1. Ubisoft noemt pc-versie Assassin's Creed: Rogue

Ubisoft noemt pc-versie Assassin's Creed: Rogue

Een pc-versie van Assassin's Creed Rogue liet heel even zijn gezicht zien op Uplay.
Als Ubisoft zelf al een vermelding van de game opneemt, dan mag je er toch wel vanuit gaan dat het spel ook echt naar de pc komt. Inmiddels is de game alweer van Uplay gehaald, maar een NeoGAF-gebruiker wist kort daarvoor een screenshot te maken.
Assassin's Creed Rogue komt 13 november sowieso voor PlayStation 3 en Xbox 360 uit. Het lijkt ons onwaarschijnlijk dat de pc-versie dan ook meteen verschijnt. Zelfs niet als Ubisoft een gelijke releasedatum zou aankondigen. De uitgever heeft er namelijk een handje van om de pc-versies van Assassin's Creed-games vlak voor release nog uit te stellen. Om het jaar daarop weer een gelijktijdige release aan te kondigen. Waarna de pc-versie toch blijkt te zijn vertraagd.

Dit artikel delen

Over de auteur

Gijs Scheltens Gijs is niet weg te slaan uit stealthgames en speelt het liefst een spel met een spannend verhaal, interessante personages en een sterke sfeer. Werkt achter de schermen aan de wekelijkse Gamer.nl Podcast.

Reacties

 • Wel tof dat de pc 2 AC games krijgt dit jaar. Volgens mij lieten trailers ook al zien dat er een pc versie komt.

 • Moet je voorstellen hoe tof het zou zijn geweest als ze de energie van beide games in één hadden gestoken. Dan hadden we misschien zelfs wel iets origineels gezien!

 • Misschien is coop niet zo origineel in het algemeen maar Unity is het eerste deel die coop heeft. En dat gezeur dat een game beter word als alle teams er aan mee werken is onzin. Dat het spel sneller af is dat wel maar meer man kracht betekend niet in eens dat ze een originele game kunnen maken.  Er zijn ook weinig ontwikkelaars die zo durven te experimenteren als met de AC games.

 • Lol experimenteren met de AC games? Elk spel is voor het grootste deel hetzelfde als het voorgaande

 • @arendjan, grootste probleem met AC3 was dat het door teveel studio's werd gemaakt waardoor het allemaal een los samenhangend geheel was.

 • Beetje kortzichtig vind je niet? Kijk eens naar andere spellen die jaarlijks uit komen. Natuurlijk is de basis van een serie spellen het zelfde (gameplay). Ik zeg ook niet dat ze goede keuzes hebben gemaakt kuch AC3 kuch maar dat ze bepaalde aspecten wel veranderen in deze serie.  ACBF lijkt totaal niet op de Ezio trilogie. Die heeft bv. de serie flink omgegooid in mijn ogen. Unity heb ik niet veel over gelezen maar ze gaan nu naar coop wat de vorige delen niet hadden. Je kan mij echt niet wijs maken dat ze niet experimenteren of tenminste wat anders doen met de serie.

 • Nice!!! :D

 • iedereen en zn moeder weet dat AC Rogue gewoon rond maart/april 2015 verkrijgbaar is voor de X1/ps4 en PC.  Als je als ubisoft zijnde zegt: "It’s too early to discuss this subject. Right now Unity is our game for new generation consoles." dan betekend het gewoon ja.

 • Artikel mag wel een update krijgen. Bij mij staat nu ook een release datum in uplay voor 13-11-2014.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren