1. Double Fine begint nieuw Kickstarter-project voor Massive Chalice

Double Fine begint nieuw Kickstarter-project voor Massive Chalice

Double Fine van Tim Schafer heeft een nieuw Kickstarter project geopend voor Massive Chalice.

Massive Chalice is een strategische game, die elementen uit XCOM, Final Fantasy Tactics en Fire Emblem met elkaar combineert. Het moet een unieke game opleveren, die volgens de ontwikkelaars niet gepitcht kan worden bij grote game uitgevers, omdat het te apart zou zijn. Daarom wordt Kickstarter voor een tweede keer gebruikt om geld voor het project bij elkaar te sprokkelen. Ze willen minstens 725.000 dollar ophalen, wat goed mogelijk zou moeten zijn als je bedenkt dat het vorige project een dikke drie miljoen dollar opleverde. Mocht je geld over hebben, dan kun je dat hier dumpen. En om je te overtuigen hebben ze een geniale video opgenomen.Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Klinkt goed!
  Ik heb altijd wel vertrouwen in Tim en z'n ideeën.
  Dat wordt weer doneren ^^  PS!
  Ik heb net via de nieuwe Humble Bundle een extra exemplaar van The Walking Dead (PC) over voor Steam. Iemand die het wilt voor noppes moet mij even berichten! De eerste krijgt deze fantastische game.

 • De The Walking Dead key voor Steam is zojuist weggegeven aan een gelukkige IG lid.  Voor maar een paar euro kun je deze game en de meeste TellTale adventures krijgen bij de tijdelijke weekactie van HumbleBundle.com.
  EN je steunt ook nog eens de maker van de game en een goed doel!  ONTOPIC: officiële backer van het kickstarter project w00t ^^
  Voor 20 dollar hopelijk een vette game is een goede deal.

 • Ja die is aan mij gegeven nogmaals heel erg bedankt.

 • Arrested Development referentie op 01:00 http://www.insidegamer.nl/nieuws/1050…

 • Arrested Development referentie op 01:00!

 • Schooiers

 • Wat een geniale kickstarter film weer :D  En ik heb deze ook gebacked.

 • Als ze bij hun vorige Kickstarter-project al zoveel meer geld ophaalden dan nodig was, vraag ik me af waarom ze nu weer nieuwe financiering nodig hebben. Maar ik gun het ze wel, ze hebben aparte en sfeervolle games en die filmpjes zijn altijd erg grappig. Ook slim om het nu net na hun Humble Bundle-actie te doen, nu zitten die games nog vers in het geheugen bij veel gamers en dan zijn die eerder geneigd om hieraan te doneren!

 • Omdat het extra geld volledig word toegewijd aan het project (extra levels/meer voice actors etc.). Zou toch ook raar zijn dat jij iets backed, en vervolgens dat geld word gebruikt voor een andere game. Je backed de game, niet de studio.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren