1. Sega werkt aan nieuwe Yakuza-game

Sega werkt aan nieuwe Yakuza-game

Sega werkt aan een nieuwe Yakuza-game, aldus de Japanse uitgave Famitsu.

Famitsu plaatste een teaserpagina op zijn website waarop te lezen valt dat in het aankomende nummer, dat later deze week uitkomt, er meer informatie over een "nieuwe Yakuza-game" wordt gegeven. De onthulling zal begeleid worden door woorden van producer Masayoshi Yokoyama en overkoepelende ontwikkelaar Toshihiro Nagoshi.

De meest recente Yakuza game was een spin-off genaamd Yakuza Restoration, die in februari op de PlayStation 3 en PlayStation 4 verscheen. De game is hier vooralsnog niet uitgekomen. Ook de meest recente game in de hoofdreeks, Yakuza 5, is nooit in het westen verschenen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Ik weet niet of ik blij of droevig moet worden van dit nieuws.. We kunnen ondertussen wel aannemen dat Sega het financiële risico niet meer durft te nemen om deze games te lokaliseren.

  • Gewoon importeren die hap. Met een guide erbij kun je de stukken met veel Japanse tekst makkelijk spelen. Verder speelt het gewoon als Yakuza. Geen rocket science ofzo.

  • Dat is echt geen reet aan. Crisis Core op die manier gespeeld.

  • Bah wat maakt het uit om hierover te babbelen. de game komt toch nooit hier uit :/

  • Eerst yakuza: isshin maar eens uitbrengen in het westen.

  • Komt toch niet in het westen uit wat heb je er dan aan!

  • Is het nou zo'n moeite voor een game ontwikkelaar om een Engelse vertaling erin te gooien dan? Als in, Engelse subs en menu teksten etc. Dus met originele audio. Lijkt me toch een minimale investering.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren