1. Drie Vita-games voor Europa aangekondigd

Drie Vita-games voor Europa aangekondigd

Drie Vita-games van Sony's Japan Studio zijn vandaag voor Europa aangekondigd.

De eerste game is Freedom Wars, een actiegame met een hoop geschiet en geknok met een online coöpmodus voor acht spelers. Dan is er de RPG Oreshika: Tainted Bloodlines, die draait om een eeuwenoude Japanse clan waarvan leden maar twee jaar kunnen leven. De twee games moeten ergens later dit jaar verschijnen.

De derde game is Soul Sacrifice Delta, een nieuwe versie van het vorig jaar verschenen Soul Sacrifice. Deze nieuwe versie verschijnt op 14 mei en heeft verschillende facties waar je je bij aan kunt sluiten, verbeterde AI, verschillende weersomstandigheden en nieuwe missies en spreuken. Je savedata van het origineel kun je gelukkig overzetten.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Lijken me alle drie erg tof. Mooi nieuws!

 • JRPG´s!!!!

 • De Vita, dat is toch een soort N-Gage zonder belfunctie?

 • Nope. 't is een handheld ps3 zonder waardering.

 • Ik was toen die net uit was niet overtuigd met de vita, maar ik heb hem sinds 2 weken toch in huis. Ik moet toegeven het is een fijn ding!

 • Vergelijk de Vita alsjeblieft niet met dat soort rommel. De Vita ''grappen'' beginnen oud te worden.

 • N-Gage. Vooruitstrevend apparaat, ondergewaardeerd. Dus ja. :)

 • Ik zag laatst de Vita liggen voor 120 euro bij de Intertoys. Zegt genoeg lijkt me, niet aan de straatstenen kwijt te raken die dingen.

 • @NeoTails
  Ja de WiiU grappen ook.

 • weer spellen die veel op manga lijken, dan haak ik al gelijk af. Niet elke gamer kijkt naar manga!!!

 • Vita is een leuk apparaat, heb er veel plezier van! Er zijn misschien nog niet zoveel spellen, maar het worden er langzaam steeds meer. Ik hoop dat ze er nog jaren voor door blijven ontwikkelen, a la de psp. Het aantal spellen wat ik daar op het gespeeld….  Ik hoop nog steeds op een vervolg van de Suikoden-serie! Wat een gemis in jrpg-land is dat zeg… Ik heb liever een nieuwe Suikoden dan een nieuwe Final Fantasy. Die FF serie moeten ze gewoon een mooie dood geven en met iets nieuws beginnnen voordat het helemaal verkracht raakt. FF is zal altijd mijn 'eerste' zijn, maar er zwemmen zeker meer vissen in de zee.

 • Waarom ff een Mooie dood? Gewoon weer terug naar de oude style zoals ff 14

 • WEL DRIE HELE GAMES, WOW!!  Kan dit ding ook wel gebruiken. Is het enige wat er me er van weerhoud om er een te kopen, het nog altijd magere aanbod aan echt toffe games die de aankoop rechtvaardigen. Ik zeg niet dat er niks leuks op te beleven is, don't get me wrong, maar dit apparaat heeft op papier zoveel meer potentie dan wat er nu uitgehaald word. Ligt natuurlijk voor een groot deel aan de 3rd party developers, maar het blijft jammer. Geef mij een volwaardige Battlefield of GTA op dit ding en ik koop 'm gelijk. En nee, ouwe GTA's voor de PSP uit de PSN store tellen niet.

 • Inmiddels heeft de Vita meer dan 500 games. En dat in enkele jaren. Aan de kwantiteit ligt het niet, meer aan de plek van de Vita (voor wie is deze handheld) en de marketing.  Elke week komen er meerdere Vita games uit, alleen deze zijn niet allemaal retail en daar zit ook een 'probleem'. Niet in zicht bij potentiele kopers is niet bestaan.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren