1. Vervolg op Tomb Raider mogelijk deze E3 onthuld

Vervolg op Tomb Raider mogelijk deze E3 onthuld

De nieuwe Tomb Raider wordt mogelijk tijdens de E3 onthuld. Square Enix heeft twee domeinnamen geregistreerd die daar naar hinten.

De uitgever kreeg de controle over TheRiseOfTheTombRaider.com en LaraCroftAndTheTempleOfOsiris.com. Dat werd ontdekt door internetspeurder Superannuation. Dat Square Enix die domeinnamen zo vlak voor de E3 registreert, duidt er op dat Crystal Dynamics wat te onthullen heeft tijdens de beurs.

We hopen natuurlijk op een vervolg op Tomb Raider, en daar gaan ook al langer geruchten over. Het zou echter ook kunnen gaan om een mobile game als Tomb Raider: Reflections, of een digitale game zoals Lara Croft and the Guardian of Light. Nog even afwachten dus.

Dit artikel delen

Over de auteur

Erik Nusselder Redacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Reacties

  • Laten we het hopen. Vond Tomb Raider zeer vet.

  • Ik hoop op een volwaardige current-gen titel, die puur voor Xbox One/PS4 wordt gemaakt.    Er zijn te weinig games aangekondigd die current-gen waardig zijn en teveel opgepoetste 360/PS3-games.

  • Als dat serieus waar is. Dan wordt ik heel erg crazy.

  • Zeer welkom.

  • Nice! Alleen ik had persoonlijk liever gezien dat ze met een nieuwe Hitman kwamen. :P

  • Ik heb de reboot twee keer met plezier uitgespeeld, laat maar komen dus! Dit keer wel met iets meer tombes en minder shootbang, aub. :)

  • Nope, gaat niet aangekondigd worden, wel een nieuwe ip door deze studio.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren