1. Battlefield 4-dlc Second Assault nu gratis via EA Access

Battlefield 4-dlc Second Assault nu gratis via EA Access

De tweede Battlefield 4-dlc Second Assault is nu gratis te downloaden via EA Access op de Xbox One.

Je kunt de dlc nog tot 28 februari claimen, dan heb je voor altijd toegang. Uiteraard moet je dan wel een EA Access-abonnee zijn.

De dlc bevat de vier Battlefield 3-maps Operation Métro, Operation Firestorm, Caspian Border en Gulf of Oman. Ook maken vier Battlefield 3-wapens hun terugkeer: de F2000, AS Val, M60E4 en de DAO-12. Het vijfde wapen, de GOL-sniper, is nieuw. Verder zitten er een strandbuggy en een schranklader (zie plaatje) in Second Assault.

EA Access is een abonnementsdienst van 24,99 euro per jaar of 3,99 euro per maand. Hiermee krijg je eerder toegang tot games en bètatests en af en toe ontvang je gratis dlc. Ook krijg je tien procent korting op EA-titels.

Dit artikel delen

Over de auteur

Gijs Scheltens Gijs is niet weg te slaan uit stealthgames en speelt het liefst een spel met een spannend verhaal, interessante personages en een sterke sfeer. Werkt achter de schermen aan de wekelijkse Gamer.nl Podcast.

Reacties

  • Ik wacht nog tot er een leuk spel in de Vault komt. Nu zou ik het alleen voor NFS rivals doen.    BF en pvz al gespeeld.en ik ben geen fan van sportspellen.Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren