Meer dan Games: Bethesda registreert Fallout tv-serie

Nieuws | -

Het lijkt erop dat Bethesda Softworks, uitgever van onder andere Fallout en The Elder Scrolls, werkt aan een tv-serie gebaseerd op Fallout. Dat meldt Eurogamer. Het bedrijf heeft bij het United States Patent and Trademark Office een handelsmerk geregistreerd voor een "on-going television program set in a post-nuclear apocalyptic world". Alsof die beschrijving niet duidelijk genoeg is, treffen we in de documentatie van de aanvraag ook nog meerdere keren de term 'Fallout' aan.

Nog meer bewijs vinden we op Twitter. Erik Todd Dellums stuurde op 8 januari nog een tweet de wereld in dat we binnenkort meer van ThreeDog zullen horen. ThreeDog is een personage uit Fallout 3 ingesproken door Dellums. Deze tweet werd op 8 januari geplaatst; dezelfde dag als dat het patent werd goedgekeurd. Geen wonder dat Dellums precies die dag 'toestemming kreeg' om dit openbaar te maken. Destijds werd natuurlijk gedacht aan een nieuwe game, maar gezien deze handelsmerkregistratie lijkt het dus om een tv-serie te gaan. Hopelijk krijgt Dellums (of iemand anders voor ons part) ook snel toestemming om meer duidelijkheid te scheppen.

'Meer dan Games'-nieuws wordt geschreven door IG-redacteur Lars Cornelis, oprichter van de website Meer dan Games. Meer informatie over de boeken, comics en films gebaseerd op games vind je daar.


Plaats een reactie


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.