1. Double Dragon Trilogy komt donderdag naar pc

Double Dragon Trilogy komt donderdag naar pc

The Double Dragon Trilogy komt donderdag uit op de pc. Het is een bundel van de drie klassieke beat 'em ups.

De trilogie komt 15 januari beschikbaar op Steam, GOG en Amazon. Een prijs voor de bundel is nog niet bekend. Vorig jaar verscheen de The Double Dragon Trilogy al op smartphones, tablets en de Ouya. In de pc-versie zit een verbeterde soundtrack en een niet nader omschreven 'videofilter'.

De bundel bestaat uit Double Dragon, Double Dragon 2: The Revenge en Double Dragon 3: The Rosetta Stone. Je kunt deze drie games in de story-modus of de arcade-modus spelen en daarbij uit drie moeilijkheidsgraden kiezen. Ook heeft het spel lokale en online multiplayer.

Dit artikel delen

Over de auteur

Gijs Scheltens Gijs is niet weg te slaan uit stealthgames en speelt het liefst een spel met een spannend verhaal, interessante personages en een sterke sfeer. Werkt achter de schermen aan de wekelijkse Gamer.nl Podcast.

Reacties

  • Gut! Die ga ik wel halen. Ben een sucker voor beat 'em ups en met online multiplayer wordt dat best tof.

  • Dit doet me denken aan een game die ik vroeger huurde van de videotheek voor mijn Nintendo 8bit. Je kunt dan ook met kettingen en vaten gooien meende ik?

  • Bedoel je misschien River city ransom? In Nederland heet deze game Streetgangs.

  • Nee hoor Lupstra je hebt gelijk ! :) Ik zag de screenshot en beelden van vroeger kwamen weer helemaal naar boven haha dit spel was echt tof !

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren