1. De meest gedownloade Windows Phone-games - 31 oktober

De meest gedownloade Windows Phone-games - 31 oktober

De wekelijkse lijst populairste Windows Phone-games is er weer!

We beginnen met de meest gedownloade gratis games, daarna gaan we over op de populairste betaalde Windows Phone-games.

Gratis Windows Phone-games

1. Subway Surfers (Kiloo Games)
Surf over een treinspoor en over treinen – omdat het kan – en pas op dat je geen fatale botsing maakt. Probeer zo snel mogelijk muntjes te verzamelen.
Op het moment van schrijven heeft deze game een gemiddelde score van 4,5 / 5 sterren (793 beoordelingen). Deze game stond vorige week op de tweede plaats.

2. Age of Empires: Castle Siege (Microsoft Studios)
Microsofts klassieke real time strategy-serie Age of Empires, maar dan op je telefoon. Verzamel grondstoffen, bouw een basis, maak legers en vernietig de vijand.
Op het moment van schrijven heeft deze game een gemiddelde score van 4 / 5 sterren (62 beoordelingen). Deze game stond vorige week op de eerste plek.

3. Circuits (blugri softwareservices BVBA)
Repareer het elektrische circuit zodat het lampje gaat branden. Zorg wel dat je de elektrische schokken en time-outs ontwijkt.
Op het moment van schrijven heeft deze game een gemiddelde score van 4,5 / 5 sterren (115 beoordelingen). Dit spel stond vorige week op de derde plaats.

4. Fit Fat! (Gooobeee)
5. Hill Climb Racing (Fingersoft)
6. Despicable Me: Minion Rush (Gameloft)
7. Angry Birds Epic (Rovio Entertainment Ltd.)
8. Head Soccer (D&D Dream Corp)
9. Don't Tap on The White Tile (Handtoy)
10. Super Sweet Crush (XiaomiCandy)

Betaalde Windows Phone-games

1. Cut The Rope Experiments (ZeptoLab UK Limited) - €0,99
Populair puzzelspelletje waarin je touwen met goede timing moet doorsnijden zodat een snoepje in de bek van een groen monstertje terechtkomt.
Op het moment van schrijven heeft deze game een gemiddelde score van 3,5 / 5 sterren (63 beoordelingen). Vorige week was dit spel ook eerste in deze lijst.

2. Angry Birds (Rovio Entertainment Ltd.) - €0,99
Versla alle varkens in zo weinig mogelijk zetten. Het is af en toe wat puzzelen en levels worden aanzienlijk moeilijker. Zo heel af en toe kan een tutorial net even de uitkomst bieden.
Op het moment van schrijven heeft de app een gemiddelde van 3,5 / 5 sterren (48 beoordelingen). Deze game stond vorige week ook op de tweede plaats.

3. Wordfeud (Bertheussen IT) - €2,99
Het aloude Scrabble, maar dan op je smartphone. Daag familieleden en vrienden uit, een goede woordenschat is wel benodigd.
Op het moment van schrijven heeft de app een gemiddelde van 3 / 5 sterren (848 beoordelingen). Deze game stond vorige week ook op nummer drie.

4. Angry Birds Star Wars (Rovio Entertainment Ltd.) - €0,99
5. Mirror's Edge (Electronic Arts) - €2,99
6. Plants vs. Zombies (Electronic Arts) - €2,99
7. Cut The Rope (ZeptoLab UK Limited) - €0,99
8. Survivalcraft (Forever Entertainment S.A.) - €4,99
9. IQ Mission (Yummy Factory Sp. z o.o.) - €0,99
10. Real Racing 2 (Electronic Arts) - €2,99

Dit artikel delen

Over de auteur

Gijs Scheltens Gijs is niet weg te slaan uit stealthgames en speelt het liefst een spel met een spannend verhaal, interessante personages en een sterke sfeer. Werkt achter de schermen aan de wekelijkse Gamer.nl Podcast.

Reacties

 • Zijn er nog daadwerkelijk mensen die een Windows Phone hebben? Ik heb ooit een HTC Touch gehad, maar wat een klote OS was dat zeg…

 • Windows phone is ondertussen wel veel verbeterd. Geloof de media niet: Heus niet iedereen heeft ofwel een iphone ofwel een samsung.

 • Ik heb er één. een Nokia Lumia 520. En ik ben er erg tevreden mee! zeker voor de €150,- die ik ervoor heb betaald.

 • Nederland loopt ook enigszins achter wat betreft Windows Phone-gebruik. Hier in de UK zie ik veel meer mensen met een Nokia rondlopen. Wordt ook veel meer reclame gemaakt though.  Heb zelf een Ativ S. Prima ding, helemaal na de 8.1 update.

 • Nu een 925 en daarvoor een 800. En bij wp blijven was een nobrainer voor mij, het design en gebruiksgemak bevallen Super.
  Het enigste nadeel is dat ontwikkelaars soms blijven bij android en iPhone. Waardoor Windows toch wat achterblijft kwa (nieuwe) apps.

 • Ik heb een lumia 920 en ben er tevreden mee,

 • +925. Wil niets anders meer.

 • Ik heb een Lumia 735 en wil niet meer zonder daarvoor had ik de htc trophy. soepel os nooit crashes.

 • jammer dat age of empires niet op de android of op de ipad verschenen is anders had ik hem zeker gekocht

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren