1. Red Kerstmis in de nieuwe Saints Row 4 DLC

Red Kerstmis in de nieuwe Saints Row 4 DLC

In de nieuwe Saints Row 4 DLC How the Saints Save Christmas moet je het kerstfeest door zien te laten gaan.

De naam van de DLC gaf het eigenlijk al een beetje weg. Je moet het hele kerstfeest redden door de Kerstman uit een kwaadaardige simulatie te bevrijden. De baas van de Saints heeft echter helemaal niets met het feest en dus is het aan de resterende Saints om baardmans veilig terug te brengen.

De DLC bevat drie nieuwe quests, kerstwapens zoals een gethematiseerde dubstepgun en twee nieuwe voertuigen, een vliegend rendier en de arrenslee van de Kerstman. How the Saints Save Christmas verschijnt op 11 december en is te koopvoor PC, Xbox 360 en PS3. Een prijs is nog niet bekendgemaakt, maar Season Pass-houders kunnen 'm zonder extra kosten downloaden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Roel Wijker QA tester

Reacties

  • Misschien kunnen ze beter een nieuwe Saints Row uitbrengen… Drie nieuwe quests maar en 'n aantal voertuigen die je toch niet gebruikt omdat je al sneller kan rennen en vliegen dan elk voertuig in de game en andere wapens zijn ook overbodig, de huidige wapens zijn al veelste krachtig    Ben benieuwd of er een review van komt en wat voor cijfer het dan krijgt…

  • Wie zegt dat ze niet ook al bezig zijn aan een nieuwe Saint's Row? Het hele team zal zich vast niet hebben gericht op deze DLC.

  • Een nieuwe SR komt er zeker aan, die moet weer wat serieuzer gaan worden. Niet zozeer serieus in de zin van het woord, maar serieuzer met als maatstaf de twee eerste games.

  • Ik weet dat ze een nieuwe Saints Row aan het ontwikkelen zijn maar ik heb het over uitbrengen, volgens mij koopt bijna niemand de DLC alleen de echte die-hard fans maar die hebben waarschijnlijk een season pass. Als ze meer willen verkopen zouden ze gewoon een nieuwe Saints Row moeten uitbrengen naar mijn mening.

  • Dan word het toch nog een leuke kerst.

  • Speelt na GTA V iemand deze game nog? Anybody?

  • Ik niet meer, heb al platinum trophy gehaald en de DLC lijkt me ook niet echt interessant

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren