Update: Destiny vandaag van first person shooter naar trouble shooter

Nieuws | -

De Twitter-account van Destiny @BungieHelp krijgt vandaag veel klachten van gamers. Spelers van Destiny krijgen onbekende fout meldingen zoals: banjo, marionberry en drum errors. Maar wat betekenen deze eigenlijk? InsideGamer zoekt het voor je uit.

De oplossing
De banjo error geeft aan dat het spel geen verbinding met de matchmakingserver kan maken. Deze error kan opgelost worden door het spel opnieuw op te starten. Als je de marionberry foutmelding krijgt betekent dit dat er een verandering is opgetreden in netwerk instellingen of je console instellingen. Dit kan worden opgelost door het volgende te doen. Stap 1: Log uit bij Destiny. Stap 2: Schakel je console volledig uit. Stap 3: Power cycle je netwerk. Dit doe je doormiddel van je modem en router 30 seconden uit te schakelen, begin bij het modem. Stap 4: als je thuisnetwerk weer online is kun je de console weer opstarten.

Als laatste het drum error. Als je deze melding krijgt betekent het dat je wederom geen verbinding kan maken met de server. Waarschijnlijk ligt het dit keer aan je NAT instellingen. Om dit op te lossen kun je het best kijken op de troubleshoot pagina van Bungie. In een Twitter bericht laat Bungie weten de problemen snel op te lossen door het doorvoeren van een update. Houd deze daarom goed in de gaten.

Update:
Bungie heeft inmiddels laten weten dat de problemen zijn opgelost.


Plaats een reactie


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.