1. DayZ krijgt multiplatformrelease

DayZ krijgt multiplatformrelease

DayZ komt niet alleen naar de PlayStation 4, maar krijgt ook een release op andere consoles.

Dean Hall, de maker van DayZ, zegt dat "DayZ zeker een multiplatformtitel wordt". Ook hintte hij dat de PS4-versie een Early Access-achtige release krijgt, als Sony dat goed vindt. "Er zijn veel problemen met Early Access op de pc", "Dus het hangt ervanaf wat Sony voor opties biedt op het gebied van een soort Early Access-release".

Het gaat nog wel even duren voor je de zombiegame op de PS4 kunt spelen: Hall zegt dat de game in ieder geval niet volgend jaar uitkomt. Wanneer de game wel uitkomt weten we niet, Hall zegt dat het onder andere afhangt van Sony's Early Access-standpunt en de nieuwe engine waar de PS4-versie op gaat draaien. Wij kijken in ieder geval reikhalzend uit naar een consoleversie van DayZ.

Dit artikel delen

Over de auteur

Gijs Scheltens Gijs is niet weg te slaan uit stealthgames en speelt het liefst een spel met een spannend verhaal, interessante personages en een sterke sfeer. Werkt achter de schermen aan de wekelijkse Gamer.nl Podcast.

Reacties

  • mooi zo was te verwachten dat ie wel multiplatform zou worden brengt gewoon meer geld op

  • Dit spel heeft iedereen nu toch wel onderhand gezien lijkt me, althans diegene die deze hebben gespeeld op PC. Ik zit inmiddels totaal niet meer te wachten op de full release op Steam. Vind het sowieso een waardeloze game. Ik geloof haast niet dat hij ooit afkomt als je ziet hoe de game er nu voor staat.

  • Spijt van dat ik 24 euro voor deze hoop stront heb betaald.

  • OMFG ITS EARLY ACCES OMG U DONT UNDERSTENT

  • TTsss :P deze game is al lang uit kwa addon en single release en wat ik zo zie en hoor zijn er nog steeds de zelfde bugs erin als die van verleden jaar.Dus ze kunnen beter eerst de game echt gaan fixen voor ze het op consoles willen gaan gooien.Zelf WarZ en nethers hebben grote fixes en patches gehad :P

  • bluh dayZ is imho de saaiste game die ik ooit heb gespeeld. redelijk veel spijt van dat ik het heb gekocht.

  • Het idee van de Arma engine op een console is lachwekkend xD

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren