1. PS4-update met preloaden games verschijnt 30 april

PS4-update met preloaden games verschijnt 30 april

Firmware 1.70 voor PS4 verschijnt 30 april en laat je digitale games alvast preloaden voor hun release.

Vanaf aankomende woensdag kun je dus gelijk aan de slag met een game, als je die voor de verschijningsdatum hebt gekocht en gedownload via PSN. Na 30 april hoef je dus nooit meer uren te wachten op een download van tientallen gigabytes.

In de update zit ook Sharefactory. Deze video-editor laat je opgenomen PS4-video's tot in detail aanpassen. Je kunt onder andere filters, transities en thema's gebruiken en je gemaakte video's gemakkelijk delen met je vrienden en sociale netwerken als Facebook. Verder kun je een voice-over aan de video toevoegen en via de PlayStation Eye-camera een kleiner scherm in de video zetten met jouw gezicht erin.

De nieuwe firmware laat je tot slot de HDCP-beveiliging uitzetten, zodat je voortaan ook gameplaybeelden kunt opnemen met een compatibele capturekast.Dit artikel delen

Over de auteur

Wilbert Meetsma Wilbert Meetsma verliest zich dolgraag in ellenlange Westerse rpg's en veel te ingewikkelde strategiegames op de pc. Verder houdt hij van games in alle soorten en maten, of het nou lompe shooters zijn, of nét iets te pretentieuze indie-games. Behalve voetbalgames. Voetbalgames zijn stom.

Reacties

  • capturekast..    Wat een kutwoord in 't Nederlands    (Anyway mooie update)

  • HAHA! maar inderdaad ja

  • Kan ik eindelijk mijn filmpjes editen en uploaden naar een USB sticky en dan hoppa in HD naar YouTube! :D

  • Beter fixen ze dat Music unlimited en de Playstation Store ook even. Die duren een eeuwigheid om te openen!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren