Super Paper Mario voor Wii

Op deze pagina vind je de verschillende edities die beschikbaar zijn voor Super Paper Mario op Wii.


Super Paper Mario - Standaard editie voor Wii

  • Releasedatum: 14 september 2007
  • Type editie: Fysiek

Mario en Luigi genieten thuis van een luie avond die plotseling wordt opgeschud door verschrikkelijk nieuws: Princess Peach is gekidnapt. De twee broers gaan regelrecht richting Bowser’s kasteel om haar terug te krijgen. Eenmaal bij het kasteel blijkt Bowser echter net zo verrast dat Peach is ontvoerd. Op hetzelfde moment verschijnt er een vreemde schurk met een hoge hoed die iedereen ontvoert behalve Mario. De mysterieuze schurk dwingt Peach en Bowser vervolgens om te trouwen. Dit veroorzaakt een scheur van donkere energie die dreigt het complete heelal te verscheuren. Mario is de enige die het heelal kan redden, maar dat kan hij niet alleen.

Super Paper Mario is het vervolg op de platform-RPG Paper Mario dat op de Nintendo 64 verscheen. Het spel lijkt op het eerste gezicht een 2D platformspel dat zich afspeelt in het Paper Mario-universum, al snel veranderd het spel echter in een komische platform-RPG waar je dimensies moet verschuiven. Je kunt door een druk op een knop de wereld in 3D veranderen en op deze manier verborgen wegen ontdekken, het opnemen tegen vijanden en geheimen vinden die in de 2D landschappen niet zichtbaar waren.

Door de Wii-afstandsbediening op zijn kant te houden kun je het spel besturen op de klassieke Super Mario Bros. stijl. Je kunt je Wii afstandsbediening schudden om bewegingen uit te voeren, om uit ijs te ontsnappen en zelfs direct naar het scherm wijzen om handige tips te krijgen van je handlangers. Daarnaast kun je ook spelen als Peach en Bowser, die elk hun eigen handige vaardigheden hebben.

Laagste prijzen

Er zijn nog geen prijzen beschikbaar voor deze editie.

Bekijk alle winkels


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.