Raven's Cry voor Xbox 360

Op deze pagina vind je de verschillende edities die beschikbaar zijn voor Raven's Cry op X360.

Raven's Cry - Standaard editie voor X360
Raven's Cry - Treasure Chest voor X360

Bekijk ook Raven's Cry voor PC, PlayStation 3, Xbox One of PlayStation 4.


Raven's Cry - Standaard editie voor X360

  • Releasedatum: 14 oktober 2014
  • Type editie: Fysiek

Raven’s Cry is een actie-avonturengame met een piratensetting. De game romantiseert piraten niet, maar geeft een historisch accuraat en duister beeld van de piraten uit de Caraïben ten tijde van de zeventiende eeuw. De gebeurtenissen in de game worden verweven met historische gebeurtenissen om een authentiek verhaal te vertellen.

Dat verhaal draait om Cristopher Raven, een man die op zoek is naar wraak wanneer zijn gezin wordt uitgemoord. Op zijn tocht komt Raven langs een drietal grote steden: Port Royal, Havana en een stad van de Azteken. Hoe de speler te werk gaat, is aan de speler zelf en beïnvloedt ook het spelverloop. De speler kan de rol aannemen van een rechtschapen man, op zoek naar gerechtigheid, of een gewetenloze bruut die vindt dat het doel alle middelen heiligt.

Tijdens gevechten met de piraten maakt de speler gebruik van zwaarden en ander historisch accurate wapens. Ook zijn er voodoo-spreuken die kunnen helpen in de gevechten.

Laagste prijzen

Er zijn nog geen prijzen beschikbaar voor deze editie.

Bekijk alle winkels
Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.