1. Dynasty Warriors 8 Empires naar Europa in 2015

Dynasty Warriors 8 Empires naar Europa in 2015

Hack 'n slashgame Dynasty Warriors 8 Empires komt begin 2015 in Europa uit voor PS3, PS4 en Xbox One.

Wie had dat ooit gedacht, meestal blijven dit soort spin-offs in Japan hangen. Op zijn Facebook-pagina laat ontwikkelaar KOEI alvast enkele screenshots zien.
Verder maakt de studio bekend dat ook Bladestorm: Nightmare en Toukiden Kiwami volgend jaar naar Europa komen, respectievelijk voor Xbox One, PS3 en PS4 en voor PS Vita. Het is een mooie dag voor liefhebbers van obscure hack n' slashers.

Dit artikel delen

Over de auteur

Gijs Scheltens Gijs is niet weg te slaan uit stealthgames en speelt het liefst een spel met een spannend verhaal, interessante personages en een sterke sfeer. Werkt achter de schermen aan de wekelijkse Gamer.nl Podcast.

Reacties

  • Wat klets jullie nou weer.. bijna van elke recente DW is de Empire versie in het westen uitgekomen-.- Of ik heb het me allemaal ingebeeld dat ik DW4, 5,6 en SW2 empires kon spelen:p Ik maak me een beetje zorgen over de afnemende kwaliteit van IG.

  • Ze hebben nog niet het vertrouwen dat Wii U-bezitters het virus te pakken krijgen na Hyrule Warriors.

  • Jammer (en vreemd, zo na Hyrule Warriors) dat ie niet uitkomt voor Wii U, zou 'm zeker gekocht hebben. Gemiste kans zeg..

  • Bwah, het is nooit bij Nintendo erg goed gegaan met de DW/SW games, dus ze zullen niet beginnen met een Empires. Misschien dat er bij een nieuw hoofddeel wel kans is dat het op WiiU komt, als Hyrule Warriors aanslaat.

  • Even ter info: Wat is de naam van de hoofdserie?

  • Dynasty Warriors en Samurai Warriors denk ik:p

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren