170 0AB256A2
  D18BEA3A F5C26AE5
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  HERACROSS
  25214170 0AB256A2
  65F95C5E DE86C3E5
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  SNEASEL
  25214170 0AB256A2
  75F1384B 7560EC14
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  TEDDIURSA
  25214170 0AB256A2
  A9363A6D 65B928BE
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  URSARING
  25214170 0AB256A2
  FAF9CA95 6D4DFAA1
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  SLUGMA
  25214170 0AB256A2
  0B06FC3D 5B7DCF0E
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  MAGCARGO
  25214170 0AB256A2
  94B773B1 D7DC6BC3
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  SWINUB
  25214170 0AB256A2
  8CB67523 D1B29ADF
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  PILOSWINE
  25214170 0AB256A2
  0D58F8E8 56E9DDBE
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  CORSOLA
  25214170 0AB256A2
  C07D0A72 75BA96D6
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  REMORAID
  25214170 0AB256A2
  489AEB58 36B78387
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  OCTILLERY
  25214170 0AB256A2
  36C88C42 4E11F3A5
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  DELIBIRD
  25214170 0AB256A2
  35E41090 B9ECD6DC
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  MANTINE
  25214170 0AB256A2
  90D950AC 153766D7
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  SKARMORY
  25214170 0AB256A2
  33DD8E9F 5291FB11
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  HOUNDOUR
  25214170 0AB256A2
  9D170F32 9A3AE6C6
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  HOUNDOOM
  25214170 0AB256A2
  51D21188 E27F22B2
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  KINGDRA
  25214170 0AB256A2
  677158D7 0A8DB41F
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  PHANPY
  25214170 0AB256A2
  98748D0E E1223E46
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  DONPHAN
  25214170 0AB256A2
  E3B3563A 5F54DE64
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  PORYGON
  25214170 0AB256A2
  C484D28D 98B902DD
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  STANTLER
  25214170 0AB256A2
  F0439302 5C5935A3
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  SMEARGLE
  25214170 0AB256A2
  E0E2610E 0B579620
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  TYROGUE
  25214170 0AB256A2
  7878E81A 38E4FD33
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  HITMONTOP
  25214170 0AB256A2
  29E946A5 948032E8
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  SMOOCHUM
  25214170 0AB256A2
  1C3C006A 7DD2D7D5
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  ELEKID
  25214170 0AB256A2
  CBEB14EF E3D040CA
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  MAGBY
  25214170 0AB256A2
  5EB2A90D DB9646BF
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  MILTANK
  25214170 0AB256A2
  86A7DDDD 1305B441
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  BLISSEY
  25214170 0AB256A2
  D71B31DB 5C07E690
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  RAIKOU
  25214170 0AB256A2
  6C2FA0AE A7CBF62C
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  ENTEI
  25214170 0AB256A2
  CC52135F 90466696
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  SUICUNE
  25214170 0AB256A2
  9D65CF83 D28BD9B9
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  LARVITAR
  25214170 0AB256A2
  BD81A95C 17CA3F8E
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  PUPITAR
  25214170 0AB256A2
  B6AA909F 8B413A65
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  TYRANITAR
  25214170 0AB256A2
  65F9A4EC 1DCFC7A6
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  LUGIA
  25214170 0AB256A2
  67E18ADD F5CCC2FC
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  HO-OH
  25214170 0AB256A2
  C452C5C5 9048CDEA
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  CELEBI
  25214170 0AB256A2
  69EAACFB DC32B400
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  vanaf hier kan je alle pokemon krijgen zonder benodigheden.

  TREECKO
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  FF519410 9707C41E

  GROVYLE
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  191C5592 74FC56B6

  SCEPTILE
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  2900F501 DD8F8A75

  TORCHIC
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  2BB2E27E B4247825

  COMBUSKEN
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  18DCB2EE 3B53A73B

  BLAZIKEN
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  8703505E 770F4F19

  MUDKIP
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  4B7EA694 220D42FC

  MARSHTOMP
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  0875C94F A9BA2B98

  SWAMPERT
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  FBB30F7B D652EBE5

  POOCHYENA
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  8BE5FF50 9BCAB639

  MIGHTYENA
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  8EDF5CB9 31CBA19E

  ZIGZAGOON
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  A8BC6C16 CC2D7BCF

  LINOONE
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  94FAC50A 66A26082

  WURMPLE
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  EE62D573 91276D76

  SILCOON
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  E5DEEF7A C2D6C6B5

  BEAUTIFLY
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  50E2AE92 9518A130

  CASCOON
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  85ABD30B F9D998A9

  DUSTOX
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  65145DBC E7120BEA

  LOTAD
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  2376B256 83741C99

  LOMBRE
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  6837415B 18969C1F

  LUDICOLO
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  4F41F81D 6982279D

  SEEDOT
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  0F6619ED FD254189

  NUZLEAF
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  51BF31DB 3CC06315

  SHIFTRY
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  16F75234 7A42B20E

  NINCADA
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  B3F64D4D 6249AC46

  NINJASK
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  E5815E58 9DA630C6

  SHEDINJA
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  82B30DCF C9205D11

  TAILLOW
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  C6C7064B 3825BAEF

  SWELLOW
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  88782790 E466DC3B

  SHROOMISH
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  033D1145 616C09E5

  BRELOOM
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  6510F4C1 875FF5BE

  SPINDA
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  22CFC7E3 4AA657CC

  WINGULL
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  E2DADA76 C83BBEC4

  PELIPPER
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  BE633F3E 5E93D438

  SURSKIT
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  B143ACED 8F0F3645

  MASQUERAIN
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  855A4445 1906711D

  WAILMER
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  A3F90EB4 F96BE5E0

  WAILORD
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  476ACEDD 884EF523

  SKITTY
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  8E248FDC AB7017EC

  DELCATTY
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  F8282A45 EB5E62F5

  KECLEON
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  79CBCFBE 80CDAC7C

  BALTOY
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  8868DACC 3DC77FB3

  CLAYDOL
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  A8BE82BD 25258C69

  NOSEPASS
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  5D9FA244 889D9E8A

  TORKOAL
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  E54F503B 83EFBD67

  SABLEYE
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  D8AF48FB 5A676073

  BARBOACH
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  62E2EBF5 A2F6F53B

  WHISCASH
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  CD00C0B0 4B0F3E14

  LUVDISC
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  5116A685 1711AF6C

  CORPHISH
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  4E6F9EEE 7B574061

  CRAWDAUNT
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  974C9C52 E7D96253

  FEEBAS
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  5A6F8EDD 049BA190

  MILOTIC
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  5D329A4E 5F16721A

  CARVANHA
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  246CDBB7 D0B4266D

  SHARPEDO
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  B05C6FDF DEA1943A

  TRAPINCH
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  B8AC111F 7C7C4343

  VIBRAVA
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  0DDB775A 8A90F0A6

  FLYGON
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  EAE6ABD1 F17D8CB3

  MAKUHITA
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  0CFC8995 ACDF196B

  HARIYAMA
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  A3DC315B 2C8D83BA

  ELECTRIKE
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  3B5262FD 1CE17E15

  MANECTRIC
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  6D359CE2 D7D55982

  NUMEL
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  CE6BF30F DAE80B6B

  CAMERUPT
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  85E84099 74518E79

  SPHEAL
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  10CEFECA 2687C14D

  SEALEO
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  6A05A32C 1400340D

  WALREIN
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  167C9FA2 181D8BD6

  CACNEA
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  31DF2B4B C6C001C3

  CACTURNE
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  81D0F49E 8AF9BFA0

  SNORUNT
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  DD4E7CED 8ABB1F4B

  GLALIE
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  4078B988 67DB49E1

  LUNATONE
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  A13A4DF8 839D5423

  SOLROCK
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  146C311D D43A83C0

  AZURILL
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  C50CA39D 8CBDD786

  SPOINK
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  4B65BC8E CC94C50D

  GRUMPIG
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  19C3C800 FC1533A2

  PLUSLE
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  D975CF6D 0E1DCD7B

  MINUN
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  6D96A893 F71459A5

  MAWILE
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  830ED6C9 1A74921C

  MEDITITE
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  9072A90F 039D5718

  MEDICHAM
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  DF153836 7EB6D98A

  SWABLU
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  CFC6F7A5 4BCC293F

  ALTARIA
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  4BC1BD14 BFFE2F50

  WYNAUT
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  3A58D4B6 B4B1C0C1

  DUSKULL
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  90710AC1 8AA61BA2

  DUSCLOPS
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  62B22404 47CC4FD8

  ROSELIA
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  E2F16F50 72B5CCD2

  SLAKOTH
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  69116126 17DD229F

  VIGOROTH
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  C3C32B45 61B0E40E

  SLAKING
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  D8828C61 AE536C42

  GULPIN
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  463B56AA A13ACFEF

  SWALOT
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  D46FE133 1CE438C0

  TROPIUS
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  1D317B2D 80B415DB

  WHISMUR
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  87C5EEC1 84761BC2

  LOUDRED
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  CBE8A142 D8BBE806

  EXPLOUD
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  F4473797 7702496D

  CLAMPERL
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  D3787D01 E2B0EACC

  HUNTAIL
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  0C1ECE69 36F6BD3C

  GOREBYSS
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  7B2D4F6F 2E833515

  ABSOL
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  FF60F6DB 3AF3AB46

  SHUPPET
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  EBC6AACD D37608D8

  BANETTE
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  65BA1549 20094D53

  SEVIPER
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  72AA4DE5 6ABF65C2

  ZANGOOSE
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  8E786AF2 CC1F1145

  RELICANTH
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  A5D889A8 F6D478E4

  ARON
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  EBB5BBFD 2A2BFF22

  LAIRON
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  C48EBFC9 17F60DCB

  AGGRON
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  A81A4BEA 7F920596

  CASTFORM
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  B75C81C6 71310AC6

  VOLBEAT
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  7829F016 966D8DBC

  ILLUMISE
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  2B2E9433 9BB3A322

  LILEEP
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  99FADC1B 78024F8F

  CRADILY
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  26A89D4C 4AE51451

  ANORITH
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  42E26E86 D4C2A2F1

  ARMALDO
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  1213C40F EFE2A390

  RALTS
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  478FCF0A DA638B36

  KIRLIA
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  94CC266F F4E3E38B

  GARDEVOIR
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  783783E6 8191284C

  BAGON
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  31736918 3CF91681

  SHELGON
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  F3C106DF C1B4B401

  SALAMENCE
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  9F359111 F49FFDBD

  BELDUM
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  C9E24E78 A7C6CB8C

  METANG
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  C41BF3CC D820E4C2

  METAGROSS
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  89915916 2C32BEB0

  REGIROCK
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  73DD0F64 64ED1CF3

  REGICE
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  A3D3B3AF D64876F2

  REGISTEEL
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  006FE0DA 96303C7D

  KYOGRE
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  4FE5D9C2 F24BABE5

  GROUDON
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  D052261D 6E811DFD

  RAYQUAZA
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  83E8BB41 18D4DD57

  LATIAS
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  53987417 B1D967A1

  LATIOS
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  D633975C ECDF7A4F

  JIRACHI
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  3AEE1AFF 3C526B8B

  DEOXYS
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  798A3738 3F94DB5D

  CHIMECHO
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  7CDF051B 9B051951

  PS: gebruik nooit2 van deze codes tegelijk.

  Nice! (1x)
 • als de code niet werkt wil zeggen dat je teveel codes op hebt staan, als je heel traag beeld hebt moet je master code die hieronder staat aanzetten.
  D8BAE4D9 4864DCE5
  A86CDBA5 19BA49B3

  als je code voor een pokemon gebruikt uit een vorig spel, moet je eerst nationale dex hebben, anders kom je andere pokemon tegen.

  sommige codes moeten de master code van hierboven op hebben staan.
  PS: als je code nog niet werkt is deze code vals.

  Nice! (0x)
 • 82005274 0xxx

  op de plaats van de kruisjes moet je je gekozen item nummer zetten.
  voorbeeld: 820052740 0001 (master ball)

  Item nummers
  000 - bestaat niet

  Poke Ball
  001 - Master Ball
  002 - Ultra Ball
  003 - Great Ball
  004 - Poke Ball
  005 - Safari Ball
  006 - Net Ball
  007 - Dive Ball
  008 - Nest Ball
  009 - Repeat Ball
  00A - Timer Ball
  00B - Luxury Ball
  00C - Premier Ball

  Item
  00D - Potion
  00E - Antidote
  00F - Burn Heal
  010 - Ice Heal
  011 - Awakening
  012 - Paralyz heal
  013 - Full Restore
  014 - Max Potion
  015 - Hyper Potion
  016 - Super Potion
  017 - Full Heal
  018 - Revive
  019 - Max Revive
  01A - Fresh Water
  01B - Soda Pop
  01C - Lemonade
  01D - MooMoo Milk
  01E - Energy Powder
  01F - Energy Root
  020 - Heal Powder
  021 - Revival Herb
  022 - Ether
  023 - Max Ether
  024 - Elixir
  025 - Max Elixir
  026 - Lava Cookie
  027 - Blue Flute
  028 - Yellow Flute
  029 - Red Flute
  02A - Black Flute
  02B - White Flute

  02C - Berry Juice
  02D - Sacred Ash
  02E - Shoal Salt
  02F - Shoal Shell
  030 - Red Shard
  031 - Blue Shard
  032 - Yellow Shard
  033 - Green Shard
  03F - HR Up
  040 - Protein
  041 - Iron
  042 - Carbos
  043 - Calcium
  044 - Rare Candy
  045 - PP Up
  046 - Zinc
  047 - PP Max
  049 - Guard Spec
  04A - Dire Hit
  04B - X Attack
  04C - X Defend
  04D - X Speed
  04E - X Accuracy
  04F - X Special
  050 - Poke Doll
  051 - Fluffy Tail
  053 - Fire Stone
  054 - Max Repel
  055 - Escape Rope
  056 - Repel
  05D - Sun Stone
  05E - Moon Stone
  05F - Fire Stone
  060 - Thunder Stone
  061 - Water Stone
  062 - Leaf Stone
  067 - Tiny Mushroom
  068 - Big Mushroom
  06A - Pearl
  06B - Big Pearl
  06C - Stardust
  06D - Star Piece
  06E - Nugget
  06F - Heart Scale

  Mail
  079 - Orange Mail
  07A - Harbor Mail
  07B - Glitter Mail
  07C - Mech Mail
  07D - Wood Mail
  07E - Wave Mail
  07F - Bead Mail
  080 - Shadow Mail
  081 - Tropic Mail
  082 - Dream Mail
  083 - Fab Mail
  084 - Retro Mail

  Berries
  085 - Cheri Berry
  086 - Chesto Berry
  087 - Pecha Berry
  088 - Rawst Berry
  089 - Aspear Berry
  08A - Leppa Berry
  08B - Oran Berry
  08C - Persim Berry
  08D - Lum Berry
  08E - Sitrus Berry
  08F - Figy Berry
  090 - Wiki Berry
  091 - Mago Berry
  092 - Aguav Berry
  093 - Iapapa Berry
  094 - Razz Berry
  095 - Bluk Berry
  096 - Nanab Berry
  097 - Wepear Berry
  098 - Pinap Berry
  099 - Pomeg Berry
  09A - Kelpsy Berry
  09B - Qualot Berry
  09C - Hondew Berry
  09D - Grepa Berry
  09E - Tamato Berry
  09F - Cornn Berry
  0A0 - Magost Berry
  0A1 - Rabuta Berry
  0A2 - Nomel Berry
  0A3 - Spelon Berry
  0A4 - Pamtre Berry
  0A5 - Watmel Berry
  0A6 - Durin Berry
  0A7 - Belue Berry
  0A8 - Liechi Berry
  0A9 - Ganlon Berry
  0AA - Salac Berry
  0AB - Petaya Berry
  0AC - Apicot Berry
  0AD - Lansat Berry
  0AE - Starf Berry
  0AF - Enigma Berry

  Hold Item
  0B3 - Brightpowder
  0B4 - White Herb
  0B5 - Macho Brace
  0B6 - Exp Share
  0B7 - Quick Claw
  0B8 - Soothe Bell
  0B9 - Mental Herb
  0BA - Choice Band
  0BB - Kings Rock
  0BC - Silverpowder
  0BD - Amulet Coin
  0BE - Cleanse Tag
  0BF - Soul Dew
  0C0 - Deep Sea Tooth
  0C1 - Deep Sea Scale
  0C2 - Smoke Ball
  0C3 - Everstone
  0C4 - Focus Band
  0C5 - Lucky Egg
  0C6 - Scope Lens
  0C7 - Metal Coat
  0C8 - Leftovers
  0C9 - Dragon Scale
  0CA - Light Ball
  0CB - Soft Sand
  0CC - Hard Stone
  0CD - Miracle Seed
  0CE - Black Glasses
  0CF - Black Belt
  0D0 - Magnet
  0D1 - Mystic Water
  0D2 - Sharp Beak
  0D3 - Poison Barb
  0D4 - Nevermeltice
  0D5 - Spell Tag
  0D6 - Twistedspoon
  0D7 - Charcoal
  0D8 - Dragon Fang
  0D9 - Silk Scarf
  0DA - Up-Grade
  0DB - Shell Bell
  0DC - Sea Incense
  0DD - Lax Incense
  0DE - Lucky Punch
  0DF - Metal Powder
  0E0 - Thick Club
  0E1 - Stick
  0FE - Red Scarf
  0FF - Blue Scarf
  100 - Pink Scarf
  101 - Green Scarf
  102 - Yellow Scarf

  RS Key Items
  103 - Mach Bike
  104 - Coin Case
  105 - ItemFinder
  106 - Old Rod
  107 - Good Rod
  108 - Super Rod
  109 - SS Ticket
  10A - Contest Pass
  10B - ?
  10C - Wailmer Pail
  10D - Devon Goods
  10E - Soot Sack
  10F - Basement Key
  110 - Acro Bike
  111 - Pokeblock Case
  112 - Letter
  113 - Eon Ticket
  114 - Red Orb
  115 - Blue Orb
  116 - Scanner
  117 - Go-Goggles
  118 - Meteorite
  119 - Rm 1 Key
  11A - Rm 2 Key
  11B - Rm 4 Key
  11C - Rm 6 Key
  11D - Storage Key
  11E - Root Fossil
  11F - Claw Fossil
  120 - Devon Scope

  TMs & HMs
  121 - TM01
  122 - TM02
  123 - TM03
  124 - TM04
  125 - TM05
  126 - TM06
  127 - TM07
  128 - TM08
  129 - TM09
  12A - TM10
  12B - TM11
  12C - TM12
  12D - TM13
  12E - TM14
  12F - TM15
  130 - TM16
  131 - TM17
  132 - TM18
  133 - TM19
  134 - TM20
  135 - TM21
  136 - TM22
  137 - TM23
  138 - TM24
  139 - TM25
  13A - TM26
  13B - TM27
  13C - TM28
  13D - TM29
  13E - TM30
  13F - TM31
  140 - TM32
  141 - TM33
  142 - TM34
  143 - TM35
  144 - TM36
  145 - TM37
  146 - TM38
  147 - TM39
  148 - TM40
  149 - TM41
  14A - TM42
  14B - TM43
  14C - TM44
  14D - TM45
  14E - TM46
  14F - TM47
  150 - TM48
  151 - TM49
  152 - TM50
  153 - HM01
  154 - HM02
  155 - HM03
  156 - HM04
  157 - HM05
  158 - HM06
  159 - HM07
  15A - HM08

  Key Item
  15D - Oak's Parcel
  15E - Poke Flute
  15F - Secret Key
  160 - Bike Voucher
  161 - Gold Teeth
  162 - Old Amber
  163 - Card Key
  164 - Elevator Key
  165 - Helix Fossil
  166 - Dome Fossil
  167 - Silph Scope
  168 - Bike
  169 - Town Map
  16A - VS Seeker
  16B - Fame Checker
  16C - TM Case
  16D - Berry Pouch
  16E - Teachy Tv
  16F - Tri-Pass
  170 - Rainbow Pass
  171 - Tea
  172 - MysteryTicket
  173 - AuroraTicket
  174 - Powder Jar
  175 - Ruby
  176 - Sapphire
  177 - Magma Emblem
  178 - Old Sea Map

  PS: je kan deze vinden in pokemart.

  Nice! (0x)
 • eerst ga je op zoek naar de move secret power (krijg je van iemand op de weg bij die woestijn, hij staat voor een grote boom.) en dan zoek je een groot blok van bladeren/gras en je gaat ervoor staan dan gebruik je secret power en er word iets geopend, druk op yes en je hebt je eigen huis; je kan geen 2 geheime huizen tegelijk hebben.
  (je kan dit ook bij die kleine deurtjes in de rotsen doen waar je normaal niet doorkan en bij grote bomen, zo 1 vlakbij dat mannetje waar je van kreeg)

  Nice! (0x)
 • nadat je wallace hebt verslagen en kampioen bent ga je terug naar het stadje met de tweeling van die gym en dan moet je in steven zijn huis kijken en hij heeft in een pokeball zijn beldum voor jouw achtergelaten, train hem tot 100 dan is hij al metagross en heeft (als je hem geeft) comet punch, ik heb met hem en blaziken de elite 4 en wallace verslagen (wel allebij lvl 100)

  Nice! (0x)
 • Smeargle da vinci? in Easter Eggs

  in de battle frontier zie je een suduwoodo, gebruik je wailmer pail en hij word boos, hij valt je aan dus zorg dat je hem vangt want dit is de enigste die er in het spel is, daar ga je verder en je komt water tegen, gebruik surf en je komt een grot tegen, daarin zitten allemaal smeargles die alleen de aanval sketch kennen.

  Nice! (0x)
 • nieuwe beginpokemon? in Unlockables

  voor een nieuwe beginpokemon moet je de nationale pokedex hebben en alle pokemon gezien hebben in de gewone pokedex, dan ga je naar prof birch en hij laat je weer kiezen.

  Nice! (0x)
 • ga voor rayquaza na je wallace hebt verslagen terug naar sky pillar, voor groudon en kyogre moet je naar weather institute, zij geven aanwijzingen voor de pokemons
  (in ruby kan je alleen groudon en in sapphire alleen kyogre.)
  nadat je kampioen bent geworden kom je terug in je huis terecht, je moeder praat met je en vraagt iets aan je en je kan antwoorden: red (latias) of blue (latios) als je gekozen hebt zwerft hij of zij rond in de hoenn regio

  Nice! (0x)
 • Ditto's in emerald in Unlockables

  na je wallace hebt verslagen moet je naar fosil maniac's huis gaan en er is een nieuwe grot, de enige plaats waar je ditto vind in emerald.

  Nice! (0x)
 • (M)aster code:
  9266FA6C97BD
  905B5ED35F81
  B76A68E5FAB1
  No Random Battles:
  32C96211F488
  Always Your Turn:
  3DC737D7E4BC
  3BC67645EE81
  D43989B35E7F
  9444C92364DE
  Easy Win (Trainer):
  D2201D237C06
  DD3B48F5DE3F
  Easy Win (Doubles):
  BD2754F5E43E
  DD3B48F5DE3F
  Quick Contest:
  59BEE865C65F
  50BF29F1C81E
  Maximum Score:
  A62154B3792C
  AF2395FE3960
  Maximum Hearts:
  A62154B3792C
  2FB8E027164F
  Max Coins from Pokies:
  30DAA34BC79B
  1FB97F954367
  Hold Select for BP:
  10C6FC61E2C9
  F64140A276A5
  10C6FC61E2C9
  8F5DDCA742ED
  10C6FC61E2C9
  79D9F5A5D6FF
  Free Daycare:
  1DA9FE177458
  Maximum Sale Price:
  309FE3C020BF
  06FDFF8AB123
  Infinite Safari Time:
  7487A17AED58
  Infinite Safari Balls:
  841ADCEB5C76
  Safari PKMN Easily Caught:
  CD70DD2CEB13
  7BEBB6D60A2D
  Wild PKMN Easily Caught:
  C2711CBA6F6B
  72EA77420E4D
  Gain 5000 Exp:
  A744170AA996
  9B540825258E
  Press R + A while EXP Gained is displayed.
  Press B + Select to access PC:
  A845D79C2DEE
  7FB163863763
  A845D79C2DEE
  805D5CA1C2B5
  Infinite PP:
  6DB720FFD630
  79BA7465DC00
  Pokemon #1: Max Stats:
  02DF7FD900A0
  70BBB5F1DC40
  Pokemon #2: Max Stats:
  6BB9F5BD1A61
  70BBB5F1DC40
  Pokemon #3: Max Stats:
  825D1E9B8AA7
  70BBB5F1DC40
  Pokemon #4: Max Stats:
  EB5B96DF90E6
  70BBB5F1DC40
  Pokemon #5: Max Stats:
  02A728FBA020
  70BBB5F1DC40
  Pokemon #6: Max Stats:
  6BC1E39FBAE1
  70BBB5F1DC40
  All codes above from Victor Contreras.
  Note: The following codes are only for an Action Replay. They will not work in a Pro Action Replay.

  Shiny Pokemon:
  A2A4317B 9817FF81
  093ECE84 CE99DAF5
  9045E027 05EA1143
  A6A74710 82BD7E29
  Rare Candies in PC:
  BFF956FA 2F9EC50D
  Old sea map in PC:
  5B1CB4D7 10FA9D05
  Aurora Ticket in PC:
  483511F5 E6C8E537
  Mystic Ticket in PC:
  BE39B3A8 280987E1
  Eon ticket in PC:
  0A6626D3 648DA17A
  Faraway Island - Mew:
  8DEB234A 4C8DC5EC
  Southern Island Latios/Latias Enabler:
  181690CB 4E53CB05
  Southern Island - The other Lati:
  7703F025 00394020
  Birth Island Deoxys:
  4A99A22B 58284D2D
  Naval Rock Island Enabler:
  E961B0C7 750B1250
  Navel Rock - Ho-Oh and Lugia:
  842CB8A9 F8B0149
  Far Away/Birth Island Enabler (do not have Brave Symbol):
  66170A7B BA1B4D7B
  Far Away/Birth Island Enabler (have Brave Symbol):
  653C743B 4B626426
  This code allows you to get to Far Away Island and Birth Island from the ship port in Lilycove. You will need the Old Sea Map/Aurora Ticket for Far Away/Birth Island respectively.
  All codes above from MareepFlaffy.
  (M)aster code:
  D8BAE4D9 4864DCE5
  A86CDBA5 19BA49B3
  A57E2EDE A5AFF3E4
  1C7B3231 B494738C
  Faraway Island (Mew):
  82CBD483 7B9D8E0B
  When you are at Faraway Isle (go through any door to get there), turn off the Action Replay. Go into the woods and you will see Mew. You must press A when standing next to him in the grass. Note: His tail will be sticking up.
  Rare Candies In PC:
  BFF956FA 2F9EC50D
  Southern Island:
  7703F025 00394020
  At the Southern Islands you find Latias or Latios and you find out their gender .
  Birth Island:
  4A99A22B 58284D2D
  At Birth Island you find Deoxys. When you get to Birth Island you must solve a problem with a triangle.
  Navel Rock:
  842CB8A9 7F8B0149
  At Navel Rock you find Ho-oh and Lugio.
  Note: To teleport to a new location, walk through a door. Once you arrive, turn off the Action Replay so you do not teleport again. When done, go to the boat and talk to the man. He will say "Do you want to return to Lilycove or Slateport".
  All Pokeballs:
  085938BB 99FF313D
  2DAFD739 5D79651

  Nice! (0x)
 • Master codes must be on!!

  Walk Through Walls
  7881A409 E2026E0C
  C56CFACA DC167904

  Rare Candy
  BFF956FA 2F9EC50D

  code (Must Be On)
  00006FA7 000A
  1006AF88 0007

  Master Code for shiney
  D8BAE4D9 4864DCE5
  A86CDBA5 19BA49B3

  Shiny Pokemon code:
  F3A9A86D 4E2629B4
  18452A7D DDE55BCC

  CHARIZARD
  25214170 0AB256A2
  547D682A C32E071E
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  DRAGONITE
  25214170 0AB256A2
  EF4835B3 519FF2C8
  2E7B7A58 D0781742
  D52902CA 343CF38A

  DEOXYS
  25214170 0AB256A2
  FFA6733C EE552E68
  2E7B7A58 D0781742
  798A3738 3F94DB5D

  Nice! (0x)
 • Pokemons clonen
  eerst moet je battle frontier vrijspelen door wallace te verslagen, dan ga je naar dat stadje aan het water met die boten( ik denk lilycove city, dan ga je in de boot, daarbinnen zit de man met die wingul op je te wachten, hij heeft nu een groter schip gekocht. zodra je aangekomen bent kom je scott tegen en hij verteld dat hij de baas van battle frontier is, nu moet je naar binnen in het grote gebouw, zet de pokemon die je wil clonen op je pc (maakt niet uit in welke box) en save en haal hem er weer af ga dan met het meisje achter de toog praten en kies lvl 50, druk op yes en bij het woordje turn van dont turn the power off zet je je gba of ds af en weer op, als het goed is heb je er 1 in je party en 1 op je pc
  (werkt ook bij eieren, en alleen op ds of gba anders ben je je pokemon kwijt.)

  Nice! (0x)
 • 1.Ga naar het Weather Institute (ten Westen van Fortree City)
  2.Praat met de professor van de bovenste verdieping.
  3.Hij zal zeggen dat het op een bepaalde route heel hard regent of dat de zon er té fel schijnt.
  Als het regent moet je alle stappen a opvolgen,
  Als de zon te fel is moet je alle stappen b opvolgen.
  4.Ga naar de route die de professor heeft genoemd.
  5a.Op de route zie je een Dive-plek die er daarvoor niet zat.
  5b.Op de route zie je een ingang van een grot, die er daarvoor niet zat.
  6a.Doe de dive op die plek, dan kom je in de Marina Cave.
  6b.Ga de grot in, dan kom je in de Terra Cave.
  7a.Loop door de grot, uiteindelijk kom je bij Kyogre.
  7b.Loop door de grot, uiteindelijk kom je bij Groudon.

  Nice! (0x)
 • als je de pokemon league hebt verslagen dan kan je naar de battle frontier toe dan ga je naar de battle tower en dan doe je bij je pc een lege box dan save je voor de pc. na het saven stop je de pokemon die je wou clonen met deposit(niet met move)in de box. daarna save je hem weer en dan na het saven haal je de pokemon uit je box met witdraw(niet met move)en dan ga je naar het multi link vrouwtje die daar is je praat met haar en je moet dan saven om mee te kunnen doen en terwijl deze tekst verschijnt saving don't en dan zet je hem uit en weer aan en dan zit de pokemon die je wou clonen in die lege box en je hebt hem ook gewoon bij je. (je kunt zelfs legendarische clonen want heb 100 groudon's op emerald)(en als je items wilt clonen hecht die dan aan de pokemon die je gaat clonen)(HET WERKT ALLEEN BIJ EMERALD NIET BIJ RUBY OF SAPPHIRE!!!!!!!!)

  Nice! (0x)
 • hoe krijg je mew in Achievements

  dan moet je 100 keer de battle tower uispelen

  Nice! (0x)
 • hoe krijg je beldum in Hints/Tips

  beldum kan je krijgen
  je kan hem niet vangen nee in een huisje kan je hem krijgen.
  in lilicove city kan je hem halen
  het huisje van steven
  helemaal bovenaan
  en pak die pokeball die op tavel ligt en dan heb je beldum

  Nice! (0x)
 • (neem pokémon die fly kan een met surf en dive) voor dat je de laatste badget kan halen in Sootopolis city zijn groudon kyogre aan het vegten dan moet je lings een stukje land op en de trap helemaal naar boven tot je niet meer kunt dan een beetje naar rechts tot je bij trappen die naar beneden lijd daar is een grot ga daar naar binnen daar diep in die grot zit een vrouw daar moet je mee praten dan gaat de vrouw weg dan moet je een mach bike halen in Mauville city rechts van het pokémon center dan moet je naar Pacifidlog town dan surf je naar route 131 dan ga je een beetje recht door dan kom je langs rotsen daar moet je door dan kom je bij een opening van ee grot je moet je mach bike hele maal omhoog zien te komen heel snel over de gaten als je helemaal boven bent moet je voor rayquaza op A druken dan vliegt hij weg ga terug naar dat stadje waar je groudon en kyogre ziet vechten (je kan precies waar raquaza lag kan je fly doen) als je daar bent zie je eebn filmpje haal de achtste badget dan ga je met je beste pokémon weer terug waar je rayquaza in de grot zag dan kan je hem vangen (ALLEEN OP EMERALD)
  kyogre kan je aleen vangen als je rayquaza hebt dan moet je naar Lilycove city dan moet je de trap op echts af gaan en weer naar beneden springen ga naar het water doe surf ga de hele tijd recht door dan onweert het dan moet je nog steeds recht door totje een groot stuk waar je dive kan doen doe dat en dan kun je het zelf (ik heb ze al alle drie)

  Nice! (0x)
 • je moet je hele nationale deck vol krijgen dan moet je naar prof.Birch en dan kan je kiezen uit een van de drie

  Nice! (0x)
 • ditto vangen in Hints/Tips

  Ditto kan je ook gewoon vangen in een gevecht!
  Ga naar fallarbor town en dan naar rechts tot je die soort bloemen die dood zijn langs ben.
  je komt dan een huis tegen met een bord tegen, ga erin
  als je verder dat huis in gaat zie je een kind samen met een hele grote opening in de muur ga daar ook weer in.
  je komt in een soort grot en als je verder loopt zie je een mannetje, als je daarmee praat, zegt hij, dat hij de fossiel maniac is en dat hij van fossielen houd, hij vraagt of je een fossiel wil (is niet egt) hij segt kort daarna dat al die fossielen van hem zijn en geen 1 voor jou,hij segt ook dat als je er 1 wilt hebben dat je in een woestijn moet gaan zoeken bij rotsen en zand enzo....en dat ze daar ergens zijn ( als je fossiel wilt moet je maar lekker gaan zoeken, ze zijn er toch niet :P) als je een ditto wilt moet je in de volgende opening gaan. die man zal je waarschuwen dat het er gevaarlijk is en dat er geen fossielen meer zijn enzo... ga toch door de opening... je komt in de desert underpass..de enige pokemons die erzijn,zijn whismur (grotendeels lvl 35 of hoger) en loudred rond de 40 en ditto die rond lvl 39 40 is ( het hoogste wat ik ben tegengekomen is 43) als je ze wilt hebben moet je ze vangen :).

  Nice! (0x)
 • Tyrannitar in Hints/Tips

  ruil met Leaf Green of Fire Red een Larvitar of een Pupitar. Geef hem een EXP.SHARE en speel de Pokemon League uit, zolang tot het een Tyrannitar hebt.

  Nice! (0x)
 • Als je de elite 4 hebt verslagen moet je naar "Weather Institute" gaan bij Fortree city. praat op de bovenste verdieping met die nerd. hij zegt dat het ergens heel hard regend of dat het heel droog is. ga daar heen als het regend heb je dive nodig en als het heel droog is niks. (tip: als je een bal gooit gebruik dan ultra ball of timerball, en als je de bal gooit druk dan B,A,B,A,B,A als het goed is werkt het, tenminste bij mij wel ik had groudon in een keer erin)

  Nice! (0x)
 • jirachi is een van de zeldzaamste pokemon maar je kan hem niet vangen of ruilen en zo.. nee! daar heb je een speciale kaart voor nodig die heet gameshark daarmee kun je ook latias/os krijgen.

  Nice! (0x)
 • Als je een Item/Pokémon wilt klonen moet je naar de Battle Frontier gaan, dan naar de Battle Tower.ga naar de PC rechts en stop je Pokémon's met of zonder item's in je team.doe ze daarna weer terug in een , wat ik handig vind licht aan je zelf, in een lege Poké Box.save je game en doe de pokémon's weer in je team, ga naar het vrouwtje aan de meest rechtse kant, kies 2 pokémon's lv 50/hoger of lager en als er staat: Saving... Don't turn off the power.moet je m uit zetten.dit werkt echt want dan zitten de Pokémon's in je team en in de box.Dit werkt wel alleen op Emerald.

  Nice! (0x)
 • een voorbeeld ik heb een ralts die wil ik laten evolueren in kirlia en dan gardevoir.
  het atwoord is Exp. share:
  wat is Exp. share: je pokemon krijgt een deel van de exp van een verslagen pokemon zonder zelf te vechten.
  je kan hem krijgen in rustboro city.
  geef het aan een pokemon en je kan bijvoorbeeld met een lvl 70 pokemon pokemons van lvl 40 killen en dan krijgt je lage pokemon ook exp en groeit ie snel

  Nice! (0x)
 • potion in Hints/Tips

  als je in het stadje oldale town komt praat met een vrouwtje van de winkel en je krijgt ee gratis potion (A_A)

  Nice! (0x)
 • begin pokemon in Hints/Tips

  hey als je net begint met pokemon emerald en je komt bij prof birch die word aangevallen door een zigzagoon pak dan de torchic die is het sterkst mudkip staat als 2 en treecko 3 duzz als ik jou was zal ik torchic kiesen

  Nice! (0x)
 • Ga naar de winkel waar je pokeballen enzo kan kopen.daar ligt een lijst vul daar op in link together with all.dit werkt ook op fire red en leaf green
  ik weet niet of het op ruby en shappire kan.(ik heb het zelf ook al);)

  Nice! (0x)
 • al will je allemaal treeko's of de andere 2 begin pokemons (mudkip en tochik) moet je een dito vangen en dan met je treeko of de evolutie versies in de daycare doen met dito dan krijg je allemaal eieren met treeko's erin

  Nice! (0x)
 • Dit is 100% veilig (dus niet zoals de oude kloontechnieken in Red/Blue)

  Ga naar Battle Frontier. Start de PC op en gebruik 'Move PKMN' om één van je Pokémon (die je wilt klonen) in je party in een box te stoppen. Sluit de PC om te saven. Haal nu diezelfde Pokémon uit je box met 'Withdraw PKMN' en ga naar de NPC rechts. Kies Challenge -> Open Lvl. Kies 2 random Pokémon uit je party en kies 'Yes' als ze zegt dat je eerst moet saven. Na 2 seconde komt dezelfde vraag nog eens. Kies dit keer NIET 'Yes', maar restart je spel. Als het goed is zit de gekloonde Pokémon nu in je pc, terwijl de orginele gewoon in je party zit.

  Nice! (0x)
 • als je maar 1 pokemon hebt en je wilt een ei van hem moet je eerst de Champion verslaan en dan moet je naar een huis gaan vlakbij bij Fallabor townga helemaar rechtdoor en je kunt een ditto van die kan in alle vormen veranderen dus kan hij met iedere pokemon paren

  Nice! (0x)
 • Als je de hall of fame verslaat ga je naar de markt van
  rustboro city
  je koopt dan een timerball.
  Een nieuwe pokébal is er dus dan bijgekomen
  je koopt er 5 of meer.
  En je hebt een paar sterke pokémons die veel kunnen hebben en wat revives en full restore en hyper potion,
  Je vecht bijv. tegen een van de regi's.
  Je zorgt dat de regi nog een aantal levens heeft
  hoeft niet perse in het rood mag ook geel als het maar onder de helft is.
  Je valt hem daarna aan met aanvallen die niets doen en als je heel lang bezig bent gooi je een timerball.
  Een timerball heeft deze werking:
  Hoe langer de battle duurt,
  Hoe sterker de ball is en hoe moeilijker de pokémon eruit kan
  en dan heb je hem dus eerder.
  Dus heb er altijd wat bij want als je een zeldzame pokémon tege komt dan is dat je kans door hem te bevriezen ofzo,
  de battle lang te laten duren en dan een timerball gooien dan heb je hem misschien wel.
  En als je een regi vangt is hij altijd 40 dus niet al te hoge pokémons gebruiken want hij is misschien wel in een klap dood.
  Maar geen water pokémons tegen hem gebruike want met zijn aanval superpower.
  Hun hebben deze aanvallen dus hooud er rekening mee:
  Regi ice:ice windcursesuperpoweracientpower
  Rege rock:rock throwiron defencesuperpoweracientpower
  regi steel (de coolste):metal clawcursesuperpoweracientpower
  dat is dat dan hoe je een REGI VANGT EN de INFO OVER DIE REGI'S en vergeet niet de TIMERBALL

  Nice! (0x)
 • 1. pluk berry's en blend alleen de berry's die je dubbel hebt.
  zorg dat je kei veel rondjes hebt en dubbele rondjes
  en geen kruisjes want een kruisje is een minpunt
  dan als je pokeblock een hoog lv. heeft stop je hem in een kooi en daaromheel zijn pokémons te vinden en als je er een tegenkomt gooi je je beste pokéblock
  hoe hoger lv. hoe langer ze blijven en niet weglopen
  en hoe meer kans
  dus heb je heel vele kans om de pokémons in de safari zone te vangen

  Nice! (0x)
 • train je torchick mudkip of treeko tot hun laatste eveluatie
  ik neem blaziken als voorbeeld
  zorg dat je blazigen zo'nbeetje de aanvallen:
  strengthearthquackesky uppercutenoverheat
  laat hem paren met een ditto,
  die kan je halen bij die mijnbouwwerker infallabor town als je de hall of fame al hebt verslagen
  en dan komt er een torchick uit het ei,als je ze laat paren op de daycare.
  die deze aanvallen heeft:scratchgrowlstrengthoverheat
  en doe je het dan met mudkip geef je swampert dan deze aanvallen bijv.
  blizzardwaterfallsurfdive
  en uit dat ei komt dan een mudkip met de aanvallen:
  blizzardwaterfallsurfdive
  dan is die mudkip al heel sterk
  ik kan het weten want ik heb zo'n mudik en torchick,heel veel zelfs van lv.3!

  Nice! (0x)
 • groudon en kyorge hebben allebij één hele speciale sterke aanval,de
  one hit KOaanval
  als een van hun lv. 3 zou zijn en ze moeten vechten tegen iemand van lv.100
  en diegene hunone hit KOanval zou gebruiken zou de ander dood zijn
  zo sterk is die legendarishe aanval
  groudon heeft daarvan de aanval fissure (werkt alleen tegen lage pokemon)
  en kyorge heeft daarvan sheer cold(werkt ook alleen tegen lage pokemon)
  die aanvals kracht is dan ook oneindig

  Nice! (0x)
 • 1. ga naar slateport city
  en koop in de pokémarkt eenharbor mailvoor $50,-
  heel goedkoop dus ga dan naarmauville city (die stad daarboven)
  en praat met de mevrouw in dat huisje,het huisje in het zuiden en ten oosten van dat gebouw waar je die case nodig hebt om spelletjes te doen,
  zij zegt van:
  Als ik een fiets had zou in naar slateport city gaan en een harbor mail kopen,als ze klaar is merkt ze op dat jij er een hebt.
  Dan vraagt ze:wil je jou harbor mail ruilen voor mijn coin case,
  zeg 'yes' en dan heb je de coin case,
  dan kan je spelletjes doen.
  50 coins kosten 1000pokédollar.
  dus als je ze koopt moet je nie ineens alles opmaken,want als je wint KRIJG je juist pokédollar.
  Als je verliest juist niet.

  Nice! (0x)
 • Vang een pokemon.
  Geef hem dan de tm ---->secret power<----.
  Als je nieuweling op pokemon bent doe dan nincada,(dat doe ik tenminste)
  want die is slap en die mag dus wel verpest worde.
  Ga dan naar een klein deurtje of hele grote struik ofzo en praat ermee.
  Maak hem open,
  Dan heb je al een clubhuis.
  Dan de spullen nog.
  Voor tafels en stoelen moet je naar fortree city boomhut rechts onder.
  Voor bloemen moet je volgens mij de hall of fame al verslage hebbe.
  Die bloeme kun je kopen bij de bloemenwinkel als je net uit het bos bent,
  dat bos met die meneer die achter zijn vogerpokemon aan zit,daarachter.
  Voor matten en knuffels kussens en posters moet je op de 5de verdieping zijn van de supermarkt van de stad:livercove city.
  En verder weet ik dat er nog ergens in een winkel ballonnen en bricks dus(grote blokken steen) te koop zijn.
  In slateport city de markt met al die mensen die spullen verkopen.
  De verkoper rechts bovenin verkoopt die bricks in verschillende kleuren en balonnen in allerlei kleuren(ze zitten vol water en kunnen kapot).
  En er zijn op kleine matjes te koop die geluid maken echte lol.
  verder kan je daar ook links onderin een paar knuffels kopen.
  dat is alles over hoe je een clubhuis maakt,
  vergeet niet de spullen via de laptop in je clubhuis er in te plaatsen.

  Nice! (0x)
 • je hoeft niet de hall of fame te hebben om raqeuza te vangen
  de eerste keer als je hem tegenkomt kan je hem niet vangen
  maar als je dat gehad heb dan ga je weer naar de sky piller
  en je gaat naar boven twee stukjes moet je met de fiets doen dat is moeilijk maar als je een paar escape rope''s koopt en die dan inzet ga je niet omlaag maar omhoog

  Nice! (0x)
 • items klonen in Cheats

  om items te klonen moet je ze aan een pokemon geven.
  die pokemon moet je depositen in je pc.
  dan moet ie hem eerst ff saven als er dan staat saving dont turn off the power moet jij je gameboy uitzetten.
  als je hem dan weer aan hebt heb je de pokemon die je wou depositen in je party en in je pc, en de item dus ook.
  DIT WERKT NIET BY RUBY EN SAPHIRE!!!!!

  Nice! (0x)
 • ga naar mauville city en neem de acro bike ga dan naar het enigste grasveldje waar je chinmecho kan vangen bij mt pyre. druk in het grasveldje B en houd ingedrukt dan zal je gaan springen ga dan springend door het grasveldje en je zal sneller chimecho tegenkomen(je komt duskull ook veel sneller tegen)(ik had chimecho al na 10 pokemons tegen te komen)

  Nice! (0x)
 • als je de pokemon league hebt verslagen dan kan je naar de battle frontier toe dan ga je naar de battle tower en dan doe je bij je pc een lege box dan save je voor de pc. na het saven stop je de pokemon die je wou clonen met deposit(niet met move)in de box. daarna save je hem weer en dan na het saven haal je de pokemon uit je box met witdraw(niet met move)en dan ga je naar het multi link vrouwtje die daar is je praat met haar en je moet dan saven om mee te kunnen doen en terwijl deze tekst verschijnt saving don't en dan zet je hem uit en weer aan en dan zit de pokemon die je wou clonen in die lege box en je hebt hem ook gewoon bij je. (het kan niet met zeldzame zoals groudon,kyogre en andere zeldzame)(en als je items wilt clonen hecht die dan aan de pokemon die je gaat clonen)(HET WERKT ALLEEN BIJ EMERALD NIET BIJ RUBY OF SAPPHIRE!!!!!!!!)

  Nice! (0x)
 • je kan kings rock halen in mossdeep city links boven het pokemon center zijn 3 boompjes daar loopt een jongetje bij praat met hem en hij zal je kings rock geven.(ik heb kings rock al)

  Nice! (0x)
 • master ball in Cheats

  De master ball vind je in de aqua hide-out.de master ball zit linksboven van vier poke balls.
  De voorste 2 zijn electrodes en de linksondere is een nugget!

  Nice! (0x)
 • bulbasaurLV:16 ivysaurLV:32VenasaurLV:X charmanderLV:16 charmeleonLV:36 charizardLV:x squirtleLV:16 wartortleLV:36 blastoiseLV:x caterpieLV:7 metapodLV:10 butterfreeLV:x weedleLV:7 kakunaLV:10 beedrillLV:x pidgeyLV:18 pidgeottoLV:36 pidgeotLV:x rattataLV:20 raticateLV:x spearowLV:20 fearowLV:x ekansLV:22 arbokLV:x pikachu: THUNDER STONE raichuLV:x sandshrewLV:22 sandslashLV:x nidoran(meisje)LV:16 nidorina: MOON STONE nidoqueenLV:x nidoran(jongen)LV:16 nidorino:MOON STONE nidokingLV:x clefairy:MOON STONE clefableLV:x vulpix:FIRE STONE ninetalesLV:x jigglypuff:MOON STONE wigglytuffLV:x zubatLV:22 golbat:(tot die gelukkig is) oddishLV:21 gloom:LEAF STONE/SUN STONE vileplumeLV:x parasLV:24 parasectLV:x venonatLV:31 venomothLV:x diglettLV:26 dugtrioLV:x meowthLV:28 persianLV:x psyduckLV:33 golduckLV:x mankeyLV:28 primeapeLV:x growlithe:FIRE STONE arcanineLV:x poliwagLV:25 poliwhirl:WATER STONE poliwrathLV:x abraLV:16 kadabra:(ruilen) alakazamLV:x machopLV:28 machoke:(ruilen) machampLV:x bellsproutLV:21 weepinbell:LEAF STONE victreebellLV:x tentacoolLV:31 tentacruelLV:x geodudeLV:25 graveler:(ruilen) golemLV:x ponytaLV:40 rapidashLV:x slowpokeLV:37 slowbro:kings rock hechten en dan ruilen. magnemiteLV:30 magnetonLV:x farfetch'dLV:x doduoLV:31 dodrioLV:x seelLV:34 dewgongLV:x grimerLV:38 mukLV:x shellder:WATER STONE cloysterLV:x gastlyLV:25 haunter:(ruilen) gengarLV:x onix:metal coat hechten en dan ruilen. drowzeeLV:26 hypnoLV:x krabbyLV:28 kinglerLV:x voltorbLV:30 electrodeLV:x exeggute:LEAF STONE exeggutorLV:x cuboneLV:28 marowakLV:x hitmonleeLV:x hitmonchanLV:x lickitungLV:x koffingLV:35 weezingLV:x rhyhornLV:42 rhydonLV:x chansey:als die gelukkig is. tangelaLV:x kangaskhanLV:x horseaLV:32 seadra: dragon scale hechten dan ruilen. goldeenLV:33 seakingLV:x staryu:WATER STONE starmieLV:x mr.mimeLV:x scyther:metal coat hechten dan ruilen. jynxLV:x electabuzzLV:x magmarLV:x pinsirLV:x taurosLV:x magikarpLV:20 gyaradosLV:x laprasLV:x dittoLV:x eevee:WATER STONE(VAPOREON)FIRE STONE(FLAREON)THUNDER STONE(JOLTEON) overdag trainen(ESPEON) s'nachts trainen(UMBREON). vaporeonLV:x jolteonLV:x flareonLV:x porygon:upgrade hechten dan ruilen. omanyte LV:40 omastarLV:x kabutoLV:40 kabutopsLV:x aerodactylLV:x snorlaxLV:x articunoLV:x zapdosLV:x moltresLV:x dratiniLV:30 dragonairLV:55 dragoniteLV:x mewtwoLV:x mewLV:x chikoritaLV:16 bayleefLV:32 meganiumLV:x cyndaquilLV:14 quilavaLV:36 typhlosionLV:x totodileLV:18 croconawLV:30 feraligatrLV:x sentretLV:15 furretLV:x hoothootLV:20 noctowlLV:x ledybaLV:18 ledianLV:x spinarakLV:22 ariadosLV:x crobatLV:x chinchouLV:27 lanturnLV:x pichu:als die gelukkig is. cleffa:als die gelukkig is. igglybuff:als die gelukkig is. togepi:als die gelukkig is. togeticLV:x natuLV:25 xatuLV:x mareepLV:18 flaaffyLV:30 ampharosLV:x bellossomLV:x marillLV:18 azumarillLV:x sudowoodoLV:x politoedLV:x hoppipLV:18 skiploomLV:27 jumpluffLV:x aipomLV:x sunkern:SUN STONE sunfloraLV:x yanmaLV:x wooperLV:20 quagsireLV:x espeonLV:x umbreonLV:x murkrowLV:x slowkingLV:x misdreavusLV:x unownLV:x wobbuffetLV:x girafarigLV:x pinecoLV:31 forretressLV:x dunsparceLV:x gligarLV:x steelixLV:x snubbullLV:23 granbullLV:x qwilfishLV:x scizorLV:x shuckleLV:x heracrossLV:x sneaselLV:x tediursaLV:30 ursaringLV:x slugmaLV:38 magcargoLV:x swinubLV:21 piloswineLV:x corsolaLV:x remoraidLV:25 octilleryLV:x delibirdLV:x mantineLV:x skarmoryLV:x houndourLV:24 houndoomLV:x kingdraLV:x phanpyLV:25 donphanLV:x porygon2LV:x stantlerLV:x smeargleLV:x tyrogueLV:20(DEFENSE HET HOOGST DAN hitmonchan)(ATTACK HET HOOGST DAN hitmonlee)(DEFENSE EN ATTACK EVEN HOOG DAN hitmontop). hitmontopLV:x smoochumLV:30 elekid:als die gelukkig is. magbyLV:30 miltankLV:x blisseyLV:x raikouLV:x enteiLV:x suicuneLV:x larvitarLV30 pupitarLV:55 taranitarLV:x lugiaLV:x ho-ohLV:x celebiLV:x treeckoLV:16 grovyleLV:36 torchicLV:16 combuskenLV:36 blazikenLV:x mudkipLV:16 marshtompLV:36 swampertLV:x poochyenaLV:18 mightyenaLV:x zigzagoonLV:20 linooneLV:x wurmpleLV:7(in cascoon of silcoon)silcoonLV:10(in beautifly)cascoonLV:10(in dustox) lotadLV:14 lombre:WATER STONE ludicoloLV:x seedotLV:14 nuzleaf:LEAF STONE shiftryLV:x taillowLV:22 swellowLV:x wingullLV:25 pelipperLV:x raltsLV:20 kirliaLV:30 gardevoirLV:x surskitLV:22 masquerainLV:x shroomishLV:23 breloomLV:x slakothLV:18 vigorothLV:36 slakingLV:x nincadaLV:20 ninjask:als je nincada evolueert moet je nog en plek vrij hebben dan komt er op de lege plek shedinja. shedinjaLV:x whismurLV:20 loudredLV:40 exploudLV:x makuhitaLV:24 hariyamaLV:x azurillLV:(als die gelukkig is) nosepassLV:x skitty:MOON STONE delcattyLV:x sableyeLV:x mawileLV:x aronLV:32 laironLV:42 aggronLV:x medititeLV:37 medichamLV:x electrikeLV:26 manetricLV:x plusleLV:x minunLV:x volbeatLV:x illumiseLV:x roseliaLV:x gulpinLV:26 swalotLV:x carvanhaLV:30 sharpedoLV:x wailmerLV:40 wailordLV:x numelLV:33 cameruptLV:x torkoalLV:x spoinkLV:32 grumpigLV:x spindaLV:x trapinchLV:35 vibravaLV:45 flygonLV:x cacneaLV:32 cacturneLV:x swabluLV:35 altariaLV:x zangooseLV:x seviperLV:x lunatoneLV:x solrockLV:x barboachLV:30 whiscashLV:x corphishLV:30 crawdauntLV:x baltoyLV:36 claydolLV:xlileepLV:40 cradilyLV:x anorithLV:40 armaldoLV:x feebas:(door zijn beauty) miloticLV:x castformLV:x kecleonLV:x shuppetLV:37 banetteLV:x duskullLV:37 dusclopsLV:x tropiusLV:x chimechoLV:x absolLV:x wynautLV:als die gelukkig is. snoruntLV:42 glalieLV:x sphealLV:32 sealeoLV:44 walreinLV:x clamperl:(deapseatooth aangehecht ruilen dan HUNTAIL)(deapseascale aangehecht dan GOREBYSS) huntailLV:x gorebyssLV:x relicanthLV:x luvdiscLV:x bagonLV:30 shelgonLV:50 salamenceLV:x beldumLV:20 metangLV:45 metagrossLV:x regirockLV:x regiceLV:x registeelLV:x latiasLV:x latiosLV:x kyogreLV:x groudonLV:x rayquazaLV:x jirachiLV:x deoxysLV:x (ik had ze allemaal)

  Nice! (0x)
 • regirock's grot in Cheats

  de grot van regirock is in de zandstorm helemaal onder daar ga je de grot in en doe je flash in het midden of ren je langs de muur begin links van de ingang waar je later door heen gaat eindigt rechts daarvan of doe rock smash tegen de ingang van waar je later doorheen kan (mij is het gelukt)

  Nice! (0x)
 • de grot van registeel is als je bij de safari zone bent voor het huisje en dan ga je links dan kan je niet meer verder dan is er een trap daar ga je omhoog en blijf je rechtdoor gaan dan kom je bij die grot in de grot doe je in het midden flash of ren je langs de muur begint links en eindigt rechts of doet rock smash tegen de doorgang waar je door heen moet (mij is het al gelukt)

  Nice! (0x)
 • regice's grot in Cheats

  de grot van regice is als je bij dewford town helemaal omhoog surft dan kan je ergens links en dan ga je weer verder naar boven dan is daar een grot in die grot doe je de aanval flash in het midden van de grot of ren je langs de muur begint links van de eindigt rechts of doet rock smash van de plaats waar je doorheen moet (mij is het al gelukt)

  Nice! (0x)
 • clamperl kan in 2 pokemon evolueren in huntail en in gorebyss.
  gorebyss kan je krijgen door deapseascale aan hem te hechten en te ruilen en dan evolueert die bij je vriend. huntail krijg je door deapseatooth aan hem te hechten en dan te ruilen en dan evolueert die bij je vriend.

  Nice! (0x)
 • slowpoke en poliwhirl kan je laten evolueren door ze Kings rock aan te hechten en dan te ruilen en dan evolueert die bij die andere. slowpoke in Slowking en poliwhirl in politoed en poliwhirl kan ook evolueren met een water stone in poliwrath en slowpoke evolueert ook gewoon in lv36 in slowbro

  Nice! (0x)
 • porygon laat je evolueren door de item upgrade aan hem te hechten en dan naar iemand anders te ruilen daar evolueert die dan. scyther en onix evolueren door metal coat aan hun te hechten en dan moet je ze ruilen en dan evolueren dan bij je vriend. porygon in porygon2, scyther in scizor en onix in steelix. (seadra werkt het zelfde alleen dan Dragon Scale aan hem hechten)

  Nice! (0x)
 • die moet je naar iemand anders ruilen bij die andere evolueert die dan

  Nice! (0x)
 • als je je seadra wilt laten evolueren in een kingdra dan moet je Dragon Scale hebben. Dragon Scale krijg je als je links van Pacifidlog Town vist dan moet je mazzel hebben dat een horsea die je dan vangt de item Dragon Scale op zich heeft alleen zo kan je Dragon Scale krijgen,je kan ook een bagon vangen met dragon scale aangehecht

  Nice! (0x)
 • als je de elite four hebt verslagen dan ga je naar Mosdeep City en dan naar het huis van Steven (2de huis links van de gym) daar ligt een pokeball op de tafel en als je die pakt dan heb je beldum en je kan hem ook ruilen van een ofzo. (ik heb hem al)

  Nice! (0x)
 • als je feebas wilt laten evolueren ga dan naar het grote contest huis in Lilycove City daar kan je berry blenden (mixen) als je dat hebt gedaan krijg je pokeblock die zitten dan in je pokeblock case feebas moet je de bepaalde berry's geven zodat veel beauty krijgt maar je kan maar 12 pokeblock aan 1 pokemon geven als feebas genoeg beauty heeft dan evolueert die vanzelf in milotic soms dan moet je wel een paar verschillende berry's gebruiken anders werkt het niet. (het is mij al gelukt en mijn milotic zit al in lv:100)

  Nice! (0x)
 • als je de nationale dex hebt gehaald dan ga je naar de safari zone als je erin bent ga je meteen naar links en eerste afslag omhoog en dan meteen eerste afslag rechts helemaal rechtdoor blijven gaan en je komt bij een nieuw deel daar kan je pokemon zoals houndour, stantler ,gligar, snubbul, miltank, pineco, sunkern, mareep, teddiursa, als je surft wooper, als je vist remoraid, goldeen en seaking en als je de rock smash rotsen kapot maakt shuckle en gewoon in het gras nog aipom en ledyba en hoothoot en spinarak, die pokemon kun je daar allemaal vangen (ik heb ze allemaal)

  Nice! (0x)
 • als je acht badges hebt dan ga je naar Lilycove city en dan naar het contest huisin het huis staan twee vrouwtjes achter een toonbank en als je met de linker vrouw praat geeft ze je pokeblock case en die heb je nodig om de safari zone in te komen.

  Nice! (0x)
 • als je de pokemon league hebt verslagen dan kom je weer bij je huis dan ga je naar beneden dan vraagt je moeder iets en dan vraagt ze of je een snelle pokemon hebt gezien en of blauw of rood was. als je rood klikt dan kan je alleen latias tegenkomen en dan moet je latios ruilen, en als je blauw klikt dan kan je alleen latios tegenkomen en dan moet je latias ruilen

  Nice! (0x)
 • als je sudowoodo hebt gevangen dan is er een weggetje en dan kom je bij water gebruik surf en dan ga je verder surfen en aan het einde is er een grot in die grot kan je alleen smeargle vangen en smeargle heeft alleen de sketch. (mij is het al gelukt)

  Nice! (0x)
 • eerst moet je de wailmer pail halen (gieter) die haal je als je bij Rustboro City bent dan ga je naar onder en dan is daar is dan een bloemenwinkel in de bloemenwinkel is er een vrouwtje die geeft je die wailmer pail. als je dat hebt gedaan dan ga je naar de battle frontier en dan moet je effe zoeken en dan staat er een boompje die beweegt als je er tegen praat gebruik de wailmer pail tegen dat boompje (sudowoodo) dan word die boos en wil die met je vechten dan kan je hem vangen. (mij is het al gelukt)

  Nice! (0x)
 • als je de nationale dex hebt dan ga je naar Slateport City en dan ga je met de boot naar Lilycove City. als je in Lilycove City bent dan ga je weer met de boot en dan zie je dat er nu ook battle frontier staat als je die aan klikt dan ga je naar de battle frontier en dan kan je battle points verdienen en met de battle points kun je daar ook weer allemaal dingen kopen. mij is het al gelukt)

  Nice! (0x)
 • als je met twee wilt spelen dan moet je may ontmoeeten en ze verslaan eb zoek dan de power ball ddat zit bij de cheats powerball en pak dan de boot naar kanto en vang celebi dat weet ik niet zijn dus zaag aan je mùoeder voor de nieuwe gameshark ik ben niet verantwoordelijk voor het geld

  Nice! (0x)
 • get nationale dex in Hints/Tips

  versla de hall of fame

  Nice! (0x)
 • je moet de hall of feam verslagen hebben dan naar het water institute gaan naar boven daar staat een man bij een pc praat ertegen en hij zegt waar kyorge is vang kyorge en ga terug doe hetzelvde als je kyorge gevangen of verslaan hebt zegt hijwaar groudon is.

  Nice! (0x)
 • hoe krijg je shedinja in Hints/Tips

  shedinja is een speciale pokemon hij is niet te vangen.voor een shedinja moet je een nincada trainen tot hij evolieert.als hij evolieert in een ninjask en hebt je maar 5pokemons bij dan krijg je automatisch een 6pokemon en die pokemon zal shedinja zijn

  Nice! (0x)
 • Oke Pokemon gamers van Pokemon Emerald. Ik maak hier een Training Tip over het hogere training ervaring punten te kunnen krijgen. Zoek een betere plek om te kunnen goed te trainen en vang een sterkere pokemons om je team sterker te maken. Maar je moet altijd op passen voor de Type Advance bijvoorbeeld je vecht tegen een type van water en je hebt een Vuur Pokemon bijvoorbeeld gevecht tussen blaziken (Fire) tegen Blastoise (Water). daarmee verliest het Blaziken het gevecht tegen de Bklastoise. Maar je kunt met Pikachu of dergelijk thunder Type Pokemon kunnen gebruiken dan heb je de schadevan Water tegen Thunder water ontvangt de schade 2 keer mee dan het normaal. Bijvoorbeeld je geeft 200 schade dan met super effective (Type Advance) 400 schade.

  Vecht altijd tegen wat sterkere Pokemon dan krijg je meer ervarings Punten. Daarmee worden ze veel sneller sterk. met de levels en eerder kunnen ze Evolven.

  PS: De Pokemons die je omgerolen heb krijg die Pokemon wel 40% extra op zijn ervarings Punten. En ze worden natuurlijk veel sneller sterk.

  Nice! (0x)

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.