1. Nieuwe Mario Kart 8 DLC racet jouw kant op in mei

Nieuwe Mario Kart 8 DLC racet jouw kant op in mei

Nintendo bevestigt nogmaals dat er een nieuwe (race)bak met DLC wordt uitgebracht.

De nieuwe content is bijna af. Nintendo communiceert via Miiverse dat een nieuwe lading Mario Kart 8 DLC onderweg is. Al eerder gaf Nintendo aan dat deze DLC onderweg was, nu wordt het nogmaals bevestigd. De content zit in de afrondingsfase en wordt rond mei van dit jaar verwacht.

In de nieuwe DLC zitten nieuwe speelbare personages zoals Isabelle en Villager van Animal Crossing en Dry Bowser, eveneens zullen er 8 nieuwe courses worden toegevoegd. Deze zullen zich uitspreiden over twee verschillende cups. Deze levels zijn gebaseerd op Animal Crossing. Verder komen er nog 4 nieuwe racewagens, maar deze blijven nog even een verrassing.

Nintendo bracht vorig jaar ook al DLC uit. De eerste lading voegde 8 nieuwe courses, 4 nieuwe racewagens en 3 personages waaronder Link van The Legend of Zelda toe. Deze DLC items konden toen los worden aangeschaft of als bundel worden gekocht.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Ben benieuwd hoe de nieuwe levels eruit zien. De 1e pack gaf echt een paar hele toffe courses en ook nog eens voor een hele zachte prijs. DLC done right als je het mij vraagt.

 • Ben ook heel benieuwd, naar de nieuwe levels! Kan niet wachten!

 • dit blijft de beste en slechtste mario kart. beste in gameplay maar ik mis toch wat items (nep vraagteken bvb) en de keus uit caracters is belabberd. wel 4 mario's maar geen diddy kong en birdo.
  Online werkt ook niet echt lekker, de genen voor aan houd gewoon een banaan ofzo achter zich en wint.

 • items vind ik juist wel leuk bij deze Mario Kart. Charaters zijn inderdaad belabberd, zo mis ik nog steeds King Boo. Het is toch bij elke Mario Kart dat degene vooraan een banaan vast houdt?  OT: ik vond de eerste DLC echt tof, hoop dat de 2e nog beter wordt:P

 • Grootste gemis van mk8 is de battle modus met echte battle velden erin en niet gewoon dezelfde banen gebruiken. Verder top spel!

 • ja het is altijd zo dat speler 1 iets vast houd maar wat je dan krijgt is dat speler 2 t/m 12 dicht op elkaar rijden en speler 1 ver voor rijd. Inhalen is lastig omdat wil je 1 in halen op hem moet gaan schieten en jezelf dus niet kan verdedigen.
  In double dash kon je niet achter je houden waardoor je dus je verdediging tenminste een beetje moest timen. Of te wel een goede oplossing zou zijn: achter je houden niet meer mogelijk en niet meer onder in beeld waarschuwen dat er iets aan komt.

 • de nummer 1 krijg amper bananen(meestal munten) en er is altijd nog de blue shell. 2de plek heeft ook kans om 3 red shells te krijgen.  De items zijn wel goed gebalanceerd om iedereen een beetje bij elkaar te houden.Verder heb je bij deze mario kart meer skill nodig.

 • ik vertel gewoon wat er in de praktijk gebeurt, nummer 2 krijgt zelde 3 rode schilden en nummer 1 meestal wel een banaan of schild

 • Nintendo moet eens harder gaan werken
  Er moeten meer games uitkomen voor de Wii u
  Meer als een jaar over doen voor 2 kleine dlc is een no no
  Waar is de dlc van super Smash!?
  Wanneer komt Mario maker is uit doorwerken luie honden
  Heb op dit moment niet veel aan de Wii U
  Buiten super Smash,Mario kart 8,donkey kong tropical freeze, Mario 3D,Mario U valt er geen moer te spelen op dat ding en nee hou niet van zelda en die shovel gay nicht

 • Ga jij maar beter je best doen, om geen reacties te plaatsen, is iedereen tevreden oke?

 • Dus jij bent tevreden dat Nintendo 1x in de zoveel tijd een game uitbrengt?

 • liever 1x in de zoveel tijd een goede game dan elke week een maatige.
  Je vergeet trouwens veel titels ;)
  en waar blijft de dlc voor super smash? je gaat me niet vertellen dat je nu alles al vrij gespeeld hebt :P

 • die games die jij opnoemt zijn leuker dan wat er op de ps4 valt te spelenn^^

 • Mario Kart 8 minpunten (mijn mening)
  Charaters ik hoef die Bowser familie niet de Peaches zijn mij 2 teveel het zelfde geld voor Mario
  Geen battletracks
  De Amiibo ondersteuning ik bedoel een race kostuum wie wil dat nou niet

 • liever zoiets "nutteloos" (van mij mogen ze de mii's er helemaal uit halen) dan dat je een amiibo moet kopen om bvb king boo te krijgen.

 • Ja oke maar alleen een race kostuum vind ik toch wat mager voor 15 euro

 • Maar ik wil Super Smash Bros 4 DLC, boohoo, QQ.

 • Geen negatieve reacties over niet complete games door DLC? Oh wacht, dit is DLC van Nintendo, dus dan is het oké.

 • Misschien omdat deze DLC fatsoenlijk is geprijsd en tenminste niet uit de basis content knipt…? Oh wacht dat komt omdat het Nintendo is ja.

 • maar mijn beste CerandoX. Dit is een complete game. Je hebt gewoon net zoveel content als in alle eerdere mario karts alleen je kan als je wil extra krijgen voor amper wat. (50 euro voor 4 cups. 12 euro voor 2) Of te wel je krijgt een halve game voor een kwart van het geld.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren