1. Dead Island-film moet er toch komen

Dead Island-film moet er toch komen

Er zijn weer plannen om de Dead Island-games te verfilmen, aldus filmwebsite Deadline.

Deep Silver, de uitgever van de spellen, zou hiervoor een deal hebben gesloten met Occupant Entertainment. Momenteel zouden de partijen op zoek zijn naar een regisseur. Het is nog niet duidelijk of de film zich op het eerste of tweede deel in de reeks gaat richten, maar de productie zou in ieder geval in 2015 moeten beginnen.

Deep Silver was al eerder van plan de zombiereeks te verfilmen. Er was een deal gesloten met Lionsgate, maar dat liep uiteindelijk op nieuws uit. Bekijk hieronder nog eens de E3-trailer van Dead Island 2.Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Niks moet… Kijk gewoon naar 'Dawn of the Dead', dan weet je wat er komen gaat.

  • Uwe boll zou dit prima kunnen maken!
    Kleine projecten kan hij zoiezo prima aan, zie de geweldige film Rampage..

  • Een zombie film op een tropisch eiland vind ik op zich wel een leuk idee, maar het 'verhaal' van Dead Island is nou niet zo speciaal, niet aanwezig eigenlijk. Als de film net zo'n kwaliteit heeft als de eerste CGI trailer voor de game dan komt het wel goed.

  • Het enige wat hetzelfde zou zijn in die film is hopelijk de titel.
    Heb niet vaak zo'n beroerde campaign story gezien in een game..

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren