The Last of Us voor PlayStation 3

Op deze pagina vind je de verschillende edities die beschikbaar zijn voor The Last of Us op PS3.

The Last of Us - Standaard editie voor PS3
The Last of Us - Joel Special Edition voor PS3
The Last of Us - Ellie Special Edition voor PS3

The Last of Us - Standaard editie voor PS3

  • Releasedatum: 14 juni 2013
  • Type editie: Fysiek

The Last of Us is een actie-adventuregame van Naughty Dog, de ontwikkelaar van de Uncharted-games. De game draait om een schimmeluitbraak die mensen infecteert en in monsters verandert. Spelers moeten als hoofdpersonage Joel samen met het tienermeisje Ellie zien te overleven.

De game speelt zich twintig jaar na de infectie van de schimmel af. De wapen- en drugssmokkelaar Joel redt het meisje Ellie uit een kosthuis als gunst aan een stervende vriend. Samen moeten ze zien te overleven in een wereld die niet alleen is aangetast door het virus, maar ook door het gebrek aan menselijke invloed. Daardoor zijn steden overwoekerd door bomen en planten en lopen wilde dieren vrij rond.

The Last of Us laat een lange tijd in het leven van het tweetal zien en bevat dan ook verschillende seizoenen. Ook zal de door de computer bestuurde Ellie steeds slimmer worden. Als voorbeeld geeft ontwikkelaar Naughty Dog dat ze in het begin niet weet hoe ze een geweer moeet gebruiken, maar dat ze dit van Joel naarmate het spel vordert leert.

Naast een verhalende singleplayer, bevat The Last of Us ook een online multiplayer. Hier maakt de ontwikkelaar binnenkort meer over bekend.

Laagste prijzen

Er zijn nog geen prijzen beschikbaar voor deze editie.

Bekijk alle winkels


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.