1. EA Access nu live op Xbox One

EA Access nu live op Xbox One

Het EA Access-programma is nu live op Xbox One.

Het is dus vanaf vandaag mogelijk om een abonnement te nemen op EA Access. Je krijgt hiermee vijf dagen eerder toegang tot verschillende nieuwe EA-games en je kunt nieuwe games van de uitgever met tien procent korting kopen. Ook kun je oude EA-titels direct spelen. Momenteel zijn dit Battlefield 4, Peggle 2, Madden NFL 25 en Fifa 14.

EA Access kost 3,99 euro per maand of 24,99 euro per jaar en is alleen op de Xbox One. Sony zag het programma niet zo zitten .

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Top! Kan ik nog een maandje BF4 spelen voordat Destiny begint.

 • Nice! Voor die 3,99 per maand toch wel leuk om te hebben.

 • Toch wel heel aantrekkelijk voor Xbox One-eigenaren om een maandje te proberen als je één of meerdere van die titels nog niet bezit.

 • Ik vind er dit van:
  http://www.escapistmagazine.com/video…

 • Wat ik erg jammer vind aan dit filmpje is dat er van uit wordt gegaan dat 't moet. Je moet helemaal niets! Je kan toch ook gewoon de games die je echt wil hebben los aanschaffen? Natuurlijk, het gaat er allemaal om dat we meer geld uitgeven. Zo werkt de wereld nou eenmaal. Maar als dit er voor zorgt dat ik 4 euro per maand uit geeft voor een paar games die ik anders nooit had gespeeld, dan vind ik dat prima! En als de content over een half jaar ruk is, dan zeg je 't toch gewoon op? Beetje zeiken om 't zeiken van deze gast.

 • Echt gasten, als er twee bedrijven zijn die slecht zijn voor de industrie dan is het EA en MS wel.
  Vote with your wallet!

 • en waarom zouden die bedrijven slecht zijn voor de industrie? Oke, EA is DLC geil, maar goed dat geld ook voor Ubisoft,Activision en andere.
  En ja ze hebben een aantal fouten gemaakt in het afgelopen 1,5 jaar (SimCity en BF4 release), maar alweer dat geld ook voor Ubisoft (Watch Dogs, Rayman WII U), Activision (COD..)  En mocht MS er niet meer zijn, dan kan je rekenen op minder concurrentie en dus 1 partij die de prijzen voor consoles en games moet gaan bepalen (Nintendo gaat hun eigenkant toch wel op).  Snap echt dat gebash op bedrijven niet en die console wars moeten ook eens kappen…

 • Snap niet wat iedereen hier loopt te zeiken weer :')
  €25 p/j, en je krijgt er nu meteen al 4 games bij, (waarvan 2 topgames met BF4 en Fifa 14).
  BF4 blijft nog wel een jaartje leuk, als je BF4 nu wilt kopen ben je op de goedkoopste site €48 kwijt, dat bespaart je dus al €23 voor één spel. Dat er nog mensen zijn die €25 teveel vinden voor 4games + 10% korting op alle EA games, en je kunt alle games 5dagen eerder spelen. Ik zou zeggen, zoek een baan…
  EA heeft hier een geweldige deal opgezet (en dat zou eens tijd worden naar alle blunders van de afgelopen jaren)

 • Kijk het filmpje van Tielo maar eens :)

 • Volgens mij maakt 't niet uit waar je als bedrijf mee komt. Mensen willen altijd zeiken. Prijsverlaging? 't Gaat vast kut met 't bedrijf! Free-to-play? Jaja, pay-to-win zeker! Etc etc. 't Is blijkbaar erg lastig het positieve te zien in bepaalde ontwikkelingen..

 • Probleem is dat Activision dit misschien ook wil doen. Straks krijg je nog Ubisoft en Rockstar en zit je aan tig abbo's vast.Gevaarlijke ontwikkeling. Ps plus en netflix is wel genoeg voor mij en niet te vergeten de sportschool

 • Dat begrijp ik. Iedereen wil er uiteindelijk z'n slaatje uit halen. Daarom hoop ik dat er een soort van samenwerking komt tussen partijen. Overigens: Je geeft vervolgens wel aan dat je Netflix gebruikt, wat een identieke dienst is, maar dan voor films/series ;)

 • Klopt, maar wat ik bedoel te zeggen is. Als iedereen met dit soort diensten komt zie ik door de bomen het bos niet meer. Ik hoef geen tig abbo's voor gamingdiensten het liefst zo min mogelijk en dat is voor mij dus alleen ps plus. Voor films en series heb ik mijn netflix en geen Pathe gold, hulu, video unlimited en noem de rest maar op. Daarom vind ik het ook een gevaarlijke ontwikkeling als er teveel spelers op de markt komen. Twee aanbieders vind ik meer dan genoeg. En dat is dit geval Sony met hun ps plus en Microsoft met hun xbox gold.  Een ander nadeel is dat ik als ps plus gebruiker straks geen "gratis" EA games meer kan downloaden via ps plus. Dat gaat EA echt niet doen dat is in principe je eigen graf graven wat niet de bedoeling is.  Maar aan de andere kant begrijp ik jou ook wel voor 3,99 euro per maand vier games downloaden van EA waarvan er twee best goed zijn (bf4 en fifa14) dat is zeker niet verkeerd. Ik ben nog best skeptisch maar we zullen zien….

 • De ideale wereld zou voor ons inderdaad zijn dat we 1 aanbieder hadden met alle content voor een mooie prijs. Helaas werkt 't niet zo… Hoe graag ik 't zelf ook zou willen. Ik heb bijvoorbeeld zelf weer geen Netflix, maar wel een HBO abonnement met HBO GO (voor onder andere Game of Thrones). Om daar nou weer Netflix bij te nemen wordt me weer te prijzig. De film/serie wereld is in dit geval dus identiek de gaming wereld die jij beschrijft. Daarom snap ik niet waarom hier nou zo moeilijk over gedaan wordt.. Je hebt zelf de keuze of en wat je afneemt.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren