1. De Exo Survival-modus in Call of Duty: Advanced Warfare - Trailer

De Exo Survival-modus in Call of Duty: Advanced Warfare - Trailer

Een nieuwe trailer van Call of Duty: Advanced Warfare toont de nieuwe co-opmodus van de game, Exo Survival.


Daarnaast bevat de trailer nieuwe beelden van de singleplayermodus. In Exo Survival nemen vier spelers het op tegen golven aan vijanden. Net als de spelers hebben ook de computerbestuurde vijanden Goliath-pakken en booster packs.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Tof, de survival mode in MW3 ook grijs gespeeld. Heb hier wel weer zin in.

 • Dat hoog springen is net als MW2 / MW3 dat geglitched is.. Neh, spel kan me niet bekoren. Vanaf MW1 is het berg afwaards gegaan, met BO1 als uitzondering…

 • Kut geluid, wapens klinken nog steeds als elektrische tandenborstels

 • Duuh het is futuristische.

 • Call of Duty bestaat niet meer, dit is een of andere zeer middelmatige dertien in een dozijn shooter die ten onrechte dezelfde naam draagt.

 • Wat je zegt, het bestaat niet meer. Tenzij treyarch een WW2 cod maakt.
  Want dat is veel realistischer, waar gebeurd, de wapens zijn cooler.
  En het is volgend jaar, 75 jaar geleden dat de oorlog eindigde. Het zou dus mooi zijn als treyarch een WW2 maakt.  Ik zie op overal op internet, facebook, overal dat veel cod fans wachten op een WW2 cod, of BO3. Het is dus afwachten wat treyarch op de markt brengt.

 • Dan moet je Red Orchestra 2 of Rising Storm spelen. Heerlijke WW2 is dat. Speel de Call of Duty-spellen al vanaf het eerste deel en op MW2 na heb ik mij er ieder jaar weer mee vermaakt. Sommige jaren (MW3 en Ghosts) wat minder als met andere jaren, maar vermaken doe ik mij zeker. :)

 • die game heb ik ook. Geweldig ja.
  Ik heb vroeger de WW2 medal of honor games gespeeld en alle WW2 CoD games. Daarnaast ook BO1/2.
  Ik speel ook company of heroes 2.  Maar de campaign van advanced warfare is cool. De campaign hebben altijd een goed verhaal. Dus misschien koop ik de key voor een lage prijs.

 • Echt ziek goed dit! De game ziet er top uit en het verhaal boeit me nu al. Jeremain Lens heeft zo te zien ook een rolletje. :P

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren