1. Singleplayer van Hearthstone komt in juli

Singleplayer van Hearthstone komt in juli

De virtuele kaartgame Hearthstone: Heroes of Warcraft krijgt in juli een singleplayermodus.

Nouja, krijgen, het gaat spelers wel wat kosten om de singleplayermodus genaamd Curse of Naxxramas te downloaden, maar hoeveel is nog niet bekend. Net zomin wanneer in juli de singleplayer precies lanceert, maar morgen wordt de prijs in ieder geval al wel aangekondigd.

Curse of Naxxramas laat spelers het opnemen tegen ondode tegenstanders en bevat dertig nieuwe kaarten. De singleplayermodus bevat vijf 'vleugels', waarvan de eerste en laatste gratis zijn. De rest moet ontgrendeld worden via in-game goud of echt geld.Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Ben benieuwd hoeveel goud dat gaat kosten. Leuk iets om voor te sparen :)

  • Hearthstone is juist puur een multiplayer spel,
    het is veel leuker om tegen echte personen te spelen in plaats van bots en daarbij leer je de beste technieken juist door tegen echte personen te spelen.
    ik zit daarom niet echt te wachten op een sp modus alleen als die dertig nieuwe kaarten ook in de mp gebruikt kunnen worden is het misschien interessant.

  • Dat kunnen ze ook ;) Maar ze hebben hun best gedaan om de singleplayer interessant en uitdagend te maken dus ben benieuwd

  • Volgens mij zit er ook een limiet aan per week (alles 1x per week verslaan). Weet het niet helemaal zeker, maar dacht zoiets ergens te zien staan.

  • Dit nieuws bericht klopt niet. Blizzard heeft na deze aankondiging gezegd dat ze niet klaar zijn om de prijzen op 1 juli te onthullen. Ook is nog nergens enig bewijs dat de expansion dexe maand komt.

  • dacht dat hij pas na het tournament zou komen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren