1. Zie de New 3DS shinen in een Japanse commercial

Zie de New 3DS shinen in een Japanse commercial

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Toch wel erg prettig dat ze de volume-slider hebben verplaatst. Merk met de Smash Bros. demo dat dat ding behoorlijk in de weg zit op de 3DS XL.

 • ik heb nergens last van tijdens het spelen, dus das misschien speler gebonden :P

 • Ligt het aan mij, of is het terecht dat ik mij nu genaaid voel dat mijn 3DS XL geen Amiibo ondersteund? Ik ben er nog niet echt overtuigd van de meerwaarde hiervan, maar als dit straks betekend dat ik voor bijvoorbeeld Smash Bros. geen nieuwe personages kan krijgen als ze via Amiibo worden toegevoegd, word ik niet erg vrolijk…

 • Dan kan je net als skylanders er straks een amiibo (NFC) station aan je 3DS pluggen.

 • 1 ik vind dat amibo niks toevoegen tot de 3DS.
  2 ik vind het opvallend dat nintendo de game card slot na 6 generaties (2/3)DS (i/XL) ineens naar de voorkant verplaatst heeft… het ziet er eerlijk gezegd niet uit als je het mij vraagt… het verpest naar mijn gevoel de smoothness van het design van de 3DS zoals dat altijd is geweest… Strak, maar netjes afgewerkt… en dan zit er ineens een gat in het zicht aan de voorzijde waar je naar mijn idee met je handpalm de cardridge er al uit kunt klikken als je een beetje grote handen hebt…
  Beetje jammer dit nintendo :(

 • Overigens ook vrij opvallend dat deze New 3DS in Australië en Nieuw Zeeland al eind november uitkomt, terwijl wij in Europa en Amerika nog moeten wachten tot 2015.

 • Toch komt ie hier nog wel een keertje :) Ook al een vita gehad, maar de spellen zijn gewoon echt te duur… Vijftien euro zou een goede prijs zijn voor een handheld game.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren