1. Update: Destiny vandaag van first person shooter naar trouble shooter

Update: Destiny vandaag van first person shooter naar trouble shooter

De Twitter-account van Destiny @BungieHelp krijgt vandaag veel klachten van gamers. Spelers van Destiny krijgen onbekende fout meldingen zoals: banjo, marionberry en drum errors. Maar wat betekenen deze eigenlijk? InsideGamer zoekt het voor je uit.

De oplossing
De banjo error geeft aan dat het spel geen verbinding met de matchmakingserver kan maken. Deze error kan opgelost worden door het spel opnieuw op te starten. Als je de marionberry foutmelding krijgt betekent dit dat er een verandering is opgetreden in netwerk instellingen of je console instellingen. Dit kan worden opgelost door het volgende te doen. Stap 1: Log uit bij Destiny. Stap 2: Schakel je console volledig uit. Stap 3: Power cycle je netwerk. Dit doe je doormiddel van je modem en router 30 seconden uit te schakelen, begin bij het modem. Stap 4: als je thuisnetwerk weer online is kun je de console weer opstarten.

Als laatste het drum error. Als je deze melding krijgt betekent het dat je wederom geen verbinding kan maken met de server. Waarschijnlijk ligt het dit keer aan je NAT instellingen. Om dit op te lossen kun je het best kijken op de troubleshoot pagina van Bungie. In een Twitter bericht laat Bungie weten de problemen snel op te lossen door het doorvoeren van een update. Houd deze daarom goed in de gaten.

Update:
Bungie heeft inmiddels laten weten dat de problemen zijn opgelost.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Maar goed dat het geen dinsdag is vandaag ;)

  • nee, op dinsdag doen ze leuk onderhoud inplannen. ;)

  • haha dat is ook weer zo.

  • Ze zijn wel creatief met namen voor foutmeldingen bij bungie.

  • Net als sommige IG members ;-)

  • zou het

  • Spelen mensen deze game nog?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren