Skyrim Vampire: Cure

Guide | -

Komt het vampier zijn je de strot uit, of ben je vergeten je Sanguinare Vampiris-infectie te behandelen? Vrees dan niet, want er is gelukkig een manier om af te komen van je vampierbloed. Hoe je jezelf kan genezen leggen we hier uit.

- Ten eerste is het belangrijk om zeker te weten dat je echt al getransformeerd bent in een vampier. Na het verkrijgen van Sanguinare Vampiris duurt het drie dagen totdat de ziekte zich ontwikkelt tot Vampirism. Als dit niet het geval is, dan werkt de quest niet en kun je met een simpel Cure Disease-drankje ervan afkomen.

- Ben je echt een vampier, dan vertellen herberghouders je – wanneer je naar geruchten vraagt – dat er in Morthal een man woont die onderzoek doet naar vampiers. Vervolgens verschijnt de Rising at Dawn-quest in je questlog.

- Met de quest in handen reis je af naar Morthal. Je zoekt naar de mage Falion. Je vindt hem voornamelijk in zijn huis, gelegen in het oostelijke gedeelte van het dorp.

- Eenmaal in gesprek met Falion zeg je dat je hebt vernomen dat hij een expert is op het gebied van vampiers. Vervolgens maak je duidelijk dat je op zoek bent naar een middel om af te komen van je vampierbloed.

- Hij vertelt je dat je een filled Black Soul Gem nodig hebt. Deze waardevolle stenen kun je in verschillende grotten vinden, maar het makkelijkste is om er één van Falion zelf te kopen.

- Helaas is deze Black Soul Gem nog leeg, en moet je hem zelf vullen. Hiervoor heb je de beschikking nodig over de spreuk Soul Trap. Heb je deze nog niet, dan koop je het boek dat je deze spreuk leert ook van Falion.

- Om de Gem te vullen gebruik je de Soul Trap-spreuk op een menselijke personage en slacht je hem vervolgens af. De snelste optie is om naar Fort Snowhawk te gaan, ten westen van Morthal. Gebruik Soul Trap en dood binnen een minuut de tegenstander. Als dit lukt, dan is je Black Soul Gem gevuld.

- Samen met je gevulde edelsteen keer je terug naar Falion. Vertel hem dat je het gewenste voorwerp hebt. Hij vraagt je om bij dageraad – tussen 3:00 AM en 7:00 AM – hem te ontmoeten bij de Summoning Circle net ten westen van het dorp, midden in het moeras.

- Zorg dat je op tijd bij de afgesproken plek bent en Falion zal klaar staan om het ritueel te voltooien. Je hoeft verder niks te doen, binnen luttele seconden ben je af van je vampierkwaal.

Eindelijk ben je af van dat vervelende vampiergedoe! Mocht het nou gebeuren dat je nogmaals in dezelfde situatie terechtkomt, dan doe je de quest gewoon nog een keer.

Wil je weten hoe je een vampier wordt? Lees dan dit artikel!


Plaats een reactie


X
Lees meer over The Elder Scrolls V: Skyrim:

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.