1. Mighty No. 9 krijgt animatieserie, eerste beelden

Mighty No. 9 krijgt animatieserie, eerste beelden

Mighty No. 9 krijgt een animatieserie. De eerste teaser trailer is inmiddels getoond.

Mighty No. 9 wordt ontwikkeld door Mega Man-ontwikkelaar Keiji Inafune, vandaar dat de actieplatformer ook zoveel weg heeft van de bekende blauwe robot. Toen het project via Kickstarter werd gefinancierd, werd ook beloofd dat er een animatiefilm van zou komen. Nu is aangekondigd dat het om een serie zal gaan, die wordt geproduceerd door Digital Frontier.

Mighty No. 9 heeft bijna 4 miljoen dollar opgehaald via Kickstarter, maar dat houdt Inafune en zijn studio Comcept niet tegen om nog een Kickstarter-campagne in het leven te roepen. Deze tweede campagne is bedoeld om Engelse stemmen in de game te krijgen en ander bonusmateriaal in de game te stoppen. Mighty No. 9 moet in 2015 verschijnen. Bekijk hieronder de trailer van de animatieserie.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • lijkt me eigenlijk wel leuk (ook het spel).
  Vond Megaman spellen altijd leuke games :D

 • Beetje jammer dat deze animatieserie niet echt de anime stijl lijkt te hebben zoals in de concept art van Mighty No 9.

 • Venik, je weet hopelijk dat de videogame van Mighty No 9 gewoon in de Unreal Engine gebouwd wordt, en dus 3D is ipv getekend?  Ik ben overigens erg benieuwd naar de game. Ik heb de 1e Kickstarter dik gesteund, en dat ga ik bij de komende niet meer dan anders doen.

 • Ja, dat weet ik.
  Maar die stijl moet toch ook redelijk te maken zijn in 3D.  Ik vind dit nogal een groot verschil in stijl. En niet in positieve zin.
  Zie dit verschil:
  http://i.imgur.com/VxbMyaW.pngPlaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren