1. Toch nog een beetje hoop voor Rockstar-game Agent

Toch nog een beetje hoop voor Rockstar-game Agent

We wachten er al een half leven op, Rockstar's exclusieve PlayStation-game Agent. Net wanneer we denken dat de game niet meer bestaat, verlengt uitgever Take-Two het handelsmerk.

Nu is het vrij normaal voor een bedrijf om al zijn handelsmerken te verlengen, ook van titels waar eigenlijk niets mee wordt gedaan, maar het geeft ons stiekem toch hoop dat we wat van Agent gaan zien. Of zou dat gewoon komen omdat we de E3-kriebels hebben?

Voor iedereen die er niet bekend mee is: Agent werd door Rockstar San Diego ooit als prototype voor de PS2 en Xbox ontwikkeld, waarna het als exclusieve PlayStation 3-game werd aangekondigd. De game zou zich afspelen tijdens de Koude Oorlog. Inmiddels is er al letterlijk jaren niets meer van de game vernomen, ook al blijven journalisten elk jaar nog aan Sony en Rockstar vragen hoe het toch zit met die mysterieuze game. Alles wat we niet kennen is natuurlijk ook lekker.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • ow ik ga zo hard lachen als ik toch gelijk had op de stelling welke game rockstar gaat uitbrengen

  • Ik dacht ook al aan Agent. Lijkt me al vanaf eerste geruchten zo'n vette game.

  • Lol, ik volgde het nieuws over de game destijds al toen ik nog op m'n PS2 speelde. Benieuwd of de game er nu alsnog gaat komen.

  • Ik moet het nog zien. Verwacht dat ze die game nog lang niet gaan tonen, als hij überhaupt nog in ontwikkeling is.

  • Van die naam en dat plaatje loop ik niet warm. Meer hebben we de laatste jaren er niet van gezien…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren