1. AC: Unity moet opnieuw downloaden door bug in patch

AC: Unity moet opnieuw downloaden door bug in patch

Assassin's Creed: Unity moet op de Xbox One opnieuw downloaden als je de patch probeert te installeren.

Door een bug in de patch vervangt deze niet slechts delen van Parijs zoals de bedoeling was, maar het hele spel. Daardoor moet je de hele game van 40 GB downloaden in plaats van alleen de patch van 6,7 GB. Als je de game op een schijfje hebt, kun je hem ook opnieuw installeren om deze giga download te omzeilen.

Ubisoft is al met Microsoft bezig om de bug in de patch te verhelpen. Je zou dus kunnen zeggen dat Ubisoft de patch moet patchen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Gijs Scheltens Gijs is niet weg te slaan uit stealthgames en speelt het liefst een spel met een spannend verhaal, interessante personages en een sterke sfeer. Werkt achter de schermen aan de wekelijkse Gamer.nl Podcast.

Reacties

 • Nu kunnen ze hun patch ook nog eens gaan patchen  "Strakke kwaliteitscontrole is onze opperste prioriteit", zei de ontwikkelaar maandag.  Dit laten ze ook echt wel merken.

 • Hahaha

 • Precies dit, wat een kneuzen.

 • Stel dat de patch die de bug in deze patch zit ook een bug zit

 • Volgens mij heeft Microsoft meer te maken met deze fout dan Ubisoft.

 • Komt gwn door de xbox zelf het heeft altijd fouten
  Het apparaat kan ook geen 1080 aan maximaal 720 en al die nerds denken dat ze full hd spelen lol

 • Heb je hem ook weer :lol:

 • You can't be serious.. @otf300..  Ontopic: Bugception dit..

 • Otf serieus dude, ik zie mijzelf al als een fanboy maar zelfs ik word misselijk van jouw opmerkingen man

 • Fail!

 • Doe die foto van zwarte piet eens even niet, straks gaan mensen nog janken.

 • Hij durft tenminste zijn ware gezicht te laten zien, een waar voorbeeld voor iedereen die twijfelt aan zijn/haar uiterlijk. Niet iedereen kan een adonis a la Ezio zijn.

 • Zeg dan gewoon dat ik zo lelijk ben dat het m'n zelfvertrouwen aantast…

 • Ik zou niet durven, Grubbelt. Ik zou niet willen dat je gezichtsverlies lijdt.

 • Gaat lekker zeg… Jammer dat dit allemaal zo slecht gaat, terwijl Unity een heel vet spel is.

 • Oh Ubi…

 • Ik vind het nog wel sneu ook. Bij Ubisoft Montreal werken ze waarschijnlijk dag en nacht aan oplossing op oplossing, die mensen zijn met de kerst helemaal uitgeblust.  En dat allemaal omdat uitgever Ubisoft de belangen van de aandeelhouders, de boekhouding en de toekomstplannen van de serie hoger achtte dan die van de consument, terwijl ze even vergaten dat die belangen op termijn bij elkaar komen. Of dachten ze op het moment dat de game Gold moest gaan echt alle problemen met een day one patch op te kunnen lossen?  Hoe dan ook, door dit hele akkefietje kijkt menig gamer (mensen als Lupstra niet inbegrepen) nu met argusogen naar alles wat ze in de toekomst uit gaan geven. Hell, misschien worden ze zelfs wel Worst Company of the Year. Dat zou wat zijn, van publiekslieveling naar het aangewezen faalbedrijf in één jaar.  En die arme mensen in Montreal maar zweten.

 • Mooi gezegd,

 • Ik ben het zowaar met je eens. Ik denk echt dat dit allemaal te maken heeft met tijdsdruk en aandeelhouders die tevreden moeten worden gesteld: ze geven geen fuck om de game, als het maar de deadline haalt en er geld verdiend kan worden.  En dat is de slechte kant van de game-industrie. Uitgevers met veel aandeelhouders gaan naar de klote omdat die aandeelhouders per se elk jaar een nieuwe game willen. En dus meer geld.  Bah, wat hoop ik dat uitgevers gewoon de tijd krijgen zeg.

 • Na het lezen van je bijdrages op de site (die ik wel grappig vind hoor!) snap ik dat je Ubisoft haat maar ik vind bijvoorbeeld Bungie met Destiny veel meer kans hebben op 'Worst company of the year'! Destiny was heel leuk maar ze zijn hun vele beloftes niet nagekomen (juist door aandeelhouders en boekhouding) en met de laatste DLC hebben ze het hele systeem overhoop geschopt, vooral voor spelers die het spel al langer spelen is het systeem nu verpest.  Ubisoft probeert nu zo snel mogelijk patches uit te brengen en doen dit juist voor de spelers, heel Unity is gebouwd vanwege gezeik van casual gamers dat ze geen Animus gedeelte meer willen en de battles moeilijker moesten worden en er moest co-op inzitten en meer missies en meer NPC's en geen boten meer waarmee je kan varen en het moest ook niet lijken op alle andere AC games terwijl het wel het merk moest vasthouden dus het is onzin dat ze dit PUUR alleen doen voor geld zoals de meeste beweren. Je hoeft geen eerdere AC games te hebben gespeeld om te beginnen met Unity. De echte fans hadden niks te klagen dus daar heeft Ubisoft ook niet naar geluisterd!  Als ze echt alleen aan geld zouden denken dan zouden ze de DLC ook niet gratis weggeven na deze fouten. Heb je naar de aftiteling gekeken van Unity? Daar zitten heel wat meer namen in dan een random film aftiteling, als je die mensen allemaal moet betalen hou je ook niet veel geld meer over maar schijnbaar kunnen ze het zich veroorloven.  Ik vind AC een geweldige franchise maar Unity vind ik toch wel de teleurstelling van alle AC games, niet alleen door de bugs maar ook vanwege de extreme veranderingen die ze hebben toegepast! Het ergste vind ik dat je niet uit je Animus kan stappen zodat je meer van het verhaal achter AC snapt maar ze wouden nu eenmaal een game maken waar iedereen in kan stappen en waar je helemaal geen kennis van het achtergrond verhaal hoeft te hebben.  Hoge bomen vangen veel wind en Ubisoft is met onder andere AC flink gegroeid. Dat je het spel niet leuk vind, prima, maar om de ontwikkelaar daarvoor gelijk te haten is ook onzin! Je gaat geen game-ontwikkelaar worden omdat je alleen geld wilt verdienen, je word een game-ontwikkelaar omdat je van games houd en dat wilt delen met andere spelers.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren