Skyrim Marriage: Hoe Trouw Je?

Guide | -

Ben jij het ook zo zat om als single door Skyrim te banjeren? Wil je een maatje om de dag mee door te nemen? Dan zit je hier goed, want wij brengen jou aan de vrouw – of man, natuurlijk – in deze minigids.

- Om te beginnen reis je af naar Riften. Je bent op zoek naar de priester Maramal (afbeelding rechts). Deze kun je waarschijnlijk vinden in de Bee and Barb-herberg of in de Temple of Mara. De tempel vind je in het oosten van de stad, de Bee and Barb bevindt zich naast het centrale plein.

- Vraag aan Maramal om meer informatie over de tempel. Verzoek vervolgens om een uitleg over huwelijk. Hij maakt duidelijk dat je een Amulet of Mara (afbeelding links) moet dragen om aan te geven dat je beschikbaar bent voor een relatie. Dit amulet kun je bij Maramal voor 200 goudstukken kopen.

- Ga vervolgens naar het menu en rust jezelf uit met het amulet. Enkel in het bezit zijn van het sierraad is niet genoeg.

- Nu zullen alle potentiële partners – je kunt niet met elke NPC trouwen! – ingaan op je avances. Let wel: je moet eerst aan bepaalde volwaarden voldoen voordat ze geïnteresseerd zijn. Kijk voor een volledige lijst van beschikbare partners en de benodigde handelingen hier.

- Wanneer je aan de eisen van een personage hebt voldaan, zal hij of zij je amulet opmerken. Je kunt vervolgens vragen of diegene geïnteresseerd in je is. Ze zullen dat altijd beamen. Nu is het aan jou om de bruiloft te regelen.

- Hiervoor keer je terug naar Maramal. Vertel hem dat je graag wilt trouwen. Hij plant de bruiloft direct voor de volgende dag. Let wel op dat je op die dag tussen 5:00 en 19:00 naar de tempel komt, anders zul je opnieuw je gewenste partner moeten benaderen!

- Wanneer de volgende dag aanbreekt en je de tempel binnenkomt, begint de ceremonie meteen. Je krijgt nog een keer de keuze om de bruiloft voor het ja-woord af te kappen.

- Als de kogel door de kerk is, geeft je kersverse partner je de keuze: of je trekt bij hem/haar in of je besluit samen in je eigen stulpje te gaan wonen. De keuze maakt niet heel veel uit, al zijn de huizen van jouw geliefde vaak wel wat klein.

- Gefeliciteerd! Je bent nu getrouwd en hebt een geliefde tot de dood jullie scheidt.

- Er zijn verschillende voordelen aan het hebben van een partner. Ze kunnen elke dag een maaltijd voor je koken en een eigen winkel beginnen. Besluit je in hetzelfde bed als je partner te slapen, dan krijg je ook nog eens de Lover’s Comfort-bonus. Hiermee zul je voor de komende acht uur vijftien procent sneller je skills levelen.


Plaats een reactie


X
Lees meer over The Elder Scrolls V: Skyrim:

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.