1. Ontwikkelaar maakt 7000 Steam-codes Sniper Elite 3 ongeldig

Ontwikkelaar maakt 7000 Steam-codes Sniper Elite 3 ongeldig

Ontwikkelaar Rebellion heeft meer dan 7000 verkochte Steam-codes van Sniper Elite 3 buiten werking gesteld.

Het gaat om een aantal codes die via derde partijen zijn verkocht. Wat wil het geval: vanwege een beveiligingslek is een flink aantal codes van de game gestolen van Rebellion. Die worden vervolgens voor een zacht prijsje weer verkocht via websites als CDKeys.com en Green Man Gaming.

Gamers zijn hierbij de gebeten hond: zij kopen nietsvermoedend een Steam-code, en kunnen uiteindelijk de game niet spelen. Rebellion raadt gamers aan verhaal te halen bij de derde partijen waar ze de codes hebben gekocht om hun geld terug te vragen of een werkende code te eisen. Dat doen de meeste partijen gelukkig wel, maar ideaal is anders. Om de pijn te verzachten geeft Rebellion aan iedereen die hier de dupe van is de pre-order dlc Target Hitler.Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Uti de bron: "To clarify, aside from Steam itself, digital keys for Sniper Elite 3 can be bought from the below list of licensed partners. We can confirm that we have not revoked any keys sent to these companies, nor have they reported any problems to us. This is the full list of companies that get their keys direct from us for digital sale – we do not sell to anyone else.  Amazon.com
  Buka (for Russian keys)
  Game.co.uk
  Gamefly
  GamersGate
  Green Man Gaming
  Humble Store
  Metaboli (multiple sites, see below)
  Nexway (affiliates, see below)
  Rebellion Gamestore"  In jouw artikel staat echter dat Greenmangaming foute keys uitdeelde. Dat klopt dus niet.  Greenmangaming is een fantastische site waar je games ook vaak goedkoper vind dan op steam én het is een officiele verdeler. Geen louche oost-europese site.

 • Idd als je gaat namen en samen moet je het wel bij het juiste eind hebben.

 • Zelfs keys van amazon.com werkte niet meer. Zo las ik dit van gebruikers op overclock.net. Amazon had zelf wel meteen nieuwe keys gegeven, maar het neemt het feit niet weg dat rebelion zelfs keys van Amazon blokkeerde.

 • Ik heb mijn geld indd terug gekregen en heb daar voor gelijk maar 2 andere games gekocht, ik vond de game namelijk niet zo veel aan want mijn code werkte voor even en later was de game zo in eens weer weg.  Ik had de game bij g2play weg.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren