1. Dode sims vatten vlam in gratis De Sims 4-update

Dode sims vatten vlam in gratis De Sims 4-update

De Sims 4 krijgt gratis contentupdates met onder meer zwembaden, spoken en tuinkabouters.

De eerste update is nu beschikbaar en voegt spoken en uiterlijke veranderingen toe. De sims die je vermoord hebt komen je levende sims stalken. De dode sims behouden de attributen die ze hadden toen ze nog leefden, maar krijgen nieuwe karaktertrekjes. Spontane ontvlamming, bijvoorbeeld. Hun nieuwe gedrag is gebaseerd op hoe ze doodgaan. Die ontvlamde sim heb je dus waarschijnlijk dood laten branden.

De update voegt Star Wars-kostuums toe, waaronder prinses Leia, Darth Vader en Master Yoda. Sims omkleden, zul je. Je kunt het uiterlijk van je sims verder aanpassen met een uitgebreide oogkleur keuze, waaronder paars.

Maxis heeft geluisterd naar jullie feedback, want in november volgt een update die het bouwen van zwembaden mogelijk maakt. Goed nieuws voor wie het verdrinken van sims miste. De december-update voegt carrières en beloningen toe.

Dit artikel delen

Over de auteur

Esmee Otter Games | K-pop | Anime

Reacties

  • Hmm, misschien toch maar eens gaan overwegen. Hij is niet zo duur, en heb 'm n uurtje kunnen spelen omdat ik 'm van 'n torrent had afgeplukt.. Opzich best aardig! Wie weet, als ze zo doorgaan dat ik 'm alsnog haal tegen het eind van het jaar. Eerst zien, dan bewijzen.

  • https://www.instant-gaming.com/en/381…    54% Korting op de limited edition versie. Wel digitale download.

  • Gratis de zwembaden terug brengen, de grootste wens van de Sims fans is vervuld.

  • Ze zullen wel moeten nadat ze de zwaar tegenvallende verkoopcijfers binnen zagen komen. Moet je maar normaal met je fanbase omgaan!

  • Star Wars kostuums… om meer underaged klanten te trekken. Wel fijn dat het een gratis update is (is dat niet altijd?), hoef je alleen nog maar te dokken voor de tig 'expansion packs' die er aan komen.

  • Wow, ze hebben geluisterd naar de community. Tja, logisch ook. Stelletje snelle geldgraaiers. Ik snap prima dat er winst gemaakt moet worden op games, maar ze hadden mooi de verkeerde afslag genomen. Misschien dat ze dachten dat als het bij pokemon kaarten werkt, lukt het ook vast met (naar mening iets wat standaard de sims moet zitten) de sims: Gotta catch(buy) 'em all !

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren