Rayman: Legends voor PlayStation 3

Op deze pagina vind je de verschillende edities die beschikbaar zijn voor Rayman: Legends op PS3.

Bekijk ook Rayman: Legends voor Wii U, Xbox 360, PlayStation Vita, PC, Xbox One of PlayStation 4.


Rayman: Legends - Standaard editie voor PS3

  • Releasedatum: 29 augustus 2013
  • Type editie: Fysiek

Rayman: Legends is een vervolg op Rayman: Origins dat. De game lijkt in veel opzichten op Origins, maar maakt bij de Wii U-versie gebruik van de Wii U GamePad voor extra uitdagingen. Zo kan een speler Rayman door de 2D-levels besturen, terwijl een andere speler met de GamePad diverse objecten beweegt en verplaatst, zodat speler één verder kan op zijn avontuur. Ook één speler kan beide rollen op zich nemen.

In de andere consoleversies zitten deze speciale levels niet, maar is er nog volop te beleven in de wonderbaarlijke, kleurrijke wereld van Rayman. In het spel bezoeken spelers diverse locaties en tijdperken. Naast de normale platformlevels zijn er ook muzikale levels waarin spelers op de maat van nummers als 'Black Betty' moeten springen en slaan.

Laagste prijzen

Er zijn nog geen prijzen beschikbaar voor deze editie.

Bekijk alle winkels


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.