1. GTA Online krijgt vandaag gratis Independence Day-dlc

GTA Online krijgt vandaag gratis Independence Day-dlc

De online modus van Grand Theft Auto 5 heeft vandaag nieuwe dlc gekregen in het teken van Independence Day.

De Amerikaanse feestdag is voor de Amerikanen erg belangrijk en voor Rockstar is het dus een goede reden om gratis dlc uit te brengen in het teken van die dag. In het pakket zitten nieuwe huizen, wapens, kleding en voertuigen. De dlc is slechts verkrijgbaar tot half juli, een officiële einddatum is nog niet bekend.

Naast de nieuwe content bevat de update ook nog een aantal handige opties. Zo wordt er "On call matchmaking" toegevoegd. Dit betekent dat wanneer je een missie accepteert je gewoon verder kunt gaan met het vrij rondlopen in de wereld totdat de missie daadwerkelijk begint. Voorheen moest je eerst naar de lobby en duurde het langer voordat de missie begon.

Dit artikel delen

Over de auteur

Tom van Stam Tom van Stam bezit alle consoles en speelt games uit alle genres. Toch heeft hij stiekem een voorliefde voor alles dat met voetbal te maken heeft. Hij is dan ook vaak in driedelig managerskostuum te vinden om Football Manager te spelen.

Reacties

 • nice

 • don't get it ?n het pakket zitten nieuwe huizen, wapens, kleding en voertuigen. De dlc is slechts verkrijgbaar tot half juli, een officiële einddatum is nog niet bekend.
  Dus daarna is de dlc niet meer speelbaar?

 • Wel speelbaar, je moet enkel zorgen dat je voor die tijd alles binnen hebt.

 • Inderdaad, Net als toen met die ehm, Valentines DLC was dat volgens mij. :)

 • dus als je die huizen niet optijd koopt kun je ze niet meer krijgen ?

 • Als je de update niet optijd download neem ik aan.

 • met de valetijns update was het dat je de rosevelt niet meer kon halen als je hem niet gekocht had………  als dat zo met die huizen en voertuigen is is dat wel verot • Zucht…..als ze de tijd die ze kwijt zijn aan deze kleine niets toevoegende updates nou eens aan de heists zouden besteden…..dit is toch te zot voor woorden eigenlijk?

 • Dit soort content is met een groep van 10 man in een week of 2 tot 3 in elkaar te zetten van concept tot product. Ik weet niet met hoeveel man ze werken maar ik geloof niet dat ze het hele team hierop zetten.

 • Daar zit inderdaad wat in. Toch mag van mij de volledige focus op heists liggen. Maar daar is vast niet iedereen het mee eens;)

 • Ik raak GTA niet meer aan totdat 'ie uitkomt op de PS4. Ik heb de game eerlijk gezegd al niet meer gespeeld sinds ik de story uitgespeeld heb. Als ik 'm voor de nextgen gekocht heb begin ik eerst weer opnieuw met de storymode en daarna zal ik eindelijk de online mode gaan proberen die ik al die tijd heb laten liggen omdat de Heists nog niet beschikbaar waren.

 • Stop nu toch is met zagen over die heists! Ze komen er aan hoor no stress trouwens 'deze kleine niets toevoegende updates' zijn altijd wel leuk en voegen wel degelijk leuke dingen toe. Altijd maar zeuren en klagen op Rockstar terwijl ze hun uiterste best doen om alles pico bello te maken en dan nog GRATIS ook stelletje jankers. Juist hetzelfde als met die PC versie.. Geduld wordt beloond ;)

 • Ik vind het helemaal niet erg op lang te moeten wachten op iets goeds. Maar wees dan gewoon eerlijk en blijf het niet elke keer uitstellen. Die heist zouden er een half jaar geleden al zijn. Zeg dan gewoon: jongens we kunnen ons er niet aan houden, we doen ons stinkende best maar we kunnen er nog weinig over zeggen. Prima. Nu heb ik het gevoel dat ze elke keer maar met een datum komen om het publiek tevreden te houden, terwijl ik denk dat het juist averechts werkt. En dat iets gratis is betekent niet dat het allemaal maar goed is. De kritiek is in mijn ogen meer dan terecht en dat heeft Rockstar nog aan zichzelf te danken ook. Desondanks vind ik GTA V een hele toffe game hoor. En of de updates wat toevoegen, tja, daar kunnen we allemaal een andere mening over hebben.

 • Ben ik de enige die aan die Will Smith-film dacht? :')

 • Welcome to earth!

 • Weer alleen voor online, dus weer een gemiste kans. Jammer dit. Online is echt tergend saai om te spelen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren