WildStar voor PC

Op deze pagina vind je de verschillende edities die beschikbaar zijn voor WildStar op PC.

WildStar - Standaard editie voor PC
WildStar - Digitale Deluxe Edition voor PC

WildStar - Standaard editie voor PC

  • Releasedatum: 3 juni 2014
  • Type editie: Fysiek

WildStar is een MMORPG waarin iedereen in het universum onderweg is naar de planeet Nexus om de vele geheimen te ontrafelen. Deze legendarische wereld van de lang verloren Eldan beschaving is zojuist ontdekt, waardoor er een intergalactische strijd is ontstaan. Het machtige rijk van de Dominion heeft Nexus en al haar schatten aan zichzelf toegeëigend en de oorlog verklaard aan de rebellerende Exiles, die op de planeet wonen. Tijdens deze machtsstrijd ontwaakt er een kwaadaardige kracht, waardoor het avontuur verandert in een overlevingsgevecht.

WildStar combineert een tekenfilmachtige stijl met bekende MMO-elementen. Op de buitenaardse planeet Nexus kies je één van de classes en maak je gebruik van unieke vaardigheden en gevechtsmechanismen om een uitgebreid scala aan gevaarlijke wezens en vijanden vanuit het hele universum te lijf te gaan. In PvP (Player versus Player) test je jouw vaardigheden maximaal door de strijden in battlegrounds, dungeons en raids.

Naast je class kies je of je een Soldier, Scientist, Settler of Explorer wordt. Elk biedt verschillende content en speciale beloningen die passen bij een bepaalde speelstijl. Iedere speelstijl is uniek: of je nu een gebied aan het veroveren, een ruimtestation aan het bouwen, een berg aan beklimmen of vreemde buitenaardse beestjes aan het onderzoeken bent.

Laagste prijzen

Er zijn nog geen prijzen beschikbaar voor deze editie.

Bekijk alle winkels


WildStar - Digitale Deluxe Edition voor PC

  • Releasedatum: 3 juni 2014
  • Type editie: Digitaal

WildStar is een MMORPG waarin iedereen in het universum onderweg is naar de planeet Nexus om de vele geheimen te ontrafelen. Deze legendarische wereld van de lang verloren Eldan beschaving is zojuist ontdekt waardoor er een intergalactische strijd ontstaat. De machtige rijk van de Dominion heeft Nexus en al haar schatten aan zichzelf toegeëigend en de oorlog verklaart aan de rebellerende Exiles, die op de planeet wonen. Tijdens deze machtsstrijd ontwijkt er een kwaadaardige kracht, waardoor het avontuur verandert in een overlevingsgevecht.

WildStar combineert een tekenfilmachtige stijl met bekende MMO-elementen. Op de buitenaardse planeet Nexus kies je één van de unieke classes en maak je gebruik van unieke vaardigheden en gevechtsmechanismen om een uitgebreid scala aan gevaarlijke wezens en vijanden vanuit het hele universum te lijf te gaan. In PvP (Player versus Player) test je jouw vaardigheden maximaal in battlegrounds, dungeons en raids.

Naast je class kies je of je een Soldier, Scientist, Settler of Explorer wordt. Elk met zijn unieke content en speciale beloningen die passen bij een bepaalde speelstijl. Iedere speelstijl is uniek: of je nu een gebied aan het veroveren, een ruimtestation aan het bouwen, een berg aan beklimmen of vreemde buitenaardse beestjes aan het onderzoeken bent.

Wildstar - Deluxe Edition bevat extra:
Steel Case
30 days of Play Time
Housing Decor Item
Een groter pakket exclusieve content
Eldan Costume
Uniek Costume
Unieke Eldan spelerstitel
Limited-edition Eldan Set

Laagste prijzen

Er zijn nog geen prijzen beschikbaar voor deze editie.

Bekijk alle winkels


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.