1. Vanaf vandaag nieuwe carrières in de Sims 4

Vanaf vandaag nieuwe carrières in de Sims 4

Vandaag rolt een gratis update voor de Sims 4 uit die nieuwe carrières toevoegt.

De twee nieuwe carrièretypen zijn sportief en zakelijk. Dus als je graag wilt dat je Sim een topatleet wordt, dan is dat vanaf vandaag mogelijk. Beide takken hebben specifieke outfits. Deze veranderen naarmate je Sim verder komt in zijn of haar carrière. Om dit snel te doen kun je gebruikmaken van zogeheten kanskaarten. Ook kun je carrière specifieke kamers bouwen.

Je kunt nu het Feestdagen-pakket verzilveren via Origin. Dit pakket is gevuld met objecten, decor en kleding om je Sims in de stemming te brengen voor de aankomende feestdagen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Esmee Otter Games | K-pop | Anime

Reacties

  • Je denkt: EA & gratis uitbreidingen in the Sims, dat kan nooit! Maar goed gaat dan ook om allemaal dingen die gewoon in een Sims game horen (sport en zakenleven waren altijd carrières toch?) die ze eruit slopen en je nu gratis geven. Er zijn games waar je het gevoel krijgt dat ze dlc aan je verkopen die al in de basisgame hoorde. Maar bij EA weet je zeker dat dit gewoon in de Sims hoort, en geven ze het nu weg om goodwill te creëren…    Too Little to late, nu niet roepen: Je krijgt iets gratis en dan zeur je nog. Feit is dat de Sims 4 zwaar gestript is bij launch (geen peuter fase, geen zwembaden, deze carrières niet). Dit moet er gewoon vanaf launch inzitten bij een game waar je de volle mep voor betaald

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren